Србија може да скрене ток Ибра и пресуши Газиводе

Citiras čoveka koji je profesionalni sns analiticar
Свако ко објективно говори и сагледава ситуацију, а да није пљувачина по Председнику Србије, за вас је СНС аналитичар.
И шта даље да се каже на то?

Citiras čoveka koji je profesionalni sns analiticar
da je nezavisni analiticar koji je pobegao iz srbije zbog sns-a, e onda bi ga mozda poslusao.

sta moze da kaze neko ko je sns analiticar nego ovako da se prospe. inace to nije nista strano u poslednje vreme da mreza dopusta cak i top politickim figurama, da lazu jedni o drugima i sve to prihvataju sa osmehom posto znaju da je sve u istoj funkciji odrzavanja.

Batali ti sta je Kina uradila u Kini.
Ja te lepo pitam, i ne vrdaj: da li bi dozovlio da ti se poplavi kuća i imanje, zarad toga da malo napakostiš Šiptarima?
Nije da se napakosti Siptarima, nego da mi imamo struju.

To bi radio neko ko vec zna, verovatno Kinezi, oni za drugo mozda nisu dobri, ali za brane i takve stvari jesu. U svakom slucaju, tu bi morali najveci strucnjaci da se ukljuce. To nije nista ni strasno ne nepoznato u svetu.

Nije da se napakosti Siptarima, nego da mi imamo struju.

To bi radio neko ko vec zna, verovatno Kinezi, oni za drugo mozda nisu dobri, ali za brane i takve stvari jesu. U svakom slucaju, tu bi morali najveci strucnjaci da se ukljuce. To nije nista ni strasno ne nepoznato u svetu.

I jel bi ti dala da ti se potopi kuca i imanje?

I jel bi ti dala da ti se potopi kuca i imanje?
Ne bih, ali mozda moze da se napravi tako da se uopste ne isele ti ljudi.

Trece, ako se bas mora, dala bih a naravno drzva bi za to dala adekvatnu nadoknadu, a preselila bih se negde blizu toga, mozda 1-2 km dalje. To nije zagadjenje kao sto bi bilo sa Rio Tintom, ako na to ciljas.

Pa bolje da Srbija jednom zauvek resi problem sa energijom na bezbedan nacin i ne moljaka sto za nuklearke, sto za uvoz struje, nego da se sacuvaju 2-3 imanja. To jeste vredno paznje, dok drugi projekti i potapanja nisu.

Covek ne poznaje geografiju kraja u kom živi.
Ja poznajem taj kraj bolje od rođenog džepa.
U redu, Mozda je i tako, ali postoje savremene metode i tehnike da se ucini tako da se ne isele ti ljudi, npr, da se voda usmeri u manji ali jaci vodotok i korito, tako da ne bude iseljenja.

S trece strane, treba razmisliti, jer ako vratimo Kosovo uskoro, onda i za nase ljude tamo nece biti vode, ne znam... Najbolje da ta brana bude varijabilna, i da moze da se isprazni i opet da voda tece kad hoces.

Ne moze. Na tom terenu ne može.
Poplavilo bi se najmanje 5000 domacinstava.

Gomila gluposti

Mi ne bismo pravili akumulaciju vec kaskadnu hidroelektranu gde voda pada na turbine sa visine zna struka sra treba i tebe sta briga sta mi ovamo radimo kad si zapalio zauvek u svabiju

1000011247.jpg

Mi ne bismo pravili akumulaciju vec kaskadnu hidroelektranu gde voda pada na turbine sa visine zna struka sra treba
Da, kaskadnu hidroelektanu! :idea: :heart: :tick:
malosutra znas

odakle si rodom tj odakle su tvoji
Tihi, ne gnjavi coveka, nije lepo da ga tako ispitujes, mislim, nikog. Ne mora svako da bude iz tog kraja, mozda je neko tu sluzio vojsku, ali sigurno da ko je iz tog kraja da bolje zna.:klap::tick:

Back