Srbija Kraljevina

• Začetnik teme Začetnik teme Parun
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Pa evo objasni mi to na tvom primeru...ako si Srbin zasto si protiv Kraljevine?

Не верујем у плаву крв, не желим да будем ничији поданик, не волим привилеговане особе, не верујем у елиту, не мислим да једна особа треба да има велику моћ у својим рукама, живим за данас традиција ми ништа не значи..................

Не верујем у плаву крв, не желим да будем ничији поданик, не волим привилеговане особе, не верујем у елиту, не мислим да једна особа треба да има велику моћ у својим рукама, живим за данас традиција ми ништа не значи..................

Тако је Bakunjin-е, одхебао си их све!
Па и заслужили су. Дођу, разгаће се и никако да оду.

Znači The Venus Project. :mrgreen:

Tradicija je No1 Kada sam pitao neke Nz-ne i Australijance zasto nece Republiku vec su i dalje podanici Engleske Kraljevske Loze odgovorili su mi da je tradicija ta kojom odrzavaju svoj identitet. Kralj i nema veliku moc njegova uloga je u glavnom protokolarna, i on se ne mesa u politicke odluke. Privilegovanih politicara u Srbiji ima koliko hoces i to bez "plave krvi". Dalje porodicne veze medju kraljevskim dinastijama Srbiji mogu da donesu bolji medjunarodni polozaj i veci ugled kao i popravku imidza zemlje. Tvoj stav vodi anarhizmu

Za nekog sluganjskog kmeta poput tebe u tome nema niceg loseg, naravno.

Pametni ljudi znaju da se Engleza treba kloniti jer su donosili samo stradanje ovom narodu.

Pa zato sto nismo bili uz njih. Pogledaj samo nacije u Commonwealthu koje su pod zastitom Engleske Krune, najnaprednije zemlje u svetu. Slugeranja sto da ne sta tu pa ima lose? Sluzis Nj Kraljevsko Visocanstvo

Tradicija je No1 Kada sam pitao neke Nz-ne i Australijance zasto nece Republiku vec su i dalje podanici Engleske Kraljevske Loze odgovorili su mi da je tradicija ta kojom odrzavaju svoj identitet. Kralj i nema veliku moc njegova uloga je u glavnom protokolarna, i on se ne mesa u politicke odluke. Privilegovanih politicara u Srbiji ima koliko hoces i to bez "plave krvi". Dalje porodicne veze medju kraljevskim dinastijama Srbiji mogu da donesu bolji medjunarodni polozaj i veci ugled kao i popravku imidza zemlje. Tvoj stav vodi anarhizmu

Шта је то традиција ?

Ставиш 10 мајмуна у кавез, окачиш свежањ банана и ставиш мердевине помоћу којих мајмуни могу да их дохвате.
Када први мајмун крене да се пење на мердевине, полијеш га из шмрка леденом водом, њега и осталих 9 мајмуна за казну. Како се који мајмун пење, тако га полијеш и опет и остале за казну.
После одређеног времена, мајмуни схвате у чему је фора и више се не пењу, шта више, сами пребију мајмуна који то покуша.
Затим избацујеш једног по једног мајмуна из прве десеторке и убацујеш нове, који чим крену да се пењу на мердевине, добију батине од староседелаца који знају фору.
На крају имаш 10 потпуно нових мајмуна у кавезу који се никада неће попети на мердевине, јер знају да је традиција у том кавезу да добијеш по пицхци када се пењеш на мердевине.

Шта је то традиција ?

Ставиш 10 мајмуна у кавез, окачиш свежањ банана и ставиш мердевине помоћу којих мајмуни могу да их дохвате.
Када први мајмун крене да се пење на мердевине, полијеш га из шмрка леденом водом, њега и осталих 9 мајмуна за казну. Како се који мајмун пење, тако га полијеш и опет и остале за казну.
После одређеног времена, мајмуни схвате у чему је фора и више се не пењу, шта више, сами пребију мајмуна који то покуша.
Затим избацујеш једног по једног мајмуна из прве десеторке и убацујеш нове, који чим крену да се пењу на мердевине, добију батине од староседелаца који знају фору.
На крају имаш 10 потпуно нових мајмуна у кавезу који се никада неће попети на мердевине, јер знају да је традиција у том кавезу да добијеш по пицхци када се пењеш на мердевине.

