Galadmanasijin
Ističe se
- Poruka
- 2.566
Pa ako je Koča Popović ubio rodjenog strica onda jesteTo oni isti pošteni trgovci što su ih partizani pobili?
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa ako je Koča Popović ubio rodjenog strica onda jesteTo oni isti pošteni trgovci što su ih partizani pobili?
Jos se cudis sto je hrana skuplja u Srbiji, a mladi na selu nece da se bave poljoprivrednom, nego konobarisanjem i kockom.Osim pomenutog u uvodnom postu u Srbiji je deviljacija u odnosu na zapad i ogroman broj kladionica i apoteka kao i rijalitiji na televiziji. Mladje navlace na kocku, a starije na ljekove i rijaliti program. U CG kad sam bio u turistickom mjestu ima samo jedna kladionica i to na zabacenom mjestu, a u Srbiji skoro svako selo ima po nekoliko.
Slazem se u potpunostiImamo stanove i kuce u vlasnistvu.Mislim da je to retkost na zapadu, Tu ustedis dosta.
Za ovo drugo se ne bi slozio jer je to ionako subjektivno od osobe do osobe iliti od porodice do porodice.Jeste skupo je ali se bolje zivi nego pre.
...a onda je prešao na kritiku svega postojećegCene su bas onakve kakve treba da budu, uz neke izuzetke, kao sto su cene hleba i struje, koje treba da vam poskupe duplo.
Cena goriva vam je tolika zbog akciza, jer mora drzava da vam poplaca sve zivo na sta se vi lozite.
Uvoznicki lobi. Od brazilske i argentinske prasetine stare 30 godina iz hladnjaca, preko kineskog luka, pasulja iz Kirgistana itd. itd.Jos se cudis sto je hrana skuplja u Srbiji, a mladi na selu nece da se bave poljoprivrednom, nego konobarisanjem i kockom.
I u Usa je tako.Imas nekoliko cisto kockarskih gradova Las Vegas,Reno,Atlantic city. Ljudi se kockaju pa se kockaju,drzava uzima lavovski deo. Zaposljava oko 20 000ljudi u Srbiji. . U Usa se od toga finansira sport a i ovde. Ne znam zasto ne legalizuju prostituciju kao na zapadu.Osim pomenutog u uvodnom postu u Srbiji je deviljacija u odnosu na zapad i ogroman broj kladionica i apoteka kao i rijalitiji na televiziji. Mladje navlace na kocku, a starije na ljekove i rijaliti program. U CG kad sam bio u turistickom mjestu ima samo jedna kladionica i to na zabacenom mjestu, a u Srbiji skoro svako selo ima po nekoliko.
Ma kakvi, samo trgovci i niko više. Lepo su ih partizani pobili na kraju drugog svetskog rata. To bi moglo ponovo da se desi u jednom trenutku. Narod bi mogao da poludi pobije smradikale i trgovce uopšte sve LOPOVE!Uvoznicki lobi. Od brazilske i argentinske prasetine stare 30 godina iz hladnjaca, preko kineskog luka, pasulja iz Kirgistana itd. itd.
U pravu si, nikad se nije bolje živelo nego sad pod srpskim nacistima. Doduše, ako odeš u New Now pa sedneš na klupu oko podneva da odmoriš...Imamo stanove i kuce u vlasnistvu.Mislim da je to retkost na zapadu, Tu ustedis dosta. Jeste skupo je ali se bolje zivi nego pre.
U Americi su kockarnice u par gradova, u Srbiji su u svakom malo vecem naseljenom mjestu. Npr. u jednoj Batajnici od oko 50.000 stanovnika ima oko 15 kladionica. Pokusaj da ih prebrojis po Zemunu...I u Usa je tako.Imas nekoliko cisto kockarskih gradova Las Vegas,Reno,Atlantic city. Ljudi se kockaju pa se kockaju,drzava uzima lavovski deo. Zaposljava oko 20 000ljudi u Srbiji. . U Usa se od toga finansira sport a i ovde. Ne znam zasto ne legalizuju prostituciju kao na zapadu.
