Србија и Албанија заједно организују Европско првенство у фудбалу? Стигла потврда из УЕФА, чека се само једно

Mi smo s tim prvim komšijom ratovali. Isti taj prvi komšija aktivno potpomaže otimanje dijela teritorije Srbije i proganjanje Srba na Kosovu. Ako bude u mogućnosti bez problema će uzeti i Preševsku dolinu. Jedan dobar dio njih bi da smiju podržao i učestvovao u oružanom napadu na Srbiju. A nije da i dobar dio Srba sutra ne bi podržao rat protiv Albanije. Previše je zle krvi sa njima unazad stotinjak godina. I nikakvo prvenstvo to neće promijeniti.
Nikakve zle krvi nema, to su samo političari i mediji posejali u zadnjih 50tak godina.

Naivni na obe strane padaju na te gluposti, pametni znaju da je samo u slozi srpskog i albanskog naroda budućnost.

Ti odaberi stranu.

Nikakve zle krvi nema, to su samo političari i mediji posejali u zadnjih 50tak godina.

Naivni na obe strane padaju na te gluposti, pametni znaju da je samo u slozi srpskog i albanskog naroda budućnost.

Ti odaberi stranu.
Otiđi na Kosovo pa im to reci.

Otiđi na Kosovo pa im to reci.
Već sam bio na Kosovu. Moje kolege Albanci sa Kosova rade sa mnom, za istu firmu. Sa takvim ljudima nema problema, obrazovanim i kulturnim, šlifovanim. Oni odlično razumeju ono što ja ovde govorim.

Ova prodaja mržnje prolazi najbolje kod malo nižeg sloja stanovništva.

Već sam bio na Kosovu. Moje kolege Albanci sa Kosova rade sa mnom, za istu firmu. Sa takvim ljudima nema problema, obrazovanim i kulturnim, šlifovanim. Oni odlično razumeju ono što ja ovde govorim.

super aj sada idi

radimo

I osuđuju li te kolege Kurtijevo ponašanje i zašto ne?

А нижи слој слановништва смо ми на Балкану док сте ви који живите у ЕУ тај виши слој са вишом свести ?

А нижи слој слановништва смо ми на Балкану док сте ви који живите у ЕУ тај виши слој са вишом свести ?
Ne živim ja EU, i kada kažem "niži sloj", ne mislim na stepen ekonomskog razvoja već na stepen razumevanja onoga šta rade mediji i političari.

Postoje mnogi koji zobaju ono što im se prospe preko medija bez nekog značajnog preispitivanja.

I osuđuju li te kolege Kurtijevo ponašanje i zašto ne?
Te kolege i ja osuđujemo medije i političare koji zloupotrebljavaju priglup srpski i albanski narod.

Inače su IT-jevci u pitanju, a IT-jevci brzo i lako prevaziđu te glupave podele. Mi govorimo isti jezik.

Ne živim ja EU, i kada kažem "niži sloj", ne mislim na stepen ekonomskog razvoja već na stepen razumevanja onoga šta rade mediji i političari.

Postoje mnogi koji zobaju ono što im se prospe preko medija bez nekog značajnog preispitivanja.
Je li ono što rade Srbima na Kosovu medijska izmišljotina ili?
Te kolege i ja osuđujemo medije i političare koji zloupotrebljavaju priglup srpski i albanski narod.

Inače su IT-jevci u pitanju, a IT-jevci brzo i lako prevaziđu te glupave podele. Mi govorimo isti jezik.
Aha. :mrgreen:

Je li ono što rade Srbima na Kosovu medijska izmišljotina ili?

Aha. :mrgreen:
Ljubav uvek pobeđuje. Mržnja uvek gubi.

Zapamti to kad mrziš, nekome je tvoja mržnja gorivo za političke ciljeve.

Evo ja sam na konferenciji trenutno gde ima ljudi iz 50 zemalja... niko nikoga ne pita ko je odakle. Jedina vrednost svakog ovde je koliko zna iz svoje struke.

Ali nažalost, više od polovine Balkanaca nije mrdnulo iz svog okruženja, oni ne cene čoveka po tome koliko zna, nego za koga navija, gde je rođen, koje je ispovesti, i slične besmislene gluposti.

