Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisam siguran ali mislim da je za Srbiju lako izracunati indeks ,. pogledas prvih 20 kanala i 18 ne sme da kaze nista negativno o vladajucoj stranci , 10 000 ( i vise ) ljudi demonstrira u centru glavnog grada a na nacionalnoj frenfenkciji oni pricaju o tenisu npr.Која је једница мјере за слободу медија и како се рачуна индекс слободе медија?
Čudi me da je Soroš Ameriku bacio na 55-to mesto, iza Jermenije, Urugvaja i Istočnog Timora...tko određuje mjesto...soros i cionistička bankarska mafija?
Ne radi on sam , ne zaboravi iluminate , reptile koji vladaju drzavama , slobodne zidare i ostale gradjevince , zaboravio sam ko jos vlada svetom....Čudi me da je Soroš Ameriku bacio na 55-to mesto, iza Jermenije, Urugvaja i Istočnog Timora...
Majku mu izdajničku, samo smišlja neke nepodopštine.
na kojem je mjestu izrael..? i...kosovo?Čudi me da je Soroš Ameriku bacio na 55-to mesto, iza Jermenije, Urugvaja i Istočnog Timora...
Majku mu izdajničku, samo smišlja neke nepodopštine.
'murika.a kuj je na prvom mestu ?
Norveška.a kuj je na prvom mestu ?
Klasican primer 'murike.
Norveška.
Srbija je premrežena režimskim i stranim medijima tako da bilo kakva necenzurisanost ne može proći . Ono što ostaje jesu net platforme i neka teška margina u klasičnom izveštavanju. No da bi ti mediji i internet platforme preživele ozbiljne stvari se mešaju sa sumanutim osobama , teoretičarima zavera , ekstraseansima i horoskopdžijama.
Na lošem mestu, Izrael preko 100, Kosovo 60 i nešto...na kojem je mjestu izrael..? i...kosovo?