Slavan
Poznat
- Poruka
- 8.567
Шта је боље за расхлађивање: пиво или сладолед? 

Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: Za ovu funkciju potrebno je da sajtu pristupite pomoću ugrađenog pregledača "Safari".
Baš sam danas razmišljala kako su ovakve vrućine u Pirotu i okolini bileZa sada nas ovaj Kerber rastura..prevruce je
Posle sladoleda ces biti i zedan, tako da...Шта је боље за расхлађивање: пиво или сладолед?![]()
Lubenica, krastavac, voda..Шта је боље за расхлађивање: пиво или сладолед?![]()
У то имеPosle sladoleda ces biti i zedan, tako da...![]()
То свакако. Воће једем од јутрос, тако да сад може нека салата с краставцима.Lubenica, krastavac, voda..
Ziv bio, drug!У то име![]()
Ne sećam se dvehiljadite tad sam bila dete ali i ove godine je januar bio jako topao.. Prvi januar, svirači u Knezu i oni što crtaju poskidali se u kratke rukave. Bilo skoro 20 stepeni.Za Bozic bilo 24.
Ma bitno da UV index ne predje 7. Sad je 7 u bgd.Ne sećam se dvehiljadite tad sam bila dete ali i ove godine je januar bio jako topao.. Prvi januar, svirači u Knezu i oni što crtaju poskidali se u kratke rukave. Bilo skoro 20 stepeni.
A ti sedis u basti do njih i pijes - pogodi sta?Ne sećam se dvehiljadite tad sam bila dete ali i ove godine je januar bio jako topao.. Prvi januar, svirači u Knezu i oni što crtaju poskidali se u kratke rukave. Bilo skoro 20 stepeni.
Baš sam danas razmišljala kako su ovakve vrućine u Pirotu i okolini bile
i dok sam bila mala. Nije bilo crvenih alarma i raznih upozorenja, ali su
ljudi bili mnogo pametniji nego danas.
Sve je radilo dvokratno. I u gradu i u okolnim selima. U podne nisi mogao
čoveka da vidiš na ulici. Niko im nije govorio da tako rade, ali radili su kako
treba.
A danas, tolika upozorenja. Na radiju na svakih pola sata upozorenje da
se ne izlazi bez preke potrebe. A ljudi rade naopako... Pa padaju po ulici.
Kafu hahaA ti sedis u basti do njih i pijes - pogodi sta?![]()
Takvae letnja kafa.Kafu haha
I presela mi je, starbaks ima osvežavajuće cene za kafe pune leda![]()
Dvehiladita je bila MNOGO toplija.Ne sećam se dvehiljadite tad sam bila dete ali i ove godine je januar bio jako topao.. Prvi januar, svirači u Knezu i oni što crtaju poskidali se u kratke rukave. Bilo skoro 20 stepeni.
Da, stalno nas prepadaju sa ovim ili onim... Proći će i vrućine pa onda dolazi (ujedno sa jeseni) zagađenje i silna upozorenja i tako u krug, kao hrčak u točku...A mediji nisu dizali paniku.
Kao da su plaćeni da nas plaše...
i gomila ljudi na ulicama u najtoplijem delu dana..to mi nikako nije jasnoBaš sam danas razmišljala kako su ovakve vrućine u Pirotu i okolini bile
i dok sam bila mala. Nije bilo crvenih alarma i raznih upozorenja, ali su
ljudi bili mnogo pametniji nego danas.
Sve je radilo dvokratno. I u gradu i u okolnim selima. U podne nisi mogao
čoveka da vidiš na ulici. Niko im nije govorio da tako rade, ali radili su kako
treba.
A danas, tolika upozorenja. Na radiju na svakih pola sata upozorenje da
se ne izlazi bez preke potrebe. A ljudi rade naopako... Pa padaju po ulici.
Nista, samo cista voda.Шта је боље за расхлађивање: пиво или сладолед?![]()
najvaznije je da se ne otvaraju prozori jer onda u kucu udje topli vazduh. Mnogi misle da ce sa promaju da smanje sobnu temperaturu a dogodi se obrnuto. Promaja unese topli vazduh u kucu.33 je vec podnosljivije u odnosu na 40 na primer
Bilo je pre 20 godina preko 40 u hladu i to ne samo jednom.Klima je poremecena, ranije nije bilo ovakvih vrucina u tako dugom trajanju.
Nabaviti klima uredjaje svugde i ne izlaziti napolje ako se ne mora.
Usao danas u onoj kucici na benzinskoj, unutra klima cepa ono je bolest.....I zamračivanje pomaže ako nemate klimu.
90tih su bili veliki snegovi i smetovi to se odlicno secam.Rekoh Bozic, 7. januar.
Valjda se secam dobro godine kad sam odlepio.
WowZivim u slicnoj zgradi i nije to bas tacno ...
Vise npr znaci ako je okolo zgrade recimo neko drvece tipa platani pa se napravi prirodan hlad oko zgrade.
Minimum je pozeljno imati ventilatore po sobama a klime su nazalost postale potreba odavno.