Grom_sa_neba!
Elita
- Poruka
- 22.963
...
Dakle...jedna autorska...
Kazu..."Kum nije dugme...", ali Srbija je izgleda dugmetara harmonika...gde muzicki netalentovani kumovi sviraju po njoj...
Kako je Srbija dospela u ralje svih tih kumstava...to je misterija...verovatno UDB(i)A zna sta je i kako kumovala...pod komandom CIA/Mi6...
Uglavnom ta su kumstva naizgled kao suprostavljena...ali to je samo mimikrija...ustvari se tu duva u istu CIA/Mi6 frulu...
Pa tako imamo...
1) Kumstvo Vulina i Pink narko sataniste Žeksa...
- Ovaj prvi je od nekidan kao šatro pod sankcijama Amerike...
- A ovaj drugi je u ljubavi sa komšijom sa Dedinja Ambasadorom Hilom:
I sad ce neki reci pa kako je to moguce...
Dva kuma... jedan šatro ratuje protiv Amerike, a drugi neguje hemoroide Ambasadora Hila...
Naravno sve je opsena i mimikrija...a ustvari...
Obojica su trkaci Zapada i Hila...
I ta opsena ide redom tako...vec 30 godina...
Pa tako imamo UDB(i)A teatar:
2) Šešelj ft Drašković...
Dakle obojica sviraju u CIA/Mi6 frulu iako bi neko rekao "Ma gde Šešelj...", ali to vam je tako...
3) Šešelj ft Vučić...
Ako je neko i imao sumnje...mislim da su sve razmagljenje posle Šešeljevog otpuštanja iz Haga...gde je bio na privremenom CIA bildanju ega...i stvaranju uloge pacenika i heroja...
A kad se vratio...postao je rezervni voditelj (zamena Sarape) te podstanar u jutarnjem programu TV Pinka i Hepija...
4) Vučić ft Toma...
Ovo kumstvo je tiho...pošto se Toma kao medijski zamonašio...tj uzeo sebi koliko treba, a ostalo ostavio ubogom Vučiću...
Na stranu sad što svako ovo kumstvo ima odlike Vucicevog omiljenog filma "Kum"...dakle Sicilijanske mafije kojom je Vucic fasciniran...
Ali da su kumski razje.bali Srbiju u ove 3 decenije... - JESU DO KOSKE !
Jel tako @Jugoslav Čvarak ?
...
Dakle...jedna autorska...
Kazu..."Kum nije dugme...", ali Srbija je izgleda dugmetara harmonika...gde muzicki netalentovani kumovi sviraju po njoj...
Kako je Srbija dospela u ralje svih tih kumstava...to je misterija...verovatno UDB(i)A zna sta je i kako kumovala...pod komandom CIA/Mi6...
Uglavnom ta su kumstva naizgled kao suprostavljena...ali to je samo mimikrija...ustvari se tu duva u istu CIA/Mi6 frulu...
Pa tako imamo...
1) Kumstvo Vulina i Pink narko sataniste Žeksa...
- Ovaj prvi je od nekidan kao šatro pod sankcijama Amerike...
- A ovaj drugi je u ljubavi sa komšijom sa Dedinja Ambasadorom Hilom:

I sad ce neki reci pa kako je to moguce...
Dva kuma... jedan šatro ratuje protiv Amerike, a drugi neguje hemoroide Ambasadora Hila...

Naravno sve je opsena i mimikrija...a ustvari...
Obojica su trkaci Zapada i Hila...
I ta opsena ide redom tako...vec 30 godina...
Pa tako imamo UDB(i)A teatar:
2) Šešelj ft Drašković...
Dakle obojica sviraju u CIA/Mi6 frulu iako bi neko rekao "Ma gde Šešelj...", ali to vam je tako...
3) Šešelj ft Vučić...
Ako je neko i imao sumnje...mislim da su sve razmagljenje posle Šešeljevog otpuštanja iz Haga...gde je bio na privremenom CIA bildanju ega...i stvaranju uloge pacenika i heroja...
A kad se vratio...postao je rezervni voditelj (zamena Sarape) te podstanar u jutarnjem programu TV Pinka i Hepija...
4) Vučić ft Toma...
Ovo kumstvo je tiho...pošto se Toma kao medijski zamonašio...tj uzeo sebi koliko treba, a ostalo ostavio ubogom Vučiću...
Na stranu sad što svako ovo kumstvo ima odlike Vucicevog omiljenog filma "Kum"...dakle Sicilijanske mafije kojom je Vucic fasciniran...
Ali da su kumski razje.bali Srbiju u ove 3 decenije... - JESU DO KOSKE !
Jel tako @Jugoslav Čvarak ?

...