Nisam bas siguran da tradicija moze da se uporedjuje sa - majmunima u kavezu?

Imra Agotic otkud on u hrvatskoj vojsci zar nije musliman?

Imra Agotić (Gorjani, 12. siječnja 1943. - Zagreb, 18. ožujka 2012.), hrvatski general i prvi zapovjednik Hrvatskoga ratnog zrakoplovstva.

Dana 2. srpnja 1991. godine, tada s činom pukovnika, general Agotić odlazi iz bivše JNA i stavlja se na raspolaganje Predsjedniku Republike Hrvatske, koji ga svojom Odlukom od 10. kolovoza 1991. godine postavlja za v.d. načelnika stožera Zbora narodne garde i vršitelja dužnosti zapovjednika ZNG-a.

U listopadu 1991. godine Predsjednik RH dr. Franjo Tuđman imenuje ga Glavnim pregovaračem s predstavnicima bivše JNA o njihovom napuštanju državnog područja republike Hrvatske, zbog čega je kasnije svjedočio na suđenju vukovarskoj trojici kao i na suđenju Miloševiću. Mjesec dana kasnije promaknut je u čin general-bojnika. Odlukom Predsjednika RH u siječnju 1992. godine imenovan je za prvog zapovjednika Hrvatskog ratnog zrakoplovstva i protuzračne obrane. Na Dan državnosti 1995. godine promaknut je u čin general-pukovnika Hrvatske vojske.

U ožujku 1996. godine general Agotić je imenovan pomoćnikom načelnika Glavnog stožera OSRH za Hrvatsko ratno zrakoplovstvo. Ovu dužnost obnaša do 21. veljače 2000. godine kada ga Predsjednik RH imenuje svojim pomoćnikom za obranu i vojna pitanja.

31. prosinca 2002. godine general Agotić umirovljen je kao djelatna vojna osoba, prije čega je promaknut u čin generala zbora. Predsjednik Republike imenuje ga 1. veljače 2003. godine svojim savjetnikom za nacionalnu sigurnost. Dužnost je obnašao do 2005. godine.
ne nije musliman,moj slavonac original šokac
http://hr.wikipedia.org/wiki/Imra_Agotić

Poslednja izmena:
Nisam bas siguran da tradicija moze da se uporedjuje sa - majmunima u kavezu?

Дао сам ти пример шта је све традиција, коју сматраш вредном.
Да напоменем да 10 нових мајмуна никада нису били поливени водом из шмрка, већ су их искључиво колеге мајмуни табали због традиције.

Cuj razumem vise generala Gotovinu koji je dosao iz Legije stranaca i koji nije "napustio" JNA nego se direktno stavio na raspolaganje Njofri. Ne razumem oficire koji su ne napustili vec izdali JNA i presli u pobunjenicke formacije. Postenije je bilo otici u penziju i povuci se. Kao npr Spegelj, Anton Tus, Ivan Zagar i ostali Uzgred mislio sam da je Anton Tus bio komandant avijacije?

Cuj razumem vise generala Gotovinu koji je dosao iz Legije stranaca i koji nije "napustio" JNA nego se direktno stavio na raspolaganje Njofri. Ne razumem oficire koji su ne napustili vec izdali JNA i presli u pobunjenicke formacije. Postenije je bilo otici u penziju i povuci se. Kao npr Spegelj, Anton Tus, Ivan Zagar i ostali Uzgred mislio sam da je Anton Tus bio komandant avijacije?

da,Anton Tus mije bio (ne direktno) pretpostavljeni u JNA, ali sam bio pod njegovom komandom,dok sam bio u JNA, kasnije u HV mi je bio zapovjednik.

Daj molim te reci tvoje nezavisno misljenje kao neutralni zasto smatras da bi Srbija trebala biti Kraljevina? Mozda doprineses temi?

imate trediciju kraljevine s toga mislim da bi to bilo najbolje riješenje i pomirba srba,to je samo moje mišljenje.Naravno moje mišljenje se temelji sa posotva s ovog foruma,stvarnost iliti RL je nesto drugo.

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back