Brioso
Primećen član
- Poruka
- 662
Najviše ih ima poreklom iz Crne Gore, čiji je severozapadni deo Stara Herecegovina.Svi Đurovići koje sam sretao u životu su bili Crnogorci ili su imali bliže ili dalje porijeklo iz CG.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Najviše ih ima poreklom iz Crne Gore, čiji je severozapadni deo Stara Herecegovina.Svi Đurovići koje sam sretao u životu su bili Crnogorci ili su imali bliže ili dalje porijeklo iz CG.
Šta si se nakačio na ljude izBosne? Znaš dobro da ih ima ovde i među moderatorima, a posle kukaš kad te kazne. Sete se oni, pa da to je Stojko moj koji spominje nas izBosne i evo mu jedan vitamin C protiv prehlade.Evo kažem ja nije se toliko pretjerivalo sa J od Vuka Kardžića do 1996-te
po vašemu je "kad pJevaju vjeseli Bosanci" a zapravo je "kad pevaju vjeseli Bosanci"
Sad ima J više, u djedino vrijeme nije a stalno se vadite na tog djedu i nepsimjeno sjelo
sve mu jebjem da mu jebjem
Nisam ja kriv što su izBosne.Šta si se nakačio na ljude izBosne? Znaš dobro da ih ima ovde i među moderatorima, a posle kukaš kad te kazne. Sete se oni, pa da to je Stojko moj koji spominje nas izBosne i evo mu jedan vitamin C protiv prehlade.
Pajz ovako, ali moraš biti i korektan prema njima. Kad su uBosni kažu da su Srbi, a to isto kažu i kad dođu u glavni grad Otadžbine, nikako ne menjaju nacionalnost po potrebi.Nisam ja kriv što su izBosne.
Nema šta zbog toga da kažnjavaju mJene.
Ja da sam ih pravio ja bi ih pravio u New Yorku.
To nJek vidJe sa svojima tJamo što su ih pravili gde su ih pravili.
A ja...
A tamo u New Yorku da sam ih ja praviJo pardon kaže se KLEMPAO em.latinica em svaki gleda da śto kraće piše sa što manje slova.
A jok oni, guraju J svuda i svakom sem sJebi.
Može Bjelorusija a ne mogu BJosna i Hjercegovina?
Čuju neku reč pa je odmah izvrnu ko da će da krepaju ako kažu aerodrom umjesto ajerodrom?
Ajer nije vazduh...
95% SNS clanstva je poreklom iz Bosne,Hrvatske /Krajisnici / i C.Gore. Srbijanci su opozicija. Vucic ,Djukanovic Bizon Bosna,Vucevic ,Djedovic C.G. Brnabic,Vulin, Martinovic,Loncar Hrvatska.Не знам како је Црногорац успео и у Врњачку бању да се заглави
Ja kupujem skoro iskljucivo na snizenjima, pratim sta gde u kom marketu je na snizenju. Meso 30%, ostalo i do 50%. Tako da je za mene sve jeftinije nego u Srbiji.
Nema,Jure, u nas Srba tih podela.Svi smo jedno.Nije to kao u Hrvatskoj gde su najpopularniji vicevi o hercegovcima tipa95% SNS clanstva je poreklom iz Bosne,Hrvatske /Krajisnici / i C.Gore. Srbijanci su opozicija. Vucic ,Djukanovic Bizon Bosna,Vucevic ,Djedovic C.G. Brnabic,Vulin, Martinovic,Loncar Hrvatska.
Problematicno je da nema iz Srbije ako ne racunamo Zigmanova,Memica,Useina Zukorlica predstavnika manjina.. . Jace face su bili Bratislav Gasic i Toma Nikolic ali ih je sklonio iz vlasti.
Иначе, рекао му је Председник да су му одвратне слике са мора. Ето, могао бих да се сложим са том оценом.Ne treba ništa da kažeš. Nekad je bolje i pametnije ćutati.
Није идеално, али се ни не скапава од глади,како се овде пропагира.Blago tebi ako ti je dobro, neman sta dodati
Uskoro ce se prikljuciti i @Jugoslav Čvarak, samo da kolinje prode95% SNS clanstva je poreklom iz Bosne,Hrvatske /Krajisnici / i C.Gore. Srbijanci su opozicija. Vucic ,Djukanovic Bizon Bosna,Vucevic ,Djedovic C.G. Brnabic,Vulin, Martinovic,Loncar Hrvatska.
Problematicno je da nema iz Srbije ako ne racunamo Zigmanova,Memica,Useina Zukorlica predstavnika manjina.. . Jace face su bili Bratislav Gasic i Toma Nikolic ali ih je sklonio iz vlasti.
