Srbija među kumovima...Vulin ft Žeks, Vučić ft Šešelj, Šešelj ft Drašković, Vučić ft Toma...

Poruka
22.963
...

Dakle...jedna autorska...

Kazu..."Kum nije dugme...", ali Srbija je izgleda dugmetara harmonika...gde muzicki netalentovani kumovi sviraju po njoj...

Kako je Srbija dospela u ralje svih tih kumstava...to je misterija...verovatno UDB(i)A zna sta je i kako kumovala...pod komandom CIA/Mi6...

Uglavnom ta su kumstva naizgled kao suprostavljena...ali to je samo mimikrija...ustvari se tu duva u istu CIA/Mi6 frulu...

Pa tako imamo...

1) Kumstvo Vulina i Pink narko sataniste Žeksa...

- Ovaj prvi je od nekidan kao šatro pod sankcijama Amerike...
- A ovaj drugi je u ljubavi sa komšijom sa Dedinja Ambasadorom Hilom:

IMG-6044.jpg

I sad ce neki reci pa kako je to moguce...
Dva kuma... jedan šatro ratuje protiv Amerike, a drugi neguje hemoroide Ambasadora Hila... :think:

Naravno sve je opsena i mimikrija...a ustvari...
Obojica su trkaci Zapada i Hila...

I ta opsena ide redom tako...vec 30 godina...
Pa tako imamo UDB(i)A teatar:

2) Šešelj ft Drašković...
Dakle obojica sviraju u CIA/Mi6 frulu iako bi neko rekao "Ma gde Šešelj...", ali to vam je tako...

3) Šešelj ft Vučić...
Ako je neko i imao sumnje...mislim da su sve razmagljenje posle Šešeljevog otpuštanja iz Haga...gde je bio na privremenom CIA bildanju ega...i stvaranju uloge pacenika i heroja...
A kad se vratio...postao je rezervni voditelj (zamena Sarape) te podstanar u jutarnjem programu TV Pinka i Hepija...

4) Vučić ft Toma...
Ovo kumstvo je tiho...pošto se Toma kao medijski zamonašio...tj uzeo sebi koliko treba, a ostalo ostavio ubogom Vučiću...

Na stranu sad što svako ovo kumstvo ima odlike Vucicevog omiljenog filma "Kum"...dakle Sicilijanske mafije kojom je Vucic fasciniran...

Ali da su kumski razje.bali Srbiju u ove 3 decenije... - JESU DO KOSKE !

Jel tako @Jugoslav Čvarak ? :tajna:

...

...

Dakle...jedna autorska...

Kazu..."Kum nije dugme...", ali Srbija je izgleda dugmetara harmonika...gde muzicki netalentovani kumovi sviraju po njoj...

Kako je Srbija dospela u ralje svih tih kumstava...to je misterija...verovatno UDB(i)A zna sta je i kako kumovala...pod komandom CIA/Mi6...

Uglavnom ta su kumstva naizgled kao suprostavljena...ali to je samo mimikrija...ustvari se tu duva u istu CIA/Mi6 frulu...

Pa tako imamo...

1) Kumstvo Vulina i Pink narko sataniste Žeksa...

- Ovaj prvi je od nekidan kao šatro pod sankcijama Amerike...
- A ovaj drugi je u ljubavi sa komšijom sa Dedinja Ambasadorom Hilom:

IMG-6044.jpg

I sad ce neki reci pa kako je to moguce...
Dva kuma... jedan šatro ratuje protiv Amerike, a drugi neguje hemoroide Ambasadora Hila... :think:

Naravno sve je opsena i mimikrija...a ustvari...
Obojica su trkaci Zapada i Hila...

I ta opsena ide redom tako...vec 30 godina...
Pa tako imamo UDB(i)A teatar:

2) Šešelj ft Drašković...
Dakle obojica sviraju u CIA/Mi6 frulu iako bi neko rekao "Ma gde Šešelj...", ali to vam je tako...

3) Šešelj ft Vučić...
Ako je neko i imao sumnje...mislim da su sve razmagljenje posle Šešeljevog otpuštanja iz Haga...gde je bio na privremenom CIA bildanju ega...i stvaranju uloge pacenika i heroja...
A kad se vratio...postao je rezervni voditelj (zamena Sarape) te podstanar u jutarnjem programu TV Pinka i Hepija...

4) Vučić ft Toma...
Ovo kumstvo je tiho...pošto se Toma kao medijski zamonašio...tj uzeo sebi koliko treba, a ostalo ostavio ubogom Vučiću...

Na stranu sad što svako ovo kumstvo ima odlike Vucicevog omiljenog filma "Kum"...dakle Sicilijanske mafije kojom je Vucic fasciniran...

Ali da su kumski razje.bali Srbiju u ove 3 decenije... - JESU DO KOSKE !

Jel tako @Jugoslav Čvarak ? :tajna:

...
Ništa tu nije razjebano, gledam onu sliku divnog auta kojeg si stavio, bijele boje, okićen zastavama, pršti od snage i optimizma.

🥰

Back