Apsolutno tacno.Kockarnica, apoteka, kockarnica, banka, pekara pa opet kockarnica jbt svaki treći lokal u centru beograda!
Кад би се мало мање пара бацало на непотребне Стадионе,непотребне грађ.Радове,непотребне ЕКСП-ое...онда ни цена Горива не би морала да буде таква...Cene su bas onakve kakve treba da budu, uz neke izuzetke, kao sto su cene hleba i struje, koje treba da vam poskupe duplo.
Cena goriva vam je tolika zbog akciza, jer mora drzava da vam poplaca sve zivo na sta se vi lozite.
U javnim preduzecima znacajan dio zaposlenih ne radi nista ili malo rade, a primaju plate iz budzeta i zasticeni su kao bjeli medvjedi.Кад би се мало мање пара бацало на непотребне Стадионе,непотребне грађ.Радове,непотребне ЕКСП-ое...онда ни цена Горива не би морала да буде таква...
мислим,кад би се само отпустило њих 200К Радника КОЈИ БЛЕЈЕ по државним канцеларијама а НЕ РАДЕ НИШТА,
онда ће тих 200К да се суноврате на оне силне Кладионице,да их заузму и у тим Просторијама отворе своје приватне Бизнисе.
АЛи НЕ!
Овој Власти одговара само РОБ И РОБ..Обезглављен,слуђен,осиромашен ..на бенсединима
јер
само путем ОСИРОМАШЕНЕ МАСЕ ,ова ГОУВНА могу нам јашу на Грбачи јоп 300 година?
Кад ће ти умре шешељ да му се попишам на Гроб?
Mozda sam dvaput usao u kladionicu u zivotu. Vidim da ih ima ,verovatno svi dobro posluju. Stvar je inteligencije da shvatis da od 12 000 000 kombinacija,niko nece izvuci premiju. Povremeno neko ubode i promeni zivot.U Americi su kockarnice u par gradova, u Srbiji su u svakom malo vecem naseljenom mjestu. Npr. u jednoj Batajnici od oko 50.000 stanovnika ima najmanje 15 kladionica. Pokusaj da ih prebrojis po Zemunu...
Да ти пошаљем мало хрватских наполитанки?Danas sam ostao šokiran i zatečen kad sam od porodičnog prijatelja koji godinama radi u Njemačkoj (provodi dio godine tamo, a dio u Srbiji) čuo da je u Srbiji sve skuplje nego u Njemačkoj izuzev stanarina!!! Isto sam čuo u zadnjih par godina od još nekih Srba koji žive/rade u još nekim zapadnoevropskim zemljama. Dakle u Srbiji je skuplji život nego na zapadu, a plate su mnogo manje. Kud plovi ovaj brod zvani Srbija? Očito u neku provaliju iz koje nikad neće izići!
Prijatelj mi je između ostalog donio na poklon neke njemačke slatkiše. A pošto ja to ne jedem i trudim se da utičem na ukućane da i oni prestanu, evo mogu ih postatu SNS botovima sa Krste koji lažu da se u Srbiji živi nikad bolje da se malo zaslade. Piće i kafu koju sam dobio iz Dojčlanda bih ipak zadržao.
Pogledajte prilog 1640883
Pogledajte prilog 1640894
Зависи шта.Nisam od juče i znam da je u Srbiju odavno došao đavo po svoje, ali sam pod utiskom jer sam konkretno čuo od čovjeka koji živi na relaciji Srbija-Njemačka da je tamo sve jeftinije osim stanarina.
ma pusti...ne zna čovek gramatiku....kad pojedeš meso onda je prazno mesto u tanjiru "bilo meso"izvini sta je Bio meso?
I stoje tako stoje dok pred istek roka ne spuste na 3,5 evra e tad se otrujem pa ih posle ne vidim pola godine
To je posledica EUrobskih integracija
Bugarska se usrecila, jest kako nije... Jednak ili veci raspad je od Srbije, a odavno je u EU.To je posledica EUrobskih neintegracija, rusofilstva, briksofilstva i korupcijofilstva.
Русофилства,кажеш?To je posledica EUrobskih neintegracija, rusofilstva, briksofilstva i korupcijofilstva.