Srbija lovi hrvatske zlocince

Odgovori mi na ovo : kako sud u Beogradu može imati mjesnu i stvarnu nadležnost nad potencijalnim zločinom koji je počinjen na teritoriju Hrvatske ? Glavaša je osudio hrvatski sud, ne može njega Beograd tužiti. Vukovar je Hrvatska.
Šta stvarno takve budale kod vas pišu optužnice.

Да ниси ти правни експерт који је писао оптужницу против Србије за геноцид ?

:rotf:

I sta je gore, jedan Srbin koji peva (sta vec peva nisam slusao), ili 30 000 Hrvata kako na stadionu urlaju ustaskim pozdravom?

Stvarno ste ljigavi i licemerni da se to ne moze opisati, kad citam vase komentare sve su mi simpaticniji oni cetnici u Vukovaru sto su pevali o vama i salati.

A što ste pjevali na rukometnom prvenstvu prošle godine.Da pronađem to na YT-u

I sta je gore, jedan Srbin koji peva (sta vec peva nisam slusao), ili 30 000 Hrvata kako na stadionu urlaju ustaskim pozdravom?

Stvarno ste ljigavi i licemerni da se to ne moze opisati, kad citam vase komentare sve su mi simpaticniji oni cetnici u Vukovaru sto su pevali o vama i salati.

Taj "pozdrav" ne spominje nikoga i ne govori o klanju i ubijanju.

Ali kad 50 hiljada ljudi na Marakani skandira "ubij,zakolji da Hrvat (ili Šiptar, ovisi o prilici) ne postoji", e to je već kolektivna retardiranost.

Odgovori mi na ovo : kako sud u Beogradu može imati mjesnu i stvarnu nadležnost nad potencijalnim zločinom koji je počinjen na teritoriju Hrvatske ? Glavaša je osudio hrvatski sud, ne može njega Beograd tužiti. Vukovar je Hrvatska.
Šta stvarno takve budale kod vas pišu optužnice.
Познато је да ваше судство није независно и да не осуђује већ ослобађа усташе.Да није тако,кривци за убијање српских цивила у Вуковару у лето и јесен 1991.године би одавно били кажњени.Што се Србије тиче,не би требало да пише оптужнице за такво ђубре већ да их ликвидира.

Познато је да ваше судство није независно и да не осуђује већ ослобађа усташе.Да није тако,кривци за убијање српских цивила у Вуковару у лето и јесен 1991.године би одавно били кажњени.Што се Србије тиче,не би требало да пише оптужнице за такво ђубре већ да их ликвидира.

ajde sad pokušaj ponovo, bez demagogije, po kojoj pravnoj osnovi sud jedne države diže optužnicu za zločin koji je počinjen u drugoj državi.

ja ubijem nekoga u njemačkoj, a francuska će dići nalog za moje hapšenje HEELOOOOOOOOO KOJI IDIOTIZAM.

Ali kad 50 hiljada ljudi na Marakani skandira "ubij,zakolji da Hrvat (ili Šiptar, ovisi o prilici) ne postoji", e to je već kolektivna retardiranost.
Какве везе имају хулигани са шовинистима?Томпсон окупља проусташко становништво на својим концертима,овде тога нема,нема фашизма.

ajde sad pokušaj ponovo, bez demagogije, po kojoj pravnoj osnovi sud jedne države diže optužnicu za zločin koji je počinjen u drugoj državi.

ja ubijem nekoga u njemačkoj, a francuska će dići nalog za moje hapšenje HEELOOOOOOOOO KOJI IDIOTIZAM.
Јесам ли већ написао да Србија не би требало да пише оптужнице?Шта још треба?

Јесам ли већ написао да Србија не би требало да пише оптужнице?Шта још треба?

pa nisam ja tebe citirao i optužio tebe, nego nekog drugog. Mnogi su uhićeni ovih dana, i mnoge se procesuira. Ja sam samo rekao kakve vi to pravnike imate kada rade TOTALNI NONSENS i dižu optužnicu za zločin koji je počinjen u drugoj državi. Hoću reći - cirkus.

Taj pozdrav govori o stotinama hiljada ubijenih Srba, a kad takvi koji to podrzavaju napune stadion od 40-50 hiljada mesta, e to je vec genetska retardiranost.

Какве везе имају хулигани са шовинистима?Томпсон окупља проусташко становништво на својим концертима,овде тога нема,нема фашизма.

:hahaha:

Oni koji verbalno kolju druge nacije su huligani, a oni koji su spremni za obranu svog doma su šovinisti. :rotf:

Misoni, Srbi su veći šovinisti danas od bilo kojeg naroda na kugli zemaljskoj.

Sreća,pa nisu svi takvi. ;)

:hahaha:

Oni koji verbalno kolju druge nacije su huligani, a oni koji su spremni za obranu svog doma su šovinisti. :rotf:

Misoni, Srbi su veći šovinisti danas od bilo kojeg naroda na kugli zemaljskoj.

Sreća,pa nisu svi takvi. ;)
Љубо,по обичају мешаш бабе и жабе.Ваши хулигани раде то исто(извикују ''убиј Србина''и ''Србе на врбе''),ваша полиција их штити и толерише кад разбијају Србима возила а плус имате и Томпсона.Видиш ли сад разлику или да је нацртам?

Љубо,по обичају мешаш бабе и жабе.Ваши хулигани раде то исто(извикују ''убиј Србина''и ''Србе на врбе''),ваша полиција их штити и толерише кад разбијају Србима возила а плус имате и Томпсона.Видиш ли сад разлику или да је нацртам?

Vidim ja razliku, ne brini. :)

Naši huligani izvikuju razne stvari protiv Srba i eventualno protiv Janeza.

Ali vaši bi da pokolju sve! Hrvate, balije, Šiptare, Bugare,...elem, ako to nije šovinizam, ne znam šta je. :lol:

Kad se na Tompsonovom koncertu vikalo "ubij Srbina" ?

Ма никад, то је блаженик један. Ушао је чак у топ 100 највећих Хрвата икада. Посве патетично.

Иначе, не слушам ни Бају а камоли њега. Али, објективно гледано - Баја је вишеструко талентованији од њега.

Back