Srbija ide na referendum o poverenju predsedniku Vučiću

• Začetnik teme Začetnik teme Neno
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
колико ће коштати та заебанција
Plus nema svrhe...to ti je isto kao kad ja kupujem lubenicu a ti mi kazes evo dinje su slatke, sa iste su njive...i zabole me sto su sa iste njive..i da imas i grasak sa iste njive, zabole me...

Glasanje za poverenje Malom, to je sa iste njive...Glasanje za poverenje vladi , i vlada bi pala, znaci referendum za celu vladu i vlada bi pala 100% i zbog loncara i zbog ostalih...

Nešto malo mnogo tih.. imbecila. z:mrgreen:
Pogledajte prilog 1671550
Aha i moj pokojni deda isto glasao. Plus sto je izlaznost sa svim pokojnicima i izbornim migrantima bila 59% , sto mu dodje oko 25% ukupnog birackog tela imbecila. Aj nemoj se pravimo blesavi, zna se kako se brojnost imbecila šteluje.

njegovi lojalisti su interesna grupacija, inace izmisljena bajka za zastrasivanje naroda,,,videli smo i Slobu, kada je hapsen
Ma ja zovem lojalistima ( i imbecilima) sve njihove birace koji pored svega i dalje voršipuju njegov lik i delo.

Aha i moj pokojni deda isto glasao. Plus sto je izlaznost sa svim pokojnicima i izbornim migrantima bila 59% , sto mu dodje oko 25% ukupnog birackog tela imbecila. Aj nemoj se pravimo blesavi, zna se kako se brojnost imbecila šteluje.

Ma ja zovem lojalistima ( i imbecilima) sve njihove birace koji pored svega i dalje voršipuju njegov lik i delo.
Super.. sad je jedinstvena prilika da izadju i oni koji nisu imbecili. z:mrgreen:

jedni iz koristi, ti sto glasaju iz koristi, glasali bi i za Antu Pavelica...ostatak su izgubljeni slucajevi

Samo da navedem koliko je narod danas slican Vucicu , ja potpisujem ugovor i ima list gde se popuni gde ce roba biti poslata , besplatno naravno a nije to mnogo 200 300 din, ali pise lepo list gde se salje roba i pitam sluzbenicu , ja sam popunio ali nije kao adresa u licnoj karti i nije kao adresa firme jel to moze..
Moze.. ok..

Roba nikad stigla, druga verzija je da to ne moze nego samo iz licne karte adresa....a cemu onda sluzi list koji sam popunio....lepo pise i podatke , mesta za sve podatke....

Ebo lud zbunjenog papir , ja bih rekao , a tako i izgleda sve to , ko jos u Srbiji ima poverenja da ce iko od zaposlenih da se umori ili zamisli ili potrudi da uradi nesto sto mu nije bas najlaganije da uradi...

Procedura , sta je to , pro a pro...mi smo pro...a nije cedura nego cedevita....

U Srbiji bi posle praznika moglo da se glasa na referendumu o poverenju predsedniku Aleksandru Vučiću, piše Informer.
Pogledajte prilog 1671319

Poslanici SNS će izaći sa inicijativom za raspisivanje savetodavnog referenduma na kom će se glasati o poverenju predsedniku Aleksandru Vučiću, piše Informer.
- Ne pada mu (predsedniku Aleksandru Vučiću prim. aut.) na pamet da ostavlja tu sumnju da lebdi u javnosti, očekujem da će to predsednik javno da kaže, da će SNS posle ovog istraživanja i posle ovih skandaloznih javnih tvrdnji, pokrenuti inicijativu o poverenju predsedniku Republike. O tome da li Vučić treba da bude predsednik ili ne - rekao je urednik Informera Dragan J. Vučićević.

Srbija Danas/Informer
Valjda se Informer ne šali, ovo je ipak velika vijest.
Medjutim, i referendum može da se bojkotuje od strane opozicionih stranaka. ili barem nekih.
Pa da vidimo jednom i to, kakva je podrška Vučiću i da li je vrijeme za neku novu vlast ili će ipak ostati sve po starom..
Kako god, ostaje da vidimo, tj da se uvjerimo. z:mrgreen:
Bravo, gospodine predsedniče! Tako se sprovodi prava demokratiija ...Crta i Blokadna kuharica, već danima, nameću percepciju da nemaš većinsku podršku građana Srbije i najdemokratskije rešenje je da se to proveri i da građani Srbije presude ko je u pravu, a ko samo širi fašističku propagandu i najbrutalnije vređa Srbe i Srbiju... Znaš ti dobro ko su bili: Drakon, Solon i Klejston, a ta, antisrpski nastrojena gamad, nema o ničemu pojma, jer stoka se dresira, a ljudi se muče da što više u životu nauče! Još jednom - bravo, gospodine predsedniče! Do sada nisam bio za tebe, no sada je red da dušom i srcem podržim te, jer si jedini garant opstanka Srba i Srbije ... Živela Srbija! 🇷🇸 🇷🇺

