Srbija je zemlja sa najvecim stopom pušača u Evropi nakon Bugarske

ZabranjeniLegenda

Buduća legenda
Poruka
33.276
Srbi najvise puše cigare u Evropi nakon Bugara, zasto je to. Da li je to zbog srpske kulture, loseg politickog/ekonomskog ambijenta, ili nesto treceg?
Sto mislite o ovome? Dobro lose ili?
which-european-countries-have-the-largest-share-of-heavy-v0-axaifgqsgs391.png

Pa redovno me pitaju kad sam na kasi , i sta jos....i ocekuju da kazem koje cigarete cu da kupim...ama bas svaki put....Jedino u onom sto mi je 20m od stana, tu znaju pa znaju tacno sta kupujem svaki dan...i tu ne pitaju...

Prejadno na sta je Srbija spala....kad klinke od 14. g. puse cigare po ulicama Srbije kao neki bezkucnici...

Vjerovatno u Srbiji ima vise mladjih koji puse nego kod Bugara

Zato sto smo slobodan narod,nismo hipohondri i depresivci kao Antisrbi koji umisljaju da ako ispale paklo cigara da ce da obole od najgorih bolesti, koji za svaki i najmanji problem idu kod doktora.Srbi su lezerni vole zivot slobodarski bez opterecenja

Zato sto smo slobodan narod,nismo hipohondri i depresivci kao Antisrbi koji umisljaju da ako ispale paklo cigara da ce da obole od najgorih bolesti, koji za svaki i najmanji problem idu kod doktora.Srbi su lezerni vole zivot slobodarski bez opterecenja

Zato Srbija ima najvecu stopu raka pluća u Evropi?

Age-standardized-incidence-rates-of-lung-cancer-in-European-countries-by-sex-data.jpg

Zato Srbija ima najvecu stopu raka pluća u Evropi?

Pogledajte prilog 1632813

Ali imamo manje stresa i kompleksa od Antisrba plus,mnogo vise uzivamo, vise putujemo kao narod,vise se zabavljamo lakse prilazimo zenama itd.Dok kod Antisrba to teze ide kada su umisljeni i iskompleksirani, na kraju krajeva sve ima svoju cijenu.

Prosjecan lik iz Srbije do 24,25 godine zivota ima vise provoda,zena itd nego prosjecan lik iz Crne Gore ili Hrvatske do 40 godine minimum,mnogo ulazete u ljepotu svojih zena dizete im ego,pa vam i tesko daju,a sve vam se svodi na glumu i fore a na kraju slabo sta imate kraj sebe

Prejadno na sta je Srbija spala....kad klinke od 14. g. puse cigare po ulicama Srbije kao neki bezkucnici...
Немој схрат да клинке у Црну Гору пуше мет?
Баш су ин, цигарете више нису популарне као у време холивудске пропагације истих.

Ali imamo manje stresa i kompleksa od Antisrba plus,mnogo vise uzivamo, vise putujemo kao narod,vise se zabavljamo lakse prilazimo zenama itd.Dok kod Antisrba to teze ide kada su umisljeni i iskompleksirani, na kraju krajeva sve ima svoju cijenu.

Prosjecan lik iz Srbije do 24,25 godine zivota ima vise provoda,zena itd nego prosjecan lik iz Crne Gore ili Hrvatske do 40 godine minimum,mnogo ulazete u ljepotu svojih zena dizete im ego,pa vam i tesko daju,a sve vam se svodi na glumu i fore a na kraju slabo sta imate kraj sebe

Dje prośečan Srbin putuje? Il u Parajliju najjeftiniju plazu u Grcku ili u Sutomore....nema treceg

Dje prośečan Srbin putuje? Il u Parajliju najjeftiniju plazu u Grcku ili u Sutomore....nema treceg

Nebitno al putuje se.Titogorci su poceli da putuju zadnjih 20 godina u Ex Yu ste najmanje putovali od svih naroda.A i kada otputujete ne idete zbog putovanja vec da se slikate na nekim skupljim mjestima i da objavite slike da to svi vide na drustvenim mrezama,a da uzivate i opusteno provodite se na putovanju to nikako.Srbi su uvijek putovali najvise

