Srbija i Crna Gora - Obala Slonovace - Svetsko prvenstvo 2006. u Nemačkoj

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Ovih 5 smajlija su najbolji komentar na ovu utakmicu.Da nije smeshno bilo bi tuzno.Sedim s caletom pred kraj prvog poluvremena i kazem:"100% ima neko da popije crvendac od nashih"...iiiii onda:NADJ! :lol: ,nisam ockivao tako brzo......
Citam pojedine komentare ovde,alo ljudi nije ovo podforum politika tamo se pishu gluposti o (belo)svetskim zaverama....ja bih bio presrecan da je namesteno ne zbog rezultata nego jer bi to znacilo da fudbaler,(e fudbaler,EBOTE! :lol: :lol: ) zvani Milan Dudic nije toliko losh koliko jeste losh,ali na nashu veliku zalost to je jos izdanak Evropskih Brazilaca :lol:
U sushtini ovo je mnogo bolje nego sto sam ja ocekivao "samo" 3:2 a uspeli smo dva ej DVA gola da damo :shock: .Sa ovakvim selektorom,timom i igracima to je SF.Ja sam mislio bice 4:0 eventualno 4:1.
A tek Gojko i Stevic,....ja ne znam,njima su mozda pustili neku drugu utakmicu :lol: ....a mozda su promashili stadion. :lol:
 
Do sada sam pretpostavljao, a sada sam siguran u to: Gojko Andrijasevic i RTS su baksuzi za nasu repku!!! Setite se kvalifikacija: 9 utakmica prenosi Pink, a protiv Spanije RTS i naravno, Gojko, i tu primimo jedini gol!

A selektor Ljubo Travica treba da pozove Milana Dudica za svetsku ligu! :D Salim se malo! Stvarno mi krivo sto je decko napravio takvu glupost!......
 
Vidim da neki ovde pljuju po fudbalerima, što je stvarno nepravedno. Osim po Milanu Dudiću. Pa onaj čovek je dijabola svoje vrste. Proterati ga iz fudbala podhitno.
Skandalozno suđenje Meksikanca niko i ne pominje. Koje je sve prekršaje svirao u blizini šesnaesterca je neviđena sramota. Neko pomenu još jedan penal za OS, a lepo se vidi na usporenom snimku da nije bio. Pokušao onaj da iscenira, ali jedna od retko dobrih ocena situacije sudije. Oštećeni smo za čist penal. Ja ne znam šta su pojedinci ovde gledali, ali mislim da stvarno nije fer skrnaviti igrače koji su se ovog puta stvarno borili do kraja.
Isključenje Nađa je još jedna situacija koja nema veze sa mozgom. Koje bre isključenje? Pa da li je onaj sudija nekad sudio neku utakmicu ili mu je ovo prva? Da li je neko primetio ponašanje sudije kod isključenja Nađa. Okrenuo se potpuno na suprotnu stranu i odjednom se uhvatio za džep, promenio pravac, prišao Nađu i pokazao drugi žuti, automatski crveni. Providno da providnije ne može da bude. I onda kao kompenzacija isključuje i njima jednog igrača u nadoknadi vremena. Da nismo poraženi bilo bi smešno, ovako je tragično.
Nikola Žigić i Saša Ilić su ono što nam je falilo na prethodnim utakmicama. Svaka im čast. Oni su za mene, bez obzira na poraz, heroji nacije protiv OS.
Ponašanje Šestka za vreme utakmice je bilo skandalozno. Kad smo davali golove nije ustao da podeli radost bar sa ljudima sa klupe. Za njega stoji samo jedna reč - ĐUBRE! I kome sa takvim ponašanjem da bude selktor ili trener? Kome da da podstrek za dalje? Koga da motiviše za utakmicu?
 
Gucanin:
Normalno da se nije radovao. On je zbog svoje sujete držao Žigića na klupi. U fazonu neće meni Pixi da govori koga ću u tim. U baš kad taj isti Žigić dade gol, Petko pomisli u sebi: " Yebeš mi mater, koja sam ja konjina. Sad će tek da mi se nayebu majke". ;)
Nesto najbolje sto sam cuo i najsmesnije ali ima tu i dosta istine
 
Teorija sinhroniciteta je uz pomoc male muve sasvim uspela. Pocheli smo da se chastimo kartonima, igramo rukomet, molimo na terenu, prizivamo kishu i pored svega slonovi nas dobiju na dva penala.. ((: bilo je lepo videti svu masu na nogama, chuti kako se raduju ali nema tu vajde kad nashi nece da uche na greshkama, vezbaju gimnastiku ((: nece da trche i u opasnom su retardiranom ego tripu !!!!
 
Lutjena Tinuvjela:
Teorija sinhroniciteta je uz pomoc male muve sasvim uspela. Pocheli smo da se chastimo kartonima, igramo rukomet, molimo na terenu, prizivamo kishu i pored svega slonovi nas dobiju na dva penala.. ((: bilo je lepo videti svu masu na nogama, chuti kako se raduju ali nema tu vajde kad nashi nece da uche na greshkama, vezbaju gimnastiku ((: nece da trche i u opasnom su retardiranom ego tripu !!!!
Pokušao si da kažeš mnogo toga, a ništa nisi rekao.
Demagogija ne vodi nikuda. Zbog toga smo tu gde smo u fudbalu i u svemu što ti padne napamet.
 

Back
Top