Srbija je skuplja od Njemačke!

To je valjda kada srBski PROFI ZUBARI završe sa popravkama i unište sve zube pa ti onda ubuše 4 šrafa i nakače veštačko zubalo :lol:
Naš narod ti ječudo.
Najviše znaju oni što ništa ne znaju.

Samo pomeneš da treba da radiš parcijalnu protetiku odmah oni imaju "svog NAJJEFTINIJEG"
Ama meni ne treba najjeftiniji nego sposoban ili sposobna.

Nećeš verovati ali po Domovima Zdravlja ima iskusnijih protetičara nego kod privatnika (čast izuzecima)
Ej bre meni privatnik mrtav ladan "predložio da povadimo sve zube"
Paz da nećeš, 24 zdrava vadi svojoj majci
meni trebaju oni sa strane, evo vidi, pogledaj ovde dole jel vidiš i ovde gore dva fale skroz tamo, jel si video?

Naš narod ti ječudo.
NAjviše znaju oni što ništa ne znaju.

Samo pomeneš da treba da radiš parcijalnu protetiku odmah oni imaju "svog NAJJEFTINIJEG"
Ama meni ne treba najjeftiniji nego sposoban ili sposobna.

Nećeš verovati ali po Domovima Zdravlja ima iskusnijih protetičara nego kod privatnika (čast izuzecima)
Ej bre meni privatnik mrtav ladan "predložio da povadimo sve zube"
Paz da nećeš, 24 zdrava vadi svojoj majci
meni trebaju oni sa strane, evo vidi, pogledaj ovde dole jel vidiš i ovde gore dva fale skroz tamo, jel si video?
Vadi ako si lud, koji to mozak od zubara treba da bude da predlozi tako nesto, pogotovo ako su zdravi zubi, van pameti.

Koliko često kupuješ stvari na webu a koliko puta dnevno moraš jesti?

Hrana je najskuplja stavka u kućnom budgetu i nju kupuješ u svojoj državi.
Pa dobro sad...
Sav softver sam kupio ono kad daju 50% pa i 90% a posle vaćare na dodatke

Ne znam koliko se krade u prodavnicama po NJemačkoj ali ovde je to došlo do agresije.
Krade i preti tebi prijavom umesto da ćuti od sramote???

Jedan magarac (30 i kusur) kaže: "zadržavate me nelegalno dajte mi telefon da pozovem advokata"
- "da nećeš sa advokatom u gepek da ti preveze do kuće?"

Panduri su najgori em prave gužvu po saobraćaju (da, da 30% automobila u krkljancu su panduri u civilu - spašavaju državu) em su sebe, suprugu sina i ćerku obezbedili "imunitetom" u vidu psihijatrijske šifre "kleptomanija" F63 je obična kleptomanija a F65 fetišizam
Medjutim nabavio sam i ja jedan F za sebe ali iz druge kategorije pa zaćute ko zaliveni :super:

Pa dobro sad...
Sav softver sam kupio ono kad daju 50% pa i 90% a posle vaćare na dodatke

Ne znam koliko se krade u prodavnicama po NJemačkoj ali ovde je to došlo do agresije.
Krade i preti tebi prijavom umesto da ćuti od sramote???

Jedan magarac (30 i kusur) kaže: "zadržavate me nelegalno dajte mi telefon da pozovem advokata"
- "da nećeš sa advokatom u gepek da ti preveze do kuće?"

Panduri su najgori em prave gužvu po saobraćaju (da, da 30% automobila u krkljancu su panduri u civilu - spašavaju državu) em su sebe, suprugu sina i ćerku obezbedili "imunitetom" u vidu psihijatrijske šifre "kleptomanija" F63 je obična kleptomanija a F65 fetišizam
Što presednik to ne reši?

Niko to ne propagira. Mi samo kažemo na osnovu realnih pokazatelja da se u Srbiji živi gore nego što kažu AV, Informer, Pink, RTS itd, prema kojima je Srbija zemlja blagostanja.
Зависи шта су за тебе реални показатељи. Ја ти кажем да знам људе који кажу да у ЕУ је скупљи живот него у Србији.

Back