У ЕУ, на западу, у Америци како год , не радиш овде. Теби не требају медији. Ти си већ позобао своју кашу. Лако је бити пацифиста у таквом фирмашком окружењу америчког ? капитализма, са тим условима рада, системом итд. Јбт ти ко да си испао из филма "Секс и град".
Вас само нико није испровоцирао иначе би Балкан из вас прорадио брже боље.

А у Америци се иначе сви воле, поштују, не убијају се црнци на улицама, мексиканци, и остали.......нема мржње, нема расизма, просто рај на земљи јбт, диивни људи, диииивни

Poslednja izmena:
У ЕУ, на западу, у Америци како год , не радиш овде. Теби не требају медији. Ти си већ позобао своју кашу. Лако је бити пацифиста у таквом фирмашком окружењу америчког ? капитализма, са тим условима рада, системом итд. Јбт ти ко да си испао из филма "Секс и град".
Вас само нико није довољно испровоцирао иначе би Балкан из вас прорадио брже боље.
Nisi u pravu, jer ja živim na Balkanu i radim na Balkanu, doduše za stranu firmu. To što dosta putujem ne znači da nisam odavde.

I ne može da me isprovocira niko kad znam da etnicitet, boja kože, religija, nacionalnost, pol, nisu stvari koje suštinski diferenciraju ljude. To su sve zapravo nebitne stvari.

Dobri ljudi se lako prepoznaju na svim meridijanima.

Nisi u pravu, jer ja živim na Balkanu i radim na Balkanu, doduše za stranu firmu. To što dosta putujem ne znači da nisam odavde.

I ne može da me isprovocira niko kad znam da etnicitet, boja kože, religija, nacionalnost, pol, nisu stvari koje suštinski diferenciraju ljude. To su sve zapravo nebitne stvari.

Dobri ljudi se lako prepoznaju na svim meridijanima.

Добро значи ушао си у стаклено звоно и из те позиције намећеш ставове који не могу да егзистирају изван тог стакленог звона јер изван тог звона су искушења

Da su to zuti uradili, odmah bi bili proglaseni izdajnicima i fakticki zivi rascereceni.

Ali posto je u pitanju ''napaceni srBski mucenik Vucko'', onda moze da prodje. Ionako su ga zapadni dusmani prEtisli. Sta on tu moze, siromasak?
Па јеси у праву, али свакој следећој власти ће бити много лакше да сарађује са западом и НАТОом.
Није само до Вучића, мало је и до протока времена.

Ја,колико сам успео нешто да прочитам и да видим на лицу Места,ми те силне Производе"парадајз,бели-црни лук"УВОЗИМО из те Албаније,Македоније и сл...а не обрнуто
Па и ја када уђем у неке супермаркете, чини ми се да ништа не извозимо, али није баш тако.

Добро значи ушао си у стаклено звоно и из те позиције намећеш ставове који не могу да егзистирају изван тог стакленог звона јер изван тог звона су искушења
Pozicija da ljubav i sloga pobeđuju mržnju i glupost važi sa obe strane imaginarnog staklenog zvona.

Samo malo manje poverenja prema Vučićima, Kurtijima, Informerima, Pinkovima, manje ksenofobije i straha, i sve će biti bolje.

Da li bi po tom predlogu neke utakmice bile igrane i na Kosovu?
Realno za jedne je to Srbija, za druge je Albanija...dalo bi se tu naći zajednički interes da bude vuk sit i ovce na broju :lol:

Ti odaberi stranu.
ti si covek zaostao u srednjem veku,hoces da se druzis sa nekim ko praktikuje krvnu osvetu?Pola drzave se krije po tunelima

Pozicija da ljubav i sloga pobeđuju mržnju i glupost važi sa obe strane imaginarnog staklenog zvona.

Samo malo manje poverenja prema Vučićima, Kurtijima, Informerima, Pinkovima, manje ksenofobije i straha, i sve će biti bolje.
Нема ту љубави и слоге, само економски интереси.

ti si covek zaostao u srednjem veku,hoces da se druzis sa nekim ko praktikuje krvnu osvetu?Pola drzave se krije po tunelima
To što čitaš u Informeru nije relevantno.

Jer sve to što ti pričaš o njima isto pričaju i obrlaćeni Albanci o nama.

A svi smo isti đavo.

Back