И тебе треба додати на горњи Списак.
АЛО БРЕ....КРАДЕТЕ НА Грађевини,зидате фудбалске Стадионе трећелигашима,све фактуре су вам 6 ПУТА СКУПЉЕ Око свега него што то заиста кошта,делите силне паре пред изборе,задужили сте НАС ПРЕКО 30 мИЛИЈАРДИ без икаквих Назнака да ћете то да санирате него и даље,и даље идете у нова Задужења,хвалите се неким БДПом и растом који се не види у Новчанику просечног Србина...
simcra ignorisem, ali kao da sam ga procitao...
ja ne znam jel ovaj narod glup ili sta mu je?
vlast se zaduzuje kao da nema sutra, rasipa se na stadione ekspo avione - rafale, i onda narodu skupa jaja, i pasteta? jedino ako je narod glup i ne shvata da prvo mora da zaustavi ovo rasipanje i lopovluk koji se meri milijardama i tek onda ce biti para za hranu, jer oni koji se ugradjuju u stadione ekspa i rafale, njima hrana nije skupa...
ne znam jel sam dobro objasnio, ej 30 milijardi i odatle neka su ukrali samo 10%, i sad narod misli, zavrnuli prosvetare, zavrnuce i trgovce i proizvodjace hrane? e, pa nece, mora prvo da stane rasipanje milijardi na rafale ekspa i stadione, megalomaniju, pa tek onda da se zaustavi inflacija, i cene hrane, a dok traje besomucno zaduzivanje i lopovluk milijardi, i logicno je da srbija bude skuplja od nemacke, nema sansi da ne bude, kako to narod ne shvata, gde je problem, ja mu se cudim
obustavite stadione, ekspo i rafale, pa da vidis kako ce hrana da bude jeftinija nego u nemackoj, obustavite desetine miliona na stanice kao u ns, pa da vidis kako ce hrana da bude jeftina, a da ne govorimo sto ni te ljude ne bi pobili! ovaj rezim je zlo, lopovska banda koja gazi po lesevima, gladovacete tek ako ga ne smenite, bice vam skupa i monina 2 jaja, i aljekov parizer, jer ste sve pare potrosili na rafale, ekspo i stadione, a tu se sns sekta ugradjivala i njima hrana nije bila skupa, kada su uzimali % i sada stite svoje UBICE SA NADSTRESNICOM