„Србија може да гађа Загреб и Ријеку”: модернизација српске војске узнемирила хрватске стручњаке

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
42.309
НЕМА ОДБРАНЕ ОД СРПСКИХ РАКЕТА

„Србија може да гађа Загреб и Ријеку”: модернизација српске војске узнемирила хрватске стручњаке​

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се Србија поноси оружјем које је набавила за своју војску и на коментаре хрватског премијера Андреја Пленковића, да ће због набављених ракета за Војску Србије контактирати НАТО, казао да ће их сам позвати и све што хоће да виде им показати, али да Србију уређују само грађани Србије.

"Могу ја да контактирам НАТО, да им кажем, да им покажем све што хоће да виде. Ми се тиме поносимо, не стидимо се. Шта треба - да топим тенкове? Да уништавам војску као што су неки други радили? Не, ми ћемо још ракета да имамо и не само тих, разних ракета ћемо да имамо. Ми ћемо још оруђа и оружја да купујемо", рекао је Вучић.

Хрвати су сада практично у паници, а њихови аналитичари признају да нема одбране од српских ракета. Наравно, Србија неће нападати Хрватску, нити било коју другу земљу
У анализи која се бави јачањем и модернизацијом српске војске, хрватски аналитичар закључује хипотетички, да би Србија могла без проблема да гађа Загреб или Ријеку.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-srpske-vojske-uznemirila-hrvatske-strucnjake

Страни амбасадори не командују више
Шта ће да се ради, како да се дишемо
Иако нас нападају разни центри моћи
Да Србију понижава нико неће моћи

Tako su nasi udbasi govorili i Tudjmanu tamo 90-e, po sistemu: 'Ma samo se glupiraj i pokusaj nesto, mi smo bre 30 puta jaci od vas; sravnicemo ti Zagreb sa zemljom ako pokusas nesto'.

Vidimo da se to pokazalo kao veoma uspesna taktika.

Nasi udbasi su veoma mudri ljudi.

Da ne kazem 'putinovski' su mudri.

„Србија може да гађа Загреб и Ријеку”: модернизација српске војске узнемирила хрватске стручњаке​

Председник Србије Александар Вучић изјавио је да се Србија поноси оружјем које је набавила за своју војску и на коментаре хрватског премијера Андреја Пленковића, да ће због набављених ракета за Војску Србије контактирати НАТО, казао да ће их сам позвати и све што хоће да виде им показати, али да Србију уређују само грађани Србије.

"Могу ја да контактирам НАТО, да им кажем, да им покажем све што хоће да виде. Ми се тиме поносимо, не стидимо се. Шта треба - да топим тенкове? Да уништавам војску као што су неки други радили? Не, ми ћемо још ракета да имамо и не само тих, разних ракета ћемо да имамо. Ми ћемо још оруђа и оружја да купујемо", рекао је Вучић.

Хрвати су сада практично у паници, а њихови аналитичари признају да нема одбране од српских ракета. Наравно, Србија неће нападати Хрватску, нити било коју другу земљу
У анализи која се бави јачањем и модернизацијом српске војске, хрватски аналитичар закључује хипотетички, да би Србија могла без проблема да гађа Загреб или Ријеку.

https://www.politika.rs/scc/clanak/...-srpske-vojske-uznemirila-hrvatske-strucnjake

Страни амбасадори не командују више
Шта ће да се ради, како да се дишемо
Иако нас нападају разни центри моћи
Да Србију понижава нико неће моћи
Distanca beograd zagreb: 395km po google maps

Iskander-M (uveden 2006): 400-500 operativni domet pucanja
Shaheed dron domet: 1000+ km, 20 hiljada evra cena
Kindzal (2017, zahteva avion za lanser): 470-500
cime je srbija mogla jos pre 10-20 godina da se naoruza da granatira zagreb (Sto nije radila ni 1992-1995)

a izvini sta on to namerava, da kupuje NATO naoruzanje pa da potom toj istoj organizaciji mi pretimo? Znaci umesto da kupimo oruzje od kineza vise za manje mi kupujemo skupu zapadnu tehniku koja nas ZBLIZAVA sa zapadom koji je legalizovao kosovsku drzavu

Tako su nasi udbasi govorili i Tudjmanu tamo 90-e, po sistemu: 'Ma samo se glupiraj i pokusaj nesto, mi smo bre 30 puta jaci od vas; sravnicemo ti Zagreb sa zemljom ako pokusas nesto'.

Pa tadašnji udbaši su u to verovali. Av ne veruje, ali mu veruje iig. :kafa:

Pojam 'udbaši' ti je jako amorfan pojam u onoj truloj šugoslaviji.. Svakakvih DEBILA je bilo među njima, kao i u drugim institucijama!! :rotf: :rotf:

Pojam 'udbaši' ti je jako amorfan pojam u onoj truloj šugoslaviji.. Svakakvih DEBILA je bilo među njima, kao i u drugim institucijama!! :rotf: :rotf:
To je jako konkretniji pojam od vasih naroda, tipa 'Srbi', 'Hrvati' ili 'Francuzi'.

Pa vas ne vidim da za te pojmove koristite takve argumente.

Preti kobajagi Hrvatskoj dok iza radara izdaje Kosovo... pravi halabuku da njegov Kurti može neometano Srbe na severu da proglasi strancima
Ацо србине! Ацо србине! :mrgreen:

Preti kobajagi Hrvatskoj dok iza radara izdaje Kosovo... pravi halabuku da njegov Kurti može neometano Srbe na severu da proglasi strancima
DA! Po ustavu Kosova REZERVATA, svi oni rođeni na Kosovu, a nisu sredili kosovarske dokumente su RASEJANJE....

To je jako konkretniji pojam od vasih naroda, tipa 'Srbi', 'Hrvati' ili 'Francuzi'.

Pa vas ne vidim da za te pojmove koristite takve argumente.
Videli smo taj 'konkretni' pojam kada su se ti udbaši RASKOLČILI i stavljali svojim lokalnim krvoločnim ljudožderskim vođama na raspolaganje u cilju rasturanja te trule šugoslavije.. koju su kao trebali da brane!!! Kmmeee.!! :rotf: :rotf:

Што да гађа Загреб?

Ако му је до убијања Хрвата из неког разлога пуна му је странка и држава разних појава са путовницом.

FB_IMG_1773507701082.jpg

Imamo 2 rakete?

Бура... у чаши воде.

Нити ћемо ми некога да гађамо, нити ће неко нас.

Ако имамо довољно далекометних ракета, то ће учинити напад на нас врло тешким, односно смањиће вероватноћу за исти.

А иначе, ни ми ни околне земље не поседујемо своје сателите, па бисмо зависили од туђег навођења и то може бити најчвршћа кочница за покретање било чега.

Бура... у чаши воде.

Нити ћемо ми некога да гађамо, нити ће неко нас.

Ако имамо довољно далекометних ракета, то ће учинити напад на нас врло тешким, односно смањиће вероватноћу за исти.

А иначе, ни ми ни околне земље не поседујемо своје сателите, па бисмо зависили од туђег навођења и то може бити најчвршћа кочница за покретање било чега.
Ma Vučić će kod Putina srediti pristup GLONASS-u! :whistling:

Back