Da, ali to je onda razbojništvo i ilegalno. A ovak, sve legalno, u skladu sa zakonom i pošteno, i još si heroj svojima,Dobro, možeš tako upasti i u fantomkama i opljačkati.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Da, ali to je onda razbojništvo i ilegalno. A ovak, sve legalno, u skladu sa zakonom i pošteno, i još si heroj svojima,Dobro, možeš tako upasti i u fantomkama i opljačkati.
najveca licemerna laz hrvata.A ne ne, nećeš malo o jednom malo o drugom.
Tvrdim da nijednom Srbinu na području RH nije ukradena kuća ili zemlja koja je bila u njegovom vlasništvu i da je to vlasništvo prepisano nekom drugom.
Ne zato jer to netko ne bi htio nego zato jer je to pravno apsolutno neizvedivo.
Stanarsko pravo nije vlasništvo.
Možemo sad dalje?
Kao pravni ekspert mozda si sudjelovao u APN-u u " pravno apsolutno neizvedivim" rjesenjimaA ne ne, nećeš malo o jednom malo o drugom.
Tvrdim da nijednom Srbinu na području RH nije ukradena kuća ili zemlja koja je bila u njegovom vlasništvu i da je to vlasništvo prepisano nekom drugom.
Ne zato jer to netko ne bi htio nego zato jer je to pravno apsolutno neizvedivo.
Stanarsko pravo nije vlasništvo.
Možemo sad dalje?
Тачно тако. Увек најебемо, од домаћих издајника.Za 'Oluju' su krivi Hrvati koji su više od 100 godina imali ideju/plan da unište Srbe na teritorijama na koje pretenduju. U NDH su istrebili Srbe u velikoj meri, a ono što je ostalo su 'počistili' u NDH 2 1991-95. 'Oluja' je bila završni čin dugoročnog hrvatskog genecidnog projekta prema Srbima. Tuđmanu su u sprovođenju 'Oluje' pripomogli Milošević i Karadžić. Milošević je dao garanciju Tuđmanu da Srbija neće intervenisati kad krene hrvatski sveopšti napad na Krajinu. Karadžić je malo pre 'Oluje' prebacio glavninu snaga VRS iz zapadne Bosne na istok, te tako omogućio hrvatskim snagama da lako dođu do Grahova i pozicipniraju se na Dinari iznad Knina koga su onda imali kao na dlanu. Milošević je pustio Krajinu niz vodu tj. nije hteo da je brani zato što je naivno poverovao zapadnjacima da mu neće dirati Kosovo ako pusti Krajinu. Osim toga s padom Krajine je video priliku da dobije nekoliko stotina hiljada Krajišnika (izbeglica) koje će naseliti na Kosovo i ojačati srpski element tamo koji je bio u debeloj manjini u odnosu na šiptarski. Karadžić je imao svoje kombinacije sa BiH Hrvatima ali i Tuđmanom, pa je i on učestvovao u izdaji Krajine.
A zipa sad jednu kratku rečenicu:najveca licemerna laz hrvata.
izvini ali evo recimo u novom sadu, pa i beogradu nisu ali isto tako i u zagrebu (hrvati) su imali u vreme sfr jugoslavije stanarska prava u drustvenim stanovima. znam i iz licnog primera i svih ostalih novosadjana u to doba koji su zivjeli u zgradama a moras priznati da je broj takvih ljudi u vecim gradovima bio ogroman, skoro citav novi sad recimo il izagreb beograd...
vec 1992 po tepsiji ribe su stanarska prava otkupljena u privatno vlasnistvo u srbiji i crnoj gori (podgorica niksic , mesta sa uglavnom stanovima u cg) svaki nosioc stanarskog prava je imao mogucnost da otkupi stan i da se prevede u privatnu svojinu sto su ucinili svi gradjani u srbiji bez obzira na nacionalnost.
jedan novi sad je tada brojao oko 350 000 ljudi.
dakle svim gradjanima bez obzira da li su hrvati ili srbi data je mogucnost ista !
moras priznati da to u hrvatskoj nije cinjeno jer su prethodno srbi ostavsi bez posla i primanja , prakticno gladni i pod pritiscima svakodnevnim morali da napuste zagreb split osijek , sirom hrvatske je to cinjeno ...samim tim nijesu ni stigli do momenta kada ce i u hr biti izvrsen otkup stanarskih prava i prelazak u privatna vlasnistva. ovim je dokazano da ste ih unaprijed onemogucili posto su ostali bez poslova i na margini bez primanja , da ostanu u zagrebu osijeku splitu, da ostanu na svom radnom mjestu i time sacekaju momenat otkupa stanova koji je brzo uslijedio.
