Софија
Legenda
- Poruka
- 53.897
Нису нормални колико су им скупе наполитанке и кекс Домаћица.I stoje tako stoje dok pred istek roka ne spuste na 3,5 evra e tad se otrujem pa ih posle ne vidim pola godine
3,6е кутија чоко кексића.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Нису нормални колико су им скупе наполитанке и кекс Домаћица.I stoje tako stoje dok pred istek roka ne spuste na 3,5 evra e tad se otrujem pa ih posle ne vidim pola godine
Русофилства,кажеш?
Можеш ти то да образложиш?
Jugoslaviju su razbile Njemacka i Amerika, a ne Rusija.Sva sranja koja su se desila Srbiji unazad par decenija, od raspada YU, ratova u hrvatskoj, bosni, kosovu, bombardovanje, propuštene EU integracije i postajanje rudarske kolonije su isključivo zbog rusofilstva. Srbi su jedini mazohistički narod koji je odabrao da nestane jer voli Rusiju više nego sebe.
Srbija skuplja nego Njemačka a plaće vam 4 puta manje nego njihove. Ja ne znam kako vi ne umirete od gladi i čime plaćate hranu, vodu, struju?
To je posledica EUrobskih neintegracija, rusofilstva, briksofilstva i korupcijofilstva.
U rostilju do max 1/3 pravog mesa.Јбга, ракија и роштиљ су нам јефтини.
Живимо од тога.
sta je bio svinjetina i zanimaju me uslovi drzanja?Iz regionalne proizvodnje ,kontrolisana ishrana ,transport ,uslovi gde se drže životinje itd...
U EU se ne ide po srpskim pravilima.ti bi se integrisao sutra ali oni te nece
aaa to je.. hvala divan si! p.s. ne jedite mnogo masno!ma pusti...ne zna čovek gramatiku....kad pojedeš meso onda je prazno mesto u tanjiru "bilo meso"
U rostilju do max 1/3 pravog mesa.
Rakiju od komine je nemoguce dobite bez da se dodaje secer.Мора се пазити. Горе је то што трпају шећер у комину за ракију...
Čekaš akciju i kupiš, kraš je baš skupocen iživljavaju se sa cenama. Milka 300 gr je 4€ ali su često akcije 2,5€Нису нормални колико су им скупе наполитанке и кекс Домаћица.
3,6е кутија чоко кексића.
Rakiju od komine je nemoguce dobite bez da se dodaje secera.
јеси и ти неки фрањевац као овај Бајкер изнад?Sva sranja koja su se desila Srbiji unazad par decenija, od raspada YU, ratova u hrvatskoj, bosni, kosovu, bombardovanje, propuštene EU integracije i postajanje rudarske kolonije su isključivo zbog rusofilstva. Srbi su jedini mazohistički narod koji je odabrao da nestane jer voli Rusiju više nego sebe.
Suviše si napaljen na ameriku qrve i lopoveSva sranja koja su se desila Srbiji unazad par decenija, od raspada YU, ratova u hrvatskoj, bosni, kosovu, bombardovanje, propuštene EU integracije i postajanje rudarske kolonije su isključivo zbog rusofilstva. Srbi su jedini mazohistički narod koji je odabrao da nestane jer voli Rusiju više nego sebe.
Napisao sam ,kontrolisana ishrana,bez gentehnike,koju bi trebalo sami producenti da proizvode,dovoljno prostora za životinje ,gde se hrane,spavaju...i tako razni uslovi koje moraju da ispune ti proizvođačista je bio svinjetina i zanimaju me uslovi drzanja?
jel to postoji kod nas?Napisao sam ,kontrolisana ishrana,bez gentehnike,koju bi trebalo sami producenti da proizvode,dovoljno prostora za životinje ,gde se hrane,spavaju...i tako razni uslovi koje moraju da ispune ti proizvođači
Pa kod nas ne postoje ti standardi ,ali je opet meso ukusnije nego kod ovih bio evropljana,barem svinjsko i pilećejel to postoji kod nas?
Da se nagura na 18 gradi treba secera kad se radi od komine, a to ti je umjerena rakija. Bez secera to bilo nesto jacine vina, a ne rakija. Znam o cemu pricam iz iskustva. Moja od ove jeseni ima 22 grada. To je grom od rakije, jedna casica drmne.Могуће итекако. Зато и кажем да ваља пазити.
Јој поскупело је.Čekaš akciju i kupiš, kraš je baš skupocen iživljavaju se sa cenama. Milka 300 gr je 4€ ali su često akcije 2,5€
Jel ima tucane paprike negde?Čekaš akciju i kupiš, kraš je baš skupocen iživljavaju se sa cenama. Milka 300 gr je 4€ ali su često akcije 2,5€
То ти је мало јако.Da se nagura na 18 gradi treba secera kad se radi od komine, a to ti je umjerena rakija. Bez secera to bilo nesto jacine vina, a ne rakija. Znam o cemu pricam iz iskustva. Moja od ove jeseni ima 22 grada. To je grom od rakije, jedna casica drmne.
ja najviše volim "bilo meso" da jedemaaa to je.. hvala divan si! p.s. ne jedite mnogo masno!
Jeste, 22 grada je jaka rakija. 19-20 gradi bi bila idealna. Vrv. cu naknadno dodati destilovane vode da je razblazim.То ти је мало јако.
sta vam je svim sa tucanom?Jel ima tucane paprike negde?