Србија донира СЗО два милиона евра за развој вакцине против короне

Poruka
20.095
Србија донира два милиона евра за развој вакцине против короне

200504c5.jpg

БРИСЕЛ - Србија ће донирати два милиона евра за развој вакцине против вируса ковид-19 и за подршку Светској здравственој организацији у борби против пандемије, поручила је председница владе Србије, Ана Брнабић.

То је на онлајн Међународној конференцији „Глобални одговор на коронавирус”, коју је иницирала председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен, најавила председница владе Србије је Ана Брнабић, преноси Танјуг.
Она је прецизирала да ће један милион евра бити намењен развоју вакцине, а други милион Светској здравственој организацији.

Као што неко написа коментар: " Mene interesuje,ako mi /gradjani/investiramo u razvoj vakcine,da li to znaci da ce vakcina biti besplatna ili cemo ucestvovati i raspodeli dobiti od proizvedene vakcine ili se kao uvek razmecu nasim parama?"

Доооокле вишееее:besna:
Пита ли неко нас грађане, ХОЋЕМО ли ми уопште те вакцине:roll:

Таман посла да вас ико икад више нешто пита.

Доста је било од '44 па до скора.

Из које коронРУПЕ сад` па ти искочи:evil:

Напило се говедо од среће после карантина...
Мислим,треба да га разумемо на неки начин.
Јеси ти била у карантину?
Ниси.
према томе..

БРИСЕЛ - Србија ће донирати два милиона евра за развој вакцине против вируса ковид-19 и за подршку Светској здравственој организацији у борби против пандемије, поручила је председница владе Србије, Ана Брнабић.

То је на онлајн Међународној конференцији „Глобални одговор на коронавирус”, коју је иницирала председница Европске комисије Урсула фон дер Лајен, најавила председница владе Србије је Ана Брнабић, преноси Танјуг.
Она је прецизирала да ће један милион евра бити намењен развоју вакцине, а други милион Светској здравственој организацији.

Као што неко написа коментар: " Mene interesuje,ako mi /gradjani/investiramo u razvoj vakcine,da li to znaci da ce vakcina biti besplatna ili cemo ucestvovati i raspodeli dobiti od proizvedene vakcine ili se kao uvek razmecu nasim parama?"

Да ли сте ви нормални? 250.000 хиљада људи у Србији преко 67 година нема ниједног динара примања већ траже милостињу и просјаче. Што њима не дате новаца.

A pa da. Covid uopšte nas uopšte ne dotiče.

Мислим да је свима јасно,да је Ковид19 једна велика Лаж.
Ништа се ту посебно,претерано није догодило та разлику од једног јачег сезонског Грипа..
али,али..чак су нам и енглеског професора ,Победонсцева,ставили у Карантин :rotf::rotf:

Маестрално!!

Ја им честитам на томе..да не гледам пропалог енглеског ђака,неко време.

Елем.. мораш да схватиш да је наша Власт ПРИНУЂЕНА,УЦЕЊЕНА да подари неку лову тим
Глобалистима,уништетиљима Човечанства.
Не ради то Вучић на своју руку.
Они који су га поставили на Власт-приморан је да их слуша,сад кад САД елиминисале подршку истом том СЗО.

Ми морамо да уништимо Вучића.

Да ли сте ви нормални? 250.000 хиљада људи у Србији преко 67 година нема ниједног динара примања већ траже милостињу и просјаче. Што њима не дате новаца.
Ja još nisam videla te građane da prosjače bilo gde. Nisam slepa, gluva, dezorjentisana, oduzeta, morala bih primetiti nekako...
Kako neko ima toliko herca da u ovakvoj situaciji navodi da 250.000 starijih ljudi prosjači?

Na konto teme, nadam se da nas niko neće prisiljavati da vakcine primamo, nadam se da je svako ostao za toliko