OTUDA OVA TIPICNA LAZ KAKO STANARSKO PRAVO NIJE VLSNISTVO. pa hrvati u srbiji su ostali u svojim stanovima jer su ostali na poslovima i normalno nastavili da zive i otkupili su stanove. nijesmo ih otpustili 1990 1991 pa da su utekli glavom bez obzira...
u ostalom o tome te demantuju odluke vlde i sudova u hr da se ukidaju odluke o oduzimanju stanaskih prava.
neverovatna licemernost, sto kod vas ne iznenadjuje. mi ipak u srbiji za razliku od vas nijesmo otpustali hrvate i nijesmo ih terali pretili im kao srbima u zagrebu i sirom hrvatske po stanovima. nijesmo im oduzeli stanarska prava kao sto vi to jeste , TO NE MOZES PORECI , time ste ih sprijecili da ih otkupe a kada ste im oduzeli onda ste ih drugima dali i drugi su ih otkupili!
jesmo i mi trebali otpustiti hrvate sa posla? pa onda kada su bez primanja i pod prijetnjama da sami odu jadni trbuhom za hlebom ili kruhom ? i mi im onda oduzmemo stanarska prava kada uslijedi otkup kao sto je uslijedio sirom bivse juge?
licemerluk bez granica![]()
tako da LAZES kao i obicno. izvini ali ove odluke sudova o bivsim nosiocima stanarskih prava te upravo demantuju, jer one glase da je duznost hrvatske obskrbiti ih tj obezbediti im smestaj novi , a sigurno nece biti vraceni njihovi prethodni stanovi jer su oni u vlasnistvu drugih osoba!
vrlo lukavo i podlo!
mi to nijesmo ucinili (nijesmo otpustali hrvate kako bi oni bez primanja morali uteci, samo da bi im potom oduzeli stanarska prava). to moze samo ustaski mozak podmukli da ucini jer se hrvati nicega ne stide zar ne?
vidis toga u srbiji nije bilo prema hrvatima niti ce. i danas mnogi rade u javnim preduzecima. jer mi nismo vi.
to su cinjenice koje ne mozes ni licemerstvom da preokrenes.![]()
A šta misliš zašto je Slobo (ako uopće je) dao garanciju Tuđmanu da Srbija neće intervenirati?Тачно тако. Увек најебемо, од домаћих издајника.
i dalje se drzis LICEMERSTVA I LAZIA zipa sad jednu kratku rečenicu:
Stanarsko pravo nije vlasničko pravo, i nisi vlasnik tog stana.
Sve parazite i uhljebe o državnoj sisi treba otpustiti. U Hrvatskoj se nije promijenila samo vlast, nego i društveno uređenje. Nije bitno koje si nacionalnosti, ako ne možeš zaraditi u privatnim vodama, crkni, krepaj, živi kao u Americi na klupici pokriven kartonom, who the **** cares. O stanarskim pravima bolje nemoj. Tko god je digao oružje na državu koja mu je dala stan, normalno da će ostati bez stanarskog prava.mi smo trebali kao VI hrvate u srbiji OTPUSTIT SA POSLA 1990 I 1991, pa kad ostanu na margini gladni bez primanjabpod dodatnim pretnjama bi otisli a sta drugo kad im ne oduzmes posao i primanja?
Ti sigurno nisi SrbinA šta misliš zašto je Slobo (ako uopće je) dao garanciju Tuđmanu da Srbija neće intervenirati?
