kisela bombona
Elita
- Poruka
- 20.095
БРИСЕЛ - Србија ће донирати два милиона евра за развој вакцине против вируса ковид-19 и за подршку Светској здравственој организацији у борби против пандемије, поручила је председница владе Србије, Ана Брнабић.
То је на онлајн Међународној конференцији „Глобални одговор на коронавирус”, коју је иницирала председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен, најавила председница владе Србије је Ана Брнабић, преноси Танјуг.
Она је прецизирала да ће један милион евра бити намењен развоју вакцине, а други милион Светској здравственој организацији.
**********************Као што неко написа коментар: " Mene interesuje,ako mi /gradjani/investiramo u razvoj vakcine,da li to znaci da ce vakcina biti besplatna ili cemo ucestvovati i raspodeli dobiti od proizvedene vakcine ili se kao uvek razmecu nasim parama?"
Доооокле вишееее
Пита ли неко нас грађане, ХОЋЕМО ли ми уопште те вакцине
То је на онлајн Међународној конференцији „Глобални одговор на коронавирус”, коју је иницирала председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен, најавила председница владе Србије је Ана Брнабић, преноси Танјуг.
Она је прецизирала да ће један милион евра бити намењен развоју вакцине, а други милион Светској здравственој организацији.
Доооокле вишееее

Пита ли неко нас грађане, ХОЋЕМО ли ми уопште те вакцине