Србија или Југославија?

Које је најбоље државно уређење,и да ли сте за Југославију или Србију

• Краљевина Србија(монархија)

• Република Србија(демократија)

• Југославија(комунизам и социјализам)

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
zastava.png

ma kakva stara jugoslavija, dokle vise. zar nam nije bilo dovoljna jasenovca, bljeska, oluje.
pa dokle bre vise?
zar i po treci put istu gresku da pravimo. e onda smo na nivou bicara i ameba.
imamo i dovoljno iskustva i sa komunizmom, nazalost sopstvenog i drugih zemalja, koji se danas uglavnom oporavljaju od posledica takvog vladanja.
nismo valjda mazohisti.

ma kakva stara jugoslavija, dokle vise. zar nam nije bilo dovoljna jasenovca, bljeska, oluje.
pa dokle bre vise?
zar i po treci put istu gresku da pravimo. e onda smo na nivou bicara i ameba.
imamo i dovoljno iskustva i sa komunizmom, nazalost sopstvenog i drugih zemalja, koji se danas uglavnom oporavljaju od posledica takvog vladanja.
nismo valjda mazohisti.

Drugi put ne postoji.

Vremenom ce to svi shvatiti.

Hrvati pre od Srba.

Glasala sam za republiku samo zbog toga sto sam licno njoj sklona...medjutim, mislim da Srbima ista ne ide bas nesto od ruke, potrebna je odredjena doza politicke osvescenosti samog naroda kako bi republika mogla opstati pa je za nas mozda bolja opcija monarhija jer mi volimo status vodje, kralja, osobe koja govori u ime svih nas i sa kojom se mi poistovecujemo...ja sam protiv toga, daj boze da gresim i potcenjujem narod ali sto sam starija sve sam sigurnija da ne gresim...

Glasala sam za republiku samo zbog toga sto sam licno njoj sklona...medjutim, mislim da Srbima ista ne ide bas nesto od ruke, potrebna je odredjena doza politicke osvescenosti samog naroda kako bi republika mogla opstati pa je za nas mozda bolja opcija monarhija jer mi volimo status vodje, kralja, osobe koja govori u ime svih nas i sa kojom se mi poistovecujemo...ja sam protiv toga, daj boze da gresim i potcenjujem narod ali sto sam starija sve sam sigurnija da ne gresim...
Pa ako je to po tebi "ono pravo" onda si za pravu stvar i glasala... Imamo (demokratskog) vođu, osobu koja govori (laje, laže i izvinjava se) u ime svih nas ...

Иди, бре, са тим сифилистичним идејама код Шокаца, Словенаца и осталих - ПРЕКИНИ ВИШЕ ДА МАЛТРЕТИРАШ СРБИЈУ.... брееееееееее!!!!!!!!!!

Pa MORATE Mito biti komsije.....

A komsije MORAJU saradjivati...

Ako vam se to ne dopada - morate se preseliti u Juznu Ameriku.

Nema druge....

Pa MORATE Mito biti komsije.....

A komsije MORAJU saradjivati...

Ako vam se to ne dopada - morate se preseliti u Juznu Ameriku.

Nema druge....

Када добијеш САГЛАСНОСТ ОД СВИХ БИВШИХ РЕПУБЛИКА СФРЈ КОЈЕ БИ ОДВОЈИЛЕ СВОЈ ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ ЗА ВАС СА ТЕШКОЋАМА У РАЗВОЈУ - ОНДА СЕ ЈАВИ ОВДЕ У СРБИЈИ - А ДОТЛЕ, СИКТЕР!!!!!!! Натераћете Србе ДА СТВАРНО ДИГНУ У ВАЗДУХ ОНУ ЛЕШИНУ КОЈА СМРДИ НА ДЕДИЊУ.......

Када добијеш САГЛАСНОСТ ОД СВИХ БИВШИХ РЕПУБЛИКА СФРЈ КОЈЕ БИ ОДВОЈИЛЕ СВОЈ ДЕО ТЕРИТОРИЈЕ ЗА ВАС СА ТЕШКОЋАМА У РАЗВОЈУ - ОНДА СЕ ЈАВИ ОВДЕ У СРБИЈИ - А ДОТЛЕ, СИКТЕР!!!!!!! Натераћете Србе ДА СТВАРНО ДИГНУ У ВАЗДУХ ОНУ ЛЕШИНУ КОЈА СМРДИ НА ДЕДИЊУ.......

Ma niste za tako sta kadri vec 30 godina!

A i vecina Srba jos uvek postuje i voli Tita...

Morate cekati jos pola veka da svi izumremo.....

Dotle bih vas mogli ponovo namajstoriti ko 1945....
:per:

Jel moze link ili neki izborni rezultat ili bilo kakav dokaz da su skoro svi Srbi VOLELI Tita?!

P.S. Onda ja mogu da kazem da su svi Nemci voleli Hitlera...i da jos uvek zale za njim?!

Ne treba link.

JA SAM ZIVI SVEDOK!

Kada je recimo Tito umro, SVI Srbi su ISKRENO plakali.....

Recimo, ja ne znam ni jednog ko nije plakao....

Nekoliko dana je bila kuknjava na ulici, u skolama, autobusima, evropskim gradovima...

Nisi mogao videti coveka i zneu na ulici bez suza u ocima!

Cudo jedno!

Ni kada najmiliji umru ne place se toliko.

Ja sam to doziveo, video i to je ISTINA!

Back