Nemam nikog svojeg u BiH, možda par frendovaTi sigurno nisi Srbin
NIti Hrvat jer znam dnevna znanstvena i " sa zidica " razmisljanja i stavove, a ovi zadnji bi te pojeli
Brini o svojima u BiH, bez uvrede
Mozda si potomak pradjeda jedinca koji je imao sina jedinca, a ovaj sina koji je tvoj tataNemam nikog svojeg u BiH, možda par frendova
Znači biti Srbinom znači imati neki zajednički um tipa Borg i ima da si pravoslavan.
Ne znam ja šta ste trebali vi u Srbiji, vaša stvar.i dalje se drzis LICEMERSTVA I LAZI
dakle,
mi smo trebali kao VI hrvate u srbiji OTPUSTIT SA POSLA 1990 I 1991, pa kad ostanu na margini gladni bez primanjabpod dodatnim pretnjama bi otisli a sta drugo kad im ne oduzmes posao i primanja?
a potom damo na otkup stanarska prava kao sto smo ucinili 1992.
i ondakad hrvata nema tu jer su u hr duze od 6 meseci, oduzmemo pravo i prakticno smo ih tim otpustanjem s posla naterali da ubrzo uteknu...
TO samo podmukli USTASKI UM moze da ucini.
I jos se na to vadis?
niceg se hrvati ne stide.
ONO STO NAS RAZLIKUJE :
mk nismo hrvate otpustali s posla, pretili im, nisu morali uteci jer nemaju posao i primanja u zg splitu osijeku...
OSTWLI SU TU i za godinu nepunu dobili pravo kao i svi gradjani da otkupe stanove.
TOLKO o tudjmanovoj ustaskoj kopiladiji koja je dosla na vlast.
pa se jos pitamo a sto oni podigose balvane....
Možda. I?Mozda si potomak pradjeda jedinca koji he imao sina jedinca, koji je tvoj tata
VIDIS, samo su SRBI OTPUSTANI SA POSLOVA 1990 1991. ODMA po dolasku proustaske vlasti. Hrvati ne, tako da tu pricu ostavi za predskolski uzrast.Sve parazite i uhljebe o državnoj sisi treba otpustiti. U Hrvatskoj se nije promijenila samo vlast, nego i društveno uređenje. Nije bitno koje si nacionalnosti, ako ne možeš zaraditi u privatnim vodama, crkni, krepaj, živi kao u Americi na klupici pokriven kartonom, who the **** cares. O stanarskim pravima bolje nemoj. Tko god je digao oružje na državu koja mu je dala stan, normalno da će ostati bez stanarskog prava.
Eto, misterija i motivacija ima rjesenjeMožda. I?
e u tome i jeste razlika. VIDIS, sve si time rekao.Ne znam ja šta ste trebali vi u Srbiji, vaša stvar.
Ni jedno ni drugo nije točno.Tudjman potpisao z4 , Srbi u Hrvatskoj takodje potpisali .Tu po temi ne postoji trunka krivice Srba.
Nažalost.Тачно тако. Увек најебемо, од домаћих издајника.
Tvoja država, radi šta hoćeš. Zabrani gej prajd, neću te krenuti vojno uništavati zato jer ne poštuješ prava peddera.e u tome i jeste razlika. VIDIS, sve si time rekao.
Vas podli ustaski metod, je vama karakteristican
Mi to nikada necemo biti.
Oni (hrvati) su za nas gradjani kao i ostwli
uvjek postoji podjela na ljude i neljude iili ljude i gofanca.
vi ste tim otpustanjem sa posla radi cilja kako bi ih natersli da napuste zg, i izgube stanarsko pravo a samim tim ubrzo i otkup u privatno vlasnistvo sebi sami nametnuli epitet ovov drygog...
jebat ga.
Svašta si ti tu izmislio.Tudjman potpisao z4 , Srbi u Hrvatskoj takodje potpisali .Tu po temi ne postoji trunka krivice Srba.
Taj plan iako potpisan je ''mrtvo slovo na papiru'' poput Minskih sporazuma, i jedino bi bio pšoštovan da je nato odmah ušao u Krajinu.
Ali Srbi su imali neopravdan strah od natoa na prostorima gde ih može delimično zaštititi.