Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ma da, i zapalila naša policija svašta nešto, napada mirne demonstrante idući unatraške, a od tih istih mirnih demonstranata svaki drugi stavioNeka dođu na protest ovde, u bastion demokratije
lebtejebo mislio sam da ovakvi debili ne postoje u stvarnom životuMa da, i zapalila naša policija svašta nešto, napada mirne demonstrante idući unatraške, a od tih istih mirnih demonstranata svaki drugi stavio
po rančić na leđa, stavio par kamenica u rančić, za svaki slučaj, da se nađe, a brutalna policija ne zna da je ispred Skupštine ustvari kaldrma,
ima kamenja kolko oćeš...
A pogledaj kako u vrhunskim nemačkim i francuskim demokratijama odbijaju bubrege, i to ne demonstrantima koji ih ni ne napadaju, nego hvataju
ljude koji beže i onda ih kulturno nogama, pesnicama i pendrecima ubeđuju kako to nije lepo što rade...
Ko veruje onim budalama i lažovima iz nova.rs koji su toliko glupi da ne umeju ni da izmontiraju taj glupi prilog kako treba, je još gluplji od njih.
Mrtva trkaJedini bastioni demokracije koje ja danas vidim su Republike Hrvatska i Srbija.
I ja isto, al nije to tvoja krivica, nema veze, mama i tata te sigurno vole...lebtejebo mislio sam da ovakvi debili ne postoje u stvarnom životu
Dobro je što si otklonio svaku sumnjuI ja isto.
Da si debil?Dobro je što si otklonio svaku sumnju![]()
U tom nasem bastionu slobode, iseljavaju nasilno i kvarno sirote seljake sa svoje dedovine, ne bi li raskopali i zagadili Srbiju uzduz i popreko, da bi ta njemacka EU imala materijal za green energy?
nije to mrznja, nego strah i dokazivanje poslusnosti vrhu koji je neveran, bezbozanZnači u zapadnoj evropi, tačno se vidi MRŽNJA, koje kod nas je MOŽDA malo manje, al samo možda, jer zavisi da su SAJ, žandarmerija, Velja Nevolja ili MUP na ulici da biju, ovi poslednji su još i najabolji, al zato SAJ i Velja i Mare, e to je već mrtva trka...
ovo je opasna lobotomija mozga odradjena, i najopasnije je to što vladari sveta su 100% ubedjeni da im vojske i policije NEĆE otkazati poslušnost!
KAKO?!
joj,pa kako cemo...Belgium's capital city Brussels is finally on course to launch 5G services, with the service set to go live this September.
Up until now, the city has effectively blocked the service from launching in the city due to its strict radiation rules, even halting a 5G pilot in 2019 due to concerns.
But from September that is set to change, as an executive order allowing for the deployment of 5G antennas has now been published in the official journal, according to Belgian paper L'Echo.
It follows parliamentary approval earlier this year which relaxed strict limits on radio frequency emissions in the city.
a jel, a šta je sa otrovima u hrani, vodi i etru? baš je je demokratija - krati ljude!Srbija je bastion slobode i demokratije
Pa ljudi sami hoće da zive nezdravim životom. To je upravo jedan tržišni i samim tim demokratski princip.a jel, a šta je sa otrovima u hrani, vodi i etru? baš je je demokratija - krati ljude!