Srbija i izlazak na more

Mnogo skupo i samo 45km obale. Albanska rivijera. :heart:

Best-beaches-in-Albania-Gjipe-beach-Albania.jpg
 
Sta ces sada sa tih 12 tacaka ? Ko ce sada da realizuje te garancije Amerike ?

Milica Zavetnica i Šešelj Udbaš i slični klovnovi koji bi na senzacijama da prikupe napaljene kvazinacionaliste oko sebe.

Srbija je imala sve i bilo joj je dato sve, daleko mnogo više nego što je istorijski i faktički trebala imati i daleko mnogo više nego što su mnoge druge države i nacije dobijale. Sve je imala i sve prokockala.

A to zato što se inteligencija nije mogla izboriti sa budalama. Pa je u tom nadmetanju uvek bilo previše budala koje bi onda vodile državu od Svega u pravcu ka Ničemu.
 
Srbija i izlazak na more
Da li Srbija moze da ima izlazak na more ? Mnogi poznati politicar kaze da moze i da ima prava .
Sima Spasic je rekao da po ''nekoj povelji UN'' Srbija mora da ima izlazak na more kao za vreme Cara Dusana.
Milica Zavetnica takodje spominje ''istorijski pravo'' ( mada nije definisala sta to u stvari znaci ) da Srbija mora da ima Skadar i da ce on biti novi glavni grad Srbije.
Vojsilav Seselj se zalaze za Veliku Srbiju i za srpsku jadransku obalu i za srpske gradove - Makarska, Kupari, Vodice, Sv,Grgur, Ston...
Problemm je sto i ovi politicari nemaju isti plan za izlazak Srbije na more, jer Seseljov izlazak na more ne ukljucuje Skadar, a Milicin plan ne ukljucuje srpski Hvar, srpski Rabsrpske Brione......a Seseljov ukljucuje, a Simo Spaic opet ima neku svoju verzijue.
Mada i drzavni mediji pise na ovu temu....

Po kom to pravnom osnovu Srbija ima pravo na izazak na more ?
Koja bi teritorija na moru bila ta srpska ?
:think:
Pogledajte prilog 1281323
Seseljova Velika Srbija i srpsko primorje

Pogledajte prilog 1281324

Srpski izlazak na tri mora po ideji Sime Spasica
Pogledajte prilog 1281325
Pogledajte prilog 1281327
srbija ima izlazak na more preko međunarodnog plovnog pravca zvanog dunav...
 
Trenutno je tako kako jeste.Srbija nema izlaz na otvoreno more.Da li će tako biti i za par decenija,ne znam.Moje mišljenje da neće.Stvari će se poredati kako i treba da budu i Srbija će biti pomorska zemlja.
Kako i treba? Zašto bi Srbija na bilo kojem mjestu imala izlaz na more? Kada su to Srbi imali izlazak na more? Koje su to srpske tradicije vezane uz more? Alati, priče, jela od morskih plodova, običaji, bilo što? Srbi su kontinentalni narod uvijek bili i ostali. Samo sretnim slijedom događaja nakon Prvog svjetskog rata, Srbi iz Srbije osladili su se slovenskim, hrvatskim i crnogorskim morem i obalom.
 
:hahaha: Brate, veliki si mitoman. Ti i Deretic biste mogli takmiciti u tome. Jedan je jezik, nije ga Vuk K. izmislio niti "ukrao" od Zagrepcana ili nekog drugog naroda. Standardizovao sopstveni narodni govor. Zamisli covjeka koji ide 500km daleko da bi "ukrao" i nametnuo svom narodu novi jezik :lol: Ada moras biti budala da u to vjerujes.

Sto se tice rodoslova, to je ziva istina - ali ti bi naravno kao ostrasceni mitoman osporavao do zadnjeg svoga daha. U Crnoj Gori mi najvise i drzimo do toga, znamo pretke vise od 3 vijeka unazad - a obican Hrvat srecan da zna djeda kako se zove :lol: Aj zdrao
Nema većih mitoamana od vas. Sve što kažete, samo lažete.

Evo ti jedan primjer vašeg laganja i padanja u poraz nakon što vas se pobijedi s argumentima.

ŠOK NA KRAJU RADA KOMISIJE: Stepinac mučenik, ni slova o zločinima!​

R. DRAGOVIĆ J. KERBLER
15. 07. 2017. u 20:03

Neočekivani epilog rada mešovite komisije SPC I katolika o kontroverznom hrvatskom nadbiskupu. Đurić: U razmeni naučnih argumenata Hrvati očigledno odneli pobedu

Duboko razočaranje tokom i ishodom razgovora dveju crkava o kontroverznom nadbiskupu ne krije istoričar i direktor beogradskog Muzeja genocida Veljko Đurić Mišina. Na osnovu objavljenog saopštenja on tvrdi da su u razmeni naučnih argumenata Hrvati očigledno odneli pobedu.

https://www.novosti.rs/vesti/naslov...OMISIJE-Stepinac-mucenik-ni-slova-o-zlocinima

Znate samo širit laži i mitomaniju, a kada vas se stisne s činjenicama, izvorima i argumentima, onda pobjegnete u mišju rupu.
 
Pričati o srpskom moru a ne spomenuti 12. tačaka američkog prešednika Vudra Vilsona je idiotizam, ako ne i antisrbizam.

Srbija je imala more 70 godina i taj izlaz na more je garantovala Amerika.

Ne pominjati to, a pominjati udbaše, neke klovnove i lažne opozicionare koji tobože imaju neku politiku "veliko-srbizma" nije ništa drugo do obmanjivanja i zamlaćivanja. Drugim rečima, propagiranje anti srpske politike.
Griješiš genije, Srbija nije imala more 70 godina i izlaz na njega, već prvo Kraljevina SHS/Jugoslavija pa SFR Jugoslavija. Srbija nije postojala u vrijeme trajanja Kraljevine Jugoslavije, a za vrijeme SFRJ Srbija nije imala izlaz na more, baš kao ni danas.
 

Back
Top