Samo da navedem koliko je narod danas slican Vucicu , ja potpisujem ugovor i ima list gde se popuni gde ce roba biti poslata , besplatno naravno a nije to mnogo 200 300 din, ali pise lepo list gde se salje roba i pitam sluzbenicu , ja sam popunio ali nije kao adresa u licnoj karti i nije kao adresa firme jel to moze..
Moze.. ok..

Roba nikad stigla, druga verzija je da to ne moze nego samo iz licne karte adresa....a cemu onda sluzi list koji sam popunio....lepo pise i podatke , mesta za sve podatke....

Ebo lud zbunjenog papir , ja bih rekao , a tako i izgleda sve to , ko jos u Srbiji ima poverenja da ce iko od zaposlenih da se umori ili zamisli ili potrudi da uradi nesto sto mu nije bas najlaganije da uradi...

Procedura , sta je to , pro a pro...mi smo pro...a nije cedura nego cedevita....
Zašto, pobogu, banališeš i okrivljuješ nevine ljude za sve? Svuda ima bagre, ali nije, veruj mi, Vučić kriv za sve ...

Ako slučajno i dođe do toga, referendum treba da traje 4 dana. Prvi dan studenti i punoljetni srednjoškolci, drugi dan opzicija, narod, treći dan režimljani. Četvrti dan oni koji su se kolebali ili one ulizice kojima je svaka vladajuća struktura ko rod rođeni, pa kada vide da su dva prva dana progutali treći i oni će da pohrle u spas.
Nikako jedan dan!
Na osnovu kojeg znanja i empirike plediraš tako sulude predloge? Gde je to bilo i šta se je posle dogodilo?

Nije kriv ni za sta. Da je kriv bio bi u zatvoru zar ne....?

To ti pricam bre...
U zatvoru bi morali da budu oni koji su Srbiju pokrali i uništili, da nije Vučić došao na vlast Srbija sada ne bi ni postojala, oni koji prizivaju i priželjkuju građanski (čitaj: bratoubilački) rat u Srbiji, oni koji bi, kao krvoločne hijene, da raskomadaju Srbiju, oni koji pale i skrnave zastavu Srbije i njene institucije, oni koji blokiraju škole i fakultete, oni koji građanima Srbije ne dozvoljavaju pravo kretanja i javnog izražavanja i, naravno, oni koji umesto Ustava i zakona R. Srbije preferiraju ustašku Blokadnu kuharicu. Ne, zaista ne, ni za to ne možemo da krivimo Vučića, ali kriva je Vlada Srbije, naročito Slavica Đukić Dejanović ..Biće da je njen obraz kao đon uvaljan u g... Uzgred budi rečeno, Vučić je jedini čovek koji me je svojim činjenjem, najpozitivnije me je iznenadio, naterao da promenim svoje mišljenje o njegovoj državničkoj, intelektualnoj i moralnoj sposobnosti ... Nikao kao ja ga nije napadao (evo ga i dokaza: https://krstank.blogspot.com/ ), no sada sam spreman da ga branim do zadnje kapi krvi i do poslednjeg izdisaja ... Činjenica je da je Vučić jedini garan opstanka Srbije... Njegova politika je, zaista, perfektna ...

Zašto, pobogu, banališeš i okrivljuješ nevine ljude za sve? Svuda ima bagre, ali nije, veruj mi, Vučić kriv za sve ...

Na osnovu kojeg znanja i empirike plediraš tako sulude predloge? Gde je to bilo i šta se je posle dogodilo?
Pa nije nigdje ni bilo ovo što se dešava u Srbiji.
Ko još vjeruje u izbore i referendume. Te dvije riječi kada spomeneš u bilo kojem kontekstu izazivaju smijeh.
Građanska nepolušnost je dobar drugi korak u rušenju vlasti. Studenti su napravili prvi.
Treći korak, zna se šta je. Nisam za to, ali očaj se uz dobru volju i plan može se preokrenuti u isisavanje zla. Postepeno ili naglo, to zavisi od očajnika i stepena očaja.