Хм колико има тих "Србијанаца" у Србији? Мало ти је терија како да кажем шкакљива.Ајд сабери тренутну владајућу коалацију цифра иде колико?Ево рецимо један баналан примјер Ђилас је 10 пута више босанчерос од свих тих набројаних мислим ако баш гледаш ту генезу по поријеклу која је поприлично у најмању руку наопака, коме припадају Србијанци, гдје тачно живе, на којим просторима, живо ме интересује па можемо онда даље о историјским чињеницама, рецимо како је Шумадија опустешна и од кога насељена неколико вијекова после, да је више изворних јужних Срба и Срба из старе Рашке заправо данас у корпусу Срба које појединци од мила зову пречани.Конташ теорија је толико сулуда да када би почели по генези ко одакле потиче многи би се изненадили и почешали по глави.95% SNS clanstva je poreklom iz Bosne,Hrvatske /Krajisnici / i C.Gore. Srbijanci su opozicija. Vucic ,Djukanovic Bizon Bosna,Vucevic ,Djedovic C.G. Brnabic,Vulin, Martinovic,Loncar Hrvatska.
I kojoj su odsekli tv i net pa su ostali neobavesteni.To mora da je neka država Srbija iz paralelnog univerzuma koju većina građana ne poznaje.
Хм колико има тих "Србијанаца" у Србији? Мало ти је терија како да кажем шкакљива.Ајд сабери тренутну владајућу коалацију цифра иде колико?Ево рецимо један баналан примјер Ђилас је 10 пута више босанчерос од свих тих набројаних мислим ако баш гледаш ту генезу по поријеклу која је поприлично у најмању руку наопака, коме припадају Србијанци, гдје тачно живе, на којим просторима, живо ме интересује па можемо онда даље о историјским чињеницама, рецимо како је Шумадија опустешна и од кога насељена неколико вијекова после, да је више изворних јужних Срба и Срба из старе Рашке заправо данас у корпусу Срба које појединци од мила зову пречани.Конташ теорија је толико сулуда да када би почели по генези ко одакле потиче многи би се изненадили и почешали по глави.
Pogledajte prilog 1641557
Iz aviona se vidi razlika .Kad bih otisao kod vas u Hercegovinu ili Bosnu,ponasao bih se kao dobar gost., Ne bih okupljao svoje zemljake /,doduse odavde niko se tamo ne bi preselio,/ i osnivao politicke stranke. Postovao bih vasu sredinu. Ne vi ste dosli ovde da vladate ,da nam namecete svoju nekulturu i neke plemenske vrednosti. Vi ste stranka dijaspore. Zato vise patite za Drvarom nego za Bogorodicom Ljeviskom.Nema,Jure, u nas Srba tih podela.Svi smo jedno.Nije to kao u Hrvatskoj gde su najpopularniji vicevi o hercegovcima tipa
Kad hercegovka nosi smeće ?
Kad je trudna
Ја не живим у Србији, нестраначка сам особа.Само те питам ко су Србијанци гдје живе, одакле потичу?По твојој теорији у Србији живи мање од 30 посто домицилних ако се гледају гласови опозиције, како онда очекујеш да 70 посто не буде дио власти у било ком облику.Iz aviona se vidi razlika .Kad bih otisao kod vas u Hercegovinu ili Bosnu,ponasao bih se kao dobar gost., Ne bih okupljao svoje zemljake /,doduse odavde niko se tamo ne bi preselio,/ i osnivao politicke stranke. Postovao bih vasu sredinu. Ne vi ste dosli ovde da vladate ,da nam namecete svoju nekulturu i neke plemenske vrednosti. Vi ste stranka dijaspore. Zato vise patite za Drvarom nego za Bogorodicom Ljeviskom.
SNS ima 1 700 000 glasaca ,Bosanci,Hercegovci,Krajisnici glasaju iskljucivo za njih., Ostatak ne glasa ili glasa za druge . Nije to malo Kad odes na opstinski salter i cujes ijekavicu sve ti je jasno. Dovlace ih samo tako. Podseca malo na Bajdena i 11 miliona imigranata,glasaca demokrata.Ја не живим у Србији, нестраначка сам особа.Само те питам ко су Србијанци гдје живе, одакле потичу?По твојој теорији у Србији живи мање од 30 посто домицилних ако се гледају гласови опозиције, како онда очекујеш да 70 посто не буде дио власти у било ком облику.
Конташ, сам своју тезу поништаваш...
Podučava ga kako da bude skroman.Иначе, рекао му је Председник да су му одвратне слике са мора. Ето, могао бих да се сложим са том оценом.
Критикује га, наравно, јер је Скромност велика врлина и Председник је прави Узор по том питању!Podučava ga kako da bude skroman.
ja i dalje mislim da se ti zezas sa namaКритикује га, наравно, јер је Скромност велика врлина и Председник је прави Узор по том питању!
Наравно да не.ja i dalje mislim da se ti zezas sa nama
onda pravac gugl i informisanje koliko garderoba tog skromnog coveka kosta.Наравно да не.
a zasto su S,P i U velikim slovom?zasto , pre jer?cccКритикује га, наравно, јер је Скромност велика врлина и Председник је прави Узор по том питању!
da ti ne kazem kako ga poducavaPodučava ga kako da bude skroman.
Сва гардероба и све што тај човек има мање вреди од једног штекера са аларма обезбеђења једне од кућа браће Ђилас.onda pravac gugl i informisanje koliko garderoba tog skromnog coveka kosta.
Joj molim te,svi su se oni nakrali para sta je tu novo?Сва гардероба и све што тај човек има мање вреди од једног штекера са аларма обезбеђења једне од кућа браће Ђилас.