Srbija je zemlja sa najvecim stopom pušača u Evropi nakon Bugarske

Ja volim Crnogroce a ti to nisi i takvi koji misle kao ti.Ti si Titogorac koji smisao svoje drzave nalazi u mrznji prema Srbima.Cak i kada ste se odvojili od Srbije.Sama Srbija je to korektno pozdravila,a pricate sve kontra.To sto pricate to vas je sve Tito naucio,ciji duh i dan danas vlada Crnom Gorom.

Koje Crnogorce volis? Ja sam Titogorac kolko si ti Brnabićevac

Koje Crnogorce volis? Ja sam Titogorac kolko si ti Brnabićevac

Ti si pobunjeni Srbin kojem je Titoizam isprao mozak i ubjedio ga u teoriju da su Srbi uzurpatori pa to su pricali lenjinisti jos prije skoro pa vijek sirili tu mantru laznu na istoj matrici svi Titoisti vode politiku.Logicno zemlja u kojih Titoizam vlada od 1945 e do danas logicno je da nece voljeti Srbe.Srbi su stari evropski narod a vi ste Titoisticki narod velika razlika

Ti si pobunjeni Srbin kojem je Titoizam isprao mozak i ubjedio ga u teoriju da su Srbi uzurpatori pa to su pricali lenjinisti jos prije skoro pa vijek sirili tu mantru laznu na istoj matrici svi Titoisti vode politiku.Logicno zemlja u kojih Titoizam vlada od 1945 e do danas logicno je da nece voljeti Srbe.Srbi su stari evropski narod a vi ste Titoisticki narod velika razlika

Dakle nemas nijednog zivog Crnogorca koje volis. Ti si anti-Crnogorac, reka' sam ti.

Срби су испушили од свих, па могу и да испуше и од себе.

Лош квалитет живота, култура у тоалету, образовање у тоалету, храна која је ђубре, ПреЦедник који је педер... Ко не пропуши, само дува, а Срби га дувају...

Iznenadjen sam da iko ima vise omladine koja pushi od nas....bas sam iznenadjen..

Objasnili su mi u Turskoj kako i zasto je tako, ali kod nas valjda isti geni...
Ne lupetaj!

The countries that smoke the most in the EU are Bulgaria, with 28.2 per cent of the population consuming tobacco daily, then Turkey (27.3 per cent), Greece (27.2 per cent), Hungary (25.8 per cent) and Latvia (24.9 pe

Ne lupetaj!

The countries that smoke the most in the EU are Bulgaria, with 28.2 per cent of the population consuming tobacco daily, then Turkey (27.3 per cent), Greece (27.2 per cent), Hungary (25.8 per cent) and Latvia (24.9 pe
Sta ti znaci da ne lupetam, garantujes zivotom da mladi u tim zemljama puse vise nego nasa Srpska mladez.....???

Fetiš nam je trovanje. Volimo to. Zato sad dobili i litijum.
Jedno vreme su promovisali preko zivih ljudi pushenje....influenseri i animatori da tako kazem....
Jako neoprezno se favorizovalo a ne penalizovalo popularisanje duvana svuda, a narocito u realitijima, u magazin emisijama i klasika macho za muskarce i za zene stil..
tad je krenulo da raste kao zesci trend po skolama...

A sad raste, ali ja ne gledam pa ne znam zasto....

Jedno vreme su promovisali preko zivih ljudi pushenje....influenseri i animatori da tako kazem....
Jako neoprezno se favorizovalo a ne penalizovalo popularisanje duvana svuda, a narocito u realitijima, u magazin emisijama i klasika macho za muskarce i za zene stil..
tad je krenulo da raste kao zesci trend po skolama...

A sad raste, ali ja ne gledam pa ne znam zasto....

I danas se promovise...angazuju mlade curice da idu po kafice i klubove da ljudima prodaju cigarete...

Pa ako jedes bureke i baklave i ako ti je glavni grad drzave bio vjekovima pod Turcima kako ona nije u Evropi,cak i teritorijalno manji dio Turske pripada Evropi

Podgorica i Sarajevo kao i Beograd su bili pod Turcima pa i Solun jedan a to je sve Evropa

Vecinski dio Turske ne nalazi se na evropskom kontinentu covjece

Pušači direktno finansiraju zapošljavanje državnih lelemuda i dudlara preko akciznih markica dok su sami na birou za zapošljavanje.

E ovo da se nalepi na svaku paklicu :ljutko:

P.S. akcizna markica je 60% cene svake paklice, pa ti računaj pošto Marlboro 100's ili Sobranie Russian White

Cigarete, kladionice, sns, sve je to u paketu

Back