- Poruka
- 70.820
Nisi dugo radio posle pola godine pukne plomba ali nema frke, profi zubar ti i to malo brusne i nakrpi još jednu plombuKlasicno ono jeftino plombiranje traje 5 godina samo i plomba ispadne.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nisi dugo radio posle pola godine pukne plomba ali nema frke, profi zubar ti i to malo brusne i nakrpi još jednu plombuKlasicno ono jeftino plombiranje traje 5 godina samo i plomba ispadne.
Kako nije?NIje to nešto.
Ja imam za jedno 2 -3 nedelje da uradim plombu, imam snimanje zuba pa posle to, bio napukao ...za sad jos imam vecinu svojih zuba, ne dam se.Nisi dzžugo radio posle pola godine pukne plomba ali nema frke, profi zubar ti i to malo brusne i nakrpi još jednu plombu
Ja imam za jedno 2 -3 nedelje da uradim plombu, imam snimanje zuba pa posle to, bio napukao ...za sad jos imam vecinu svojih zuba, ne dam se.
Naš narod ti ječudo.To je valjda kada srBski PROFI ZUBARI završe sa popravkama i unište sve zube pa ti onda ubuše 4 šrafa i nakače veštačko zubalo
Vadi ako si lud, koji to mozak od zubara treba da bude da predlozi tako nesto, pogotovo ako su zdravi zubi, van pameti.Naš narod ti ječudo.
NAjviše znaju oni što ništa ne znaju.
Samo pomeneš da treba da radiš parcijalnu protetiku odmah oni imaju "svog NAJJEFTINIJEG"
Ama meni ne treba najjeftiniji nego sposoban ili sposobna.
Nećeš verovati ali po Domovima Zdravlja ima iskusnijih protetičara nego kod privatnika (čast izuzecima)
Ej bre meni privatnik mrtav ladan "predložio da povadimo sve zube"
Paz da nećeš, 24 zdrava vadi svojoj majci
meni trebaju oni sa strane, evo vidi, pogledaj ovde dole jel vidiš i ovde gore dva fale skroz tamo, jel si video?
pa da naplati debilVadi ako si lud, koji to mozak od zubara treba da bude da predlozi tako nesto, pogotovo ako su zdravi zubi, van pameti.
Koliko često kupuješ stvari na webu a koliko puta dnevno moraš jesti?Kako nije?
Uzmeš VISA ili Master Card pa kupuješ ono što ovde nema
Evo softver nabaviš
U prvbo vreme bilo čudno što "nema ambalaže" ali to je bespotreban fetiš.
Na računaru imaš ono što poželiš...
Dranje, ako je za samo jedan implant, mogao si od slonovace da stavis zub za tu cenu800 evra sam platio implant posle popravke i lečenja PROFI srćtručnog sRbskog zubara
Pa dobro sad...Koliko često kupuješ stvari na webu a koliko puta dnevno moraš jesti?
Hrana je najskuplja stavka u kućnom budgetu i nju kupuješ u svojoj državi.
Što presednik to ne reši?Pa dobro sad...
Sav softver sam kupio ono kad daju 50% pa i 90% a posle vaćare na dodatke
Ne znam koliko se krade u prodavnicama po NJemačkoj ali ovde je to došlo do agresije.
Krade i preti tebi prijavom umesto da ćuti od sramote???
Jedan magarac (30 i kusur) kaže: "zadržavate me nelegalno dajte mi telefon da pozovem advokata"
- "da nećeš sa advokatom u gepek da ti preveze do kuće?"
Panduri su najgori em prave gužvu po saobraćaju (da, da 30% automobila u krkljancu su panduri u civilu - spašavaju državu) em su sebe, suprugu sina i ćerku obezbedili "imunitetom" u vidu psihijatrijske šifre "kleptomanija" F63 je obična kleptomanija a F65 fetišizam
У Србији се добро живи. Није идеално, није нигде, али није ни таква катастрофа како би причате.Dulence, opet si komičar:
Dulence, opet si komičar
U Srbiji se živi luksuzno - jede se luk i liju se suze.У Србији се добро живи. Није идеално, није нигде, али није ни таква катастрофа како би причате.
Па не скапава се од глади, како ви пропагирате по форумима.U Srbiji se živi luksuzno - jede se luk i liju se suze.
Niko to ne propagira. Mi samo kažemo na osnovu realnih pokazatelja da se u Srbiji živi gore nego što kažu AV, Informer, Pink, RTS itd, prema kojima je Srbija zemlja blagostanja.Па не скапава се од глади, како ви пропагирате по форумима.
Da nije tako nebi ona budala pričala o dva jaja dnevno seme mu se zatrlo!Па не скапава се од глади, како ви пропагирате по форумима.
Бежи бре, горе кунеш од Вјерице Радете.Da nije tako nebi ona budala pričala o dva jaja dnevno seme mu se zatrlo!
Зависи шта су за тебе реални показатељи. Ја ти кажем да знам људе који кажу да у ЕУ је скупљи живот него у Србији.Niko to ne propagira. Mi samo kažemo na osnovu realnih pokazatelja da se u Srbiji živi gore nego što kažu AV, Informer, Pink, RTS itd, prema kojima je Srbija zemlja blagostanja.
Skuplja je stanarina, ali opet oni imaju veće plate. Hrana, garderoba i druga roba široke potrošnje su jeftiniji na zapadu nego u Srbiji.Зависи шта су за тебе реални показатељи. Ја ти кажем да знам људе који кажу да у ЕУ је скупљи живот него у Србији.
А где су ти остале дажбине, па још ако их има више у породици. Пусти ти те приче.Skuplja je stanarina
U svetu nemaš nigde da plaćaš priključak za struju 1500 ako ne koristiš onda je račun 350 din. U srbiji vučić krade i otima na svemu što može! Smradikalu će suditi narod!А где су ти остале дажбине, па још ако их има више у породици. Пусти ти те приче.
Srbi i dalje idu u Njemačku i druge zapadne zemlje, idu svi od radnika do doktora i inžinjera. Ne bi išli tamo da im se ne isplati, a oni što su otišli bi se vraćali.А где су ти остале дажбине, па још ако их има више у породици. Пусти ти те приче.
Иду и у Русију, али тога нема на новој с и на н1 .Srbi i dalje idu u Njemačku i druge zapadne zemlje, idu svi od radnika do doktora i inžinjera. Ne bi išli tamo da im se ne isplati, a oni što su otišli bi se vraćali.