gruba greska
Buduća legenda
- Poruka
- 39.409
Ja jesam za monarhiju, ali pod uslovom da ovaj Aleksandar istog dana od kada postane Kralj da abdicira u koristi nekog od svojih sinova.
Realno ovaj Aleksandar da je to inteligentna licnost, da pametno zbori, da se pojavljuje u medijima ne samo kad su neki prijemi. Da cujemo njegovo misljenjeu u vezi Srbije, politike itd..... Imao bi golemu podrsku u narodu da dodje na presto uprkos odbojnosti tome vlasti. Narod bi primorao vlast na novi ustav i monarhiju.
Medjutim ovde se radi o totalno nesposobnom coveku, koji laprda bezveze, ogranicen itd......
Mi kao narod i forumasi mozemo ovde i na ulici da razglabamo oko monarhije jos 20 godina, ali dzaba to kad ne postoji politicka volja i vlast koja ne zeli da dodje Kralj na presto. Ne racunajuci Milosevica, pricam o periodu od 2000 pa do danas. Na vlasti su deca okorelih komunista tako da je u tome problem. Evo vidite koliko se rasteze sa istaragom oko Drazinog groba, krmak Canak je cak izjavio kako ne bi bilo dobro da se grob nadje jer bi to postao "oltar" ultranacionalista i fasista. A da ne pominjem koliko se rasteze sa rehabilitacijom Draze Mihajlovica.
Ti nisi monarhista. Kralj se ne bira.Može da bude kakav god, ali to se zna. Dakle, mi imamo naslednika krune, ali nam se ne svidja.Meni svaki odgovara.Mada je to utopija.

Jos se zamlacujete oko kralja? Pre ce dabar da poleti.