Nebitno al putuje se.Titogorci su poceli da putuju zadnjih 20 godina u Ex Yu ste najmanje putovali od svih naroda.A i kada otputujete ne idete zbog putovanja vec da se slikate na nekim skupljim mjestima i da objavite slike da to svi vide na drustvenim mrezama,a da uzivate i opusteno provodite se na putovanju to nikako.Srbi su uvijek putovali najvise

Coce, dok smo mi Crnogorci putovali Italijom, Njujorkom i Argentinom, Srbi jos vjerovali u vjestice i ravnu plocu :lol: Mi imamo pomorsku tradiciju koja nas veze sa svijetom, to nemaju izolovani farmeri iz Sumadije koji su bili vjekovima blizi istanbulu no zapadu.

Za Crnogorčine je Srbija civilizacija. Vrata ka svetu.

Frustriran narod,zene su im lijepe npr al slabo seksualno zadovoljene jer su super umisljene kao i muskarci im,nose se po zadnjoj modi sve to sija al sutinski tu uzitka nema,nedojebani,sve im je to zbog Ega koji imaju i sujete koja radi protiv njih a ne u njihovu korist, objektivno

Негде сам читао да су Српкиње прве у Европи по малолетничкој нежељеној трудноћи, а исто кад су у питању цигарете. Ако је истина онда је поражавајуће и држава мора да помогне народу.

Zato Srbija ima medju najgorom depopulacijom u Evropi?

what-are-your-thoughts-on-the-population-decline-in-europe-v0-nmt7wiubb6ub1.png

Zato Srbija ima medju najgorom depopulacijom u Evropi?

Pogledajte prilog 1632854

I sada tebe kobajagi to brine,kao svaki Titogorac pun si mrznje prema Srbima to ti je smisao zivota i naravno uzivas u ovoj temi vise nego dijete koje za rodjendan dobije omiljenu igracku i jede najljepsi kolac.Ova tema je za tebe poslastica.A da si kompleksas najbolje govori tvoj komentar kada sam rekao da Srbi putuju i sada se kao ti rugas Paraliji zato sto si kompleksas jer kobajagi to nije mondensko mjesto tu ne mogu da se lijece kompleksi.Srbi nemaju komplekse i ici ce bilo gdje i bice im opet super,a ta Grcka je pojam za Titogoriju po svemu cak i ta Paralija

I sada tebe kobajagi to brine,kao svaki Titogorac pun si mrznje prema Srbima to ti je smisao zivota i naravno uzivas u ovoj temi vise nego dijete koje za rodjendan dobije omiljenu igracku i jede najljepsi kolac.Ova tema je za tebe poslastica.A da si kompleksas najbolje govori tvoj komentar kada sam rekao da Srbi putuju i sada se kao ti rugas Paraliji zato sto si kompleksas jer kobajagi to nije mondensko mjesto tu ne mogu da se lijece kompleksi.Srbi nemaju komplekse i ici ce bilo gdje i bice im opet super,a ta Grcka je pojam za Titogoriju po svemu cak i ta Paralija

Ti si pun mrznje prema Crnogorcima, ja cak volim Srbe iako im kritikujem politiku i drustvo, ali to iz ljubavi. Mislim da mi Crnogorci mozemo biti dobar primjer za vas Srbe kako da se ponasate, oblacite i ekonomski/drustveno uzdignete. ^

Ti si pun mrznje prema Crnogorcima, ja cak volim Srbe iako im kritikujem politiku i drustvo, ali to iz ljubavi. Mislim da mi Crnogorci mozemo biti dobar primjer za vas Srbe kako da se ponasate, oblacite i ekonomski/drustveno uzdignete. ^

Ja volim Crnogroce a ti to nisi i takvi koji misle kao ti.Ti si Titogorac koji smisao svoje drzave nalazi u mrznji prema Srbima.Cak i kada ste se odvojili od Srbije.Sama Srbija je to korektno pozdravila,a pricate sve kontra.To sto pricate to vas je sve Tito naucio,ciji duh i dan danas vlada Crnom Gorom.

Back