Ko još vjeruje u izbore i referendume. Te dvije riječi kada spomeneš u bilo kojem kontekstu izazivaju smijeh.
jesi li tako pljuvao i milovu prevaru 2006te oko referenduma u cg ? kada je navukao prevarama i manipulacijama , obespravljivanjem, tacno 55 potrebnih procenata...

nisi.
Građanska nepolušnost je dobar drugi korak u rušenju vlasti.
ok ali to razdvoj od nadstresnice i zrtava.

odhebi od nas koji protestvujemo ybog toga pa idite posebno pa to sprovodite kad vec na izborima ne mozete.
Studenti su napravili prvi.
NJIHOV ZAHTEV JE ZA PRAVDU, ODGOVORNOST ZA UBISTVO 15 LJUDI
ne mesaj babe i zabe.

Treći korak, zna se šta je. Nisam za to, ali očaj se uz dobru volju i plan može se preokrenuti u isisavanje zla. Postepeno ili naglo, to zavisi od očajnika i stepena očaja.
:mazi:
cesto je ono na kraju u stvari prvo :mazi:

jesi li tako pljuvao i milovu prevaru 2006te oko referenduma u cg ? kada je navukao prevarama i manipulacijama , obespravljivanjem, tacno 55 potrebnih procenata...

nisi.

ok ali to razdvoj od nadstresnice i zrtava.

odhebi od nas koji protestvujemo ybog toga pa idite posebno pa to sprovodite kad vec na izborima ne mozete.

NJIHOV ZAHTEV JE ZA PRAVDU, ODGOVORNOST ZA UBISTVO 15 LJUDI
ne mesaj babe i zabe.

:mazi:
cesto je ono na kraju u stvari prvo :mazi:
Šta me briga za Milu, onog crnogorskog. Mene je briga za ovog našeg Milu iz RS. Sve prepisuje iz Srbije i to od lošeg đaka. Kada tog oborite na godinu, možda se naš okrene nekom boljem đaku i nauči nešto.

Šta me briga za Milu, onog crnogorskog. Mene je briga za ovog našeg Milu iz RS. Sve prepisuje iz Srbije i to od lošeg đaka.
pa taj tvoj lopinger prevejani je rpepisivao sve i od TADICA
KOSTUNICU GLORIFIKOVAO ,A PRE TOGA TAPSAO PO RAMENU I DJINDJICA...
Kada tog oborite na godinu, možda se naš okrene nekom boljem đaku i nauči nešto.
gledaj ti svoja posla. mi tebi tamo ni ne prismrdimo da te savetujemo...

ovo lici na bosnjacko maslo. sad se predstavljaju srbima , nsita novo, ali ovaj put srbima iz RS.
nadajucise ak ose skine vucic da ce se skine dodara...

e....

pa taj tvoj lopinger prevejani je rpepisivao sve i od TADICA
KOSTUNICI GLORIFIKOVAO ,A PRE TOGA TAPSAO PO RAMENU I DJINDJICA...

gledaj ti svoja posla. mi tebi tamo ni ne prismrdimo da te savetujemo...
Petljate se, petljate, i te kako. Zato ste se upetljali. Vidi što ste nervozni?
Ti ko da braniš djedovinu, a ne ukradovinu?!
Smiri se, biće sve uredu. Sendvići i onako dovode do zatvora.

Ko još vjeruje u izbore i referendume.
Dešavalo se, no ti nemaš pojma o tome, a te koji se boje izbora i potvrđivanje/odbacivanje vlasti od strane naroda su još St. Grci zazvali - IDIOTOS. Nadam se da se ne prepoznaješ u tome i da nisi na strani onih sluđenih idiota koji prizivaju građanski rat u Srbiji, žele da dođu na vlas bez volje naroda i blokiraju saobraćaj, fakultete, škole i državne institucije ...Da li se to može nazvati demokratijom? Da li je takva volja naroda?

Valjda se Informer ne šali, ovo je ipak velika vijest.
Medjutim, i referendum može da se bojkotuje od strane opozicionih stranaka. ili barem nekih.
Pa da vidimo jednom i to, kakva je podrška Vučiću i da li je vrijeme za neku novu vlast ili će ipak ostati sve po starom..
Kako god, ostaje da vidimo, tj da se uvjerimo. z:mrgreen:
Pahahahaha ne sali se, lazu kao dzukele :lol:

Back