mario80
Legenda
- Poruka
- 70.476
Pišu ovi preko drine srbi 2.0Usput, piše se NEMAČKA a ne NJemačka
ovaj drugi oblik pišu Hrvati, Srbi nikako
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pišu ovi preko drine srbi 2.0Usput, piše se NEMAČKA a ne NJemačka
uBosni kuća, u Srbiju Treće Dete a u NJemačku po socijalno...Pišu ovi preko drine srbi 2.0
Mi Srbi iz Krajine govorimo/pišemo Njemačka, snjeg, mjesto, rjeka, rječ itd. Isto važe i za Srbe iz BiH, Crne Gore, Zlatibora, Užica itd. Nisu svi Srbi ekavci. Postoje Srbi ijekavaci, jekavaci, čak i ikavci.Usput, piše se NEMAČKA a ne NJemačka
aham, i svi dotrčali kod Srba na ekaviciMi Srbi iz Krajine govorimo/pišemo Njemačka, snjeg, mjesto, rjeka, rječ itd. Isto važe i za Srbe iz BiH, Crne Gore, Zlatibora, Užica itd. Nisu svi Srbi ekavci. Ima Srba ijekavaca, jekavaca, čak i ikavaca.
Bugarsko-makedonska ekavica je nama Srbima hebala mater kaže moj poznanik Blažo iz Berana.aham, i svi dotrčali kod Srba na ekavici
LJEPŠE ZINUTOJ GUJ'CI
A JA
Morebit da mu srBski ni uškolu nije iša neštA...Bugarsko-makedonska ekavica je nama Srbima hebala mater kaže moj poznanik Blažo iz Berana.
Stomatologiju i protetiku je sloba ubio još 1990e godine zato su srbi danas najbezubija nacija na svetu- preko milion srba nema nijedan zub u glavi.Pitam se gde li su bili Spontani Gradjani, emotivni i odlučni, da se malo op-trt prošetaju kad su ŽUTI ubijali protetiku preko Doma Zdravlja?
Ćutali ko bičke...
A sad SNS da uvede besplatno zubalo BAŠ BI ONI PRVI STALI U RED
Ko za onih 100€, "njihovih rodjenih"...
Ja "bot sendvičar" pa medju poslednjima uzeo, ni Cigani nisu mogli od Demokrata prva tri dana da stignu...
PUJ!
E JA IMAM KOMUNISTIČKU SPOLJNU PLOMBU IZ SREDNJE ŠKOLE NA ŠESTICI!U srbiji ako popravljaš zube ostaneš i bez to nešto malo što je valjalo. Svo moje društvo popravlja u inostranstvu zube. Na duge staze izađe mnogo jeftinije. U srbiji svake godine menjaš plombu dok se zub ne raspadne a u EU popraviš jednom za 100 evra i traje 20 godina
Da ti pomognem u prisećanju...Stomatologiju i protetiku je sloba ubio još 1990e godine zato su srbi danas najbezubija nacija na svetu- preko milion srba nema nijedan zub u glavi.
Било мешано, 4 врсте. Два делишеса, грени смит, и мислим да је она што звучи јапански.Koju stavljaš?
Gde ima da se kupi George5 rakija?Било мешано, 4 врсте. Два делишеса, грени смит, и мислим да је она што звучи јапански.
Боље је кад је више врста, нарочито ако има ајдареда. Ајдаред је добар, даје доста сока. Делишеси дају арому и мирис.
Ovo je tvoja sns stomatologija danas:Da ti pomognem u prisećanju...
MIĆUNOVIĆ - POČASNI DS METUZALEM
Kad smo kod voća, grožđa, rakije i vina. U doba Jugoslavije pojedini veliki proizvođači u Dalmaciji su pravili 2 puta vino od istog grožđa. Naprave prvi put od čitavog grožđa, pa onda ponovo od komine/tropa s tim da dodaju znatno više šećera u tu drugu turu. Priča se da su im čak više kupovali to drugo 'lažno' vino nego prvo regularno. Neki su se obogatili na tu foru.
Gde ima da se kupi George5 rakija?
Bate, a da ti se ja "pohvalim"Ovo je tvoja sns stomatologija danas:
ŽURIO SAM DRUGOM PACIJENTU! Drogirani zubar ubio Aleksandra, pa šokirao sramnom odbranom: Mislio sam da mu NE TREBA POMOĆ!
Danas sam ostao šokiran i zatečen kad sam od porodičnog prijatelja koji godinama radi u Njemačkoj (provodi dio godine tamo, a dio u Srbiji) čuo da je u Srbiji sve skuplje nego u Njemačkoj izuzev stanarina!!! Isto sam čuo u zadnjih par godina od još nekih Srba koji žive/rade u još nekim zapadnoevropskim zemljama. Dakle u Srbiji je skuplji život nego na zapadu, a plate su mnogo manje. Kud plovi ovaj brod zvani Srbija? Očito u neku provaliju iz koje nikad neće izići!
Prijatelj mi je između ostalog donio na poklon neke njemačke slatkiše. A pošto ja to ne jedem i trudim se da utičem na ukućane da i oni prestanu, evo mogu ih postatu SNS botovima sa Krste koji lažu da se u Srbiji živi nikad bolje da se malo zaslade. Piće i kafu koju sam dobio iz Dojčlanda bih ipak zadržao.
Pogledajte prilog 1640883
Pogledajte prilog 1640894
Danas sam ostao šokiran i zatečen kad sam od porodičnog prijatelja koji godinama radi u Njemačkoj (provodi dio godine tamo, a dio u Srbiji) čuo da je u Srbiji sve skuplje nego u Njemačkoj izuzev stanarina!!! Isto sam čuo u zadnjih par godina od još nekih Srba koji žive/rade u još nekim zapadnoevropskim zemljama. Dakle u Srbiji je skuplji život nego na zapadu, a plate su mnogo manje. Kud plovi ovaj brod zvani Srbija? Očito u neku provaliju iz koje nikad neće izići!
Prijatelj mi je između ostalog donio na poklon neke njemačke slatkiše. A pošto ja to ne jedem i trudim se da utičem na ukućane da i oni prestanu, evo mogu ih postatu SNS botovima sa Krste koji lažu da se u Srbiji živi nikad bolje da se malo zaslade. Piće i kafu koju sam dobio iz Dojčlanda bih ipak zadržao.
Pogledajte prilog 1640883
Pogledajte prilog 1640894
Moj pokojni ćale je bio moonshine maker Stalno je govorio da nema lepše rakije od jabukovače (imamo naše ajdare, budimke i neke tzv. šarenike, ne znam kako se zvanično zove ta sorta, mislim da je od starih sorti kao budimka).Било мешано, 4 врсте. Два делишеса, грени смит, и мислим да је она што звучи јапански.
Боље је кад је више врста, нарочито ако има ајдареда. Ајдаред је добар, даје доста сока. Делишеси дају арому и мирис.