- Poruka
- 76.576
Уважени господин Милетић је упућен у глобалне токове и догађаје.a on im drzi svecu dok razgovaraju kriptovanim komunikacijama
aj bre druze ne budali.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Уважени господин Милетић је упућен у глобалне токове и догађаје.a on im drzi svecu dok razgovaraju kriptovanim komunikacijama
aj bre druze ne budali.
Свако ко објективно говори и сагледава ситуацију, а да није пљувачина по Председнику Србије, за вас је СНС аналитичар.Citiras čoveka koji je profesionalni sns analiticar
da je nezavisni analiticar koji je pobegao iz srbije zbog sns-a, e onda bi ga mozda poslusao.Citiras čoveka koji je profesionalni sns analiticar
Batali ti sta je Kina uradila u Kini.
Ja te lepo pitam, i ne vrdaj: da li bi dozovlio da ti se poplavi kuća i imanje, zarad toga da malo napakostiš Šiptarima?
Moze karintemscipetare niko ne pita
nema nadležnosti da menja geografiju SrbijeНадлежан је он итекако, ништа не брини.
Nije da se napakosti Siptarima, nego da mi imamo struju.Batali ti sta je Kina uradila u Kini.
Ja te lepo pitam, i ne vrdaj: da li bi dozovlio da ti se poplavi kuća i imanje, zarad toga da malo napakostiš Šiptarima?
Nije da se napakosti Siptarima, nego da mi imamo struju.
To bi radio neko ko vec zna, verovatno Kinezi, oni za drugo mozda nisu dobri, ali za brane i takve stvari jesu. U svakom slucaju, tu bi morali najveci strucnjaci da se ukljuce. To nije nista ni strasno ne nepoznato u svetu.
Ne bih, ali mozda moze da se napravi tako da se uopste ne isele ti ljudi.I jel bi ti dala da ti se potopi kuca i imanje?
Ne moze. Na tom terenu ne može.Ne bih, ali mozda moze da se napravi tako da se uopste ne isele ti ljudi.
Tihi kaze da ne bi.Ne moze. Na tom terenu ne može.
Poplavilo bi se najmanje 5000 domacinstava.
Covek ne poznaje geografiju kraja u kom živi.Tihi kaze da ne bi.
U redu, Mozda je i tako, ali postoje savremene metode i tehnike da se ucini tako da se ne isele ti ljudi, npr, da se voda usmeri u manji ali jaci vodotok i korito, tako da ne bude iseljenja.Covek ne poznaje geografiju kraja u kom živi.
Ja poznajem taj kraj bolje od rođenog džepa.
Ne moze. Na tom terenu ne može.
Poplavilo bi se najmanje 5000 domacinstava.
Covek ne poznaje geografiju kraja u kom živi.
Ja poznajem taj kraj bolje od rođenog džepa.
Da, kaskadnu hidroelektanu!Mi ne bismo pravili akumulaciju vec kaskadnu hidroelektranu gde voda pada na turbine sa visine zna struka sra treba
Tihi, ne gnjavi coveka, nije lepo da ga tako ispitujes, mislim, nikog. Ne mora svako da bude iz tog kraja, mozda je neko tu sluzio vojsku, ali sigurno da ko je iz tog kraja da bolje zna.malosutra znas
odakle si rodom tj odakle su tvoji
Tihi zaista poznaje taj kraj jer tu zivi. Mozda u necemu i gresi, ali treba poslusati nekog ko tu zivi. Ideja je dobra.
Da, kaskadnu hidroelektanu!![]()
![]()
Tihi, ne gnjavi coveka, nije lepo da ga tako ispitujes, mislim, nikog. Ne mora svako da bude iz tog kraja, mozda je neko tu sluzio vojsku, ali sigurno da ko je iz tog kraja da bolje zna.![]()
Vi kosovari i albanciOno što treba da radimo je da poboljšavamo odnose Srba i Albanaca na Kosovu, da bi i jednima i drugima bio bolji život, i da procesiramo sve teroriste koji rade na stvaranju veštačkog neprijateljstva između dva bratska naroda.