"Srbija ima ozbiljno oružje, moramo da se spremimo" - Zakukao ministar odbrane Hrvatske, pa spomenuo Vučića...

Stronghold

Aktivan član
Poruka
1.739
Ministar odbrane Hrvatske Ivan Anušić zakukao je u tamošnjim medijima zbog snage Vojske Srbije i poručio kako njegova zemlja pod hitno mora da se pripremi za zaštitu granica.
Kako je naglasio "Srbija je kupila ozbiljno oružje i raspolaže ozbiljnim ofanzivnim sistemima"

https://informer.rs/politika/vesti/1096197/ivan-anusic-vojska-srbija-hrvatska

Eto a vi mi ukidate temilicu.

.

Sramota za Balkan da se svuda ratuje a kod nas ne :mrgreen:

Zato moraju malo da se podrgrejavaju tenzije, nema ništa bolje od starih dobrih ratnohuškačkih provokacija. Sad čekamo neki oštar i mudoveličanstven odgovor našeg predsednika :dash:
Tako se uvek radi pred izbore malo pripuca blizu granice koju je aca siptar uspostavio, malo vatrene izjave njegovih ustaskih saradnika....

Ozbiljno ofanzivno oružije

Profesionalna praćka MFH Fun 38313​

1772539674351.png

Karakteristike:
  • Materijal okvira: metal
  • Ergonomična i neklizajuća drška
  • Dužina drške: 90 mm
  • Hi-tec guma i kožni držač dijabole doprinose preciznosti
  • Težina: 220 grama
  • Proizvođač: MFH, Nemačka
Nemačka, bajo, nije Ćinez. Alo, Hrvati, džabe ste vi u NATO kad nama Švaba isporučuje najbolje naoražanje

3x u 20tom veku izgubili ratove od rvata , i sad kao plaše se rvati nas.
Nego treba držati narod u strahu od Srbije , što dalje od pomirenja .
Jasno mi je za koja dva mislis ali koji je treci put?
Uzgred, zadnji put su od Hrvata izgubile Knindze, mislim da ih je bilo oko 60 hiljada pod uniformom, zajedno sa "starcima"
od 55 godina. Gedzovani recimo uopste nisu ucestvovali u tom ratu, zadnji put su se sa Hrvatima potukli 1914 na Ceru a poznato je kako se to zavrsilo.

3x u 20tom veku izgubili ratove od rvata , i sad kao plaše se rvati nas.
Nego treba držati narod u strahu od Srbije , što dalje od pomirenja .
Срби никад нису ратовали против хрвата у својој историји. Срби ратују само против највећих сила света. То што те највеће силе света, кад крену на Србе, по некад навуку хрвате или неке друге шиптаре као куртон, сасвим је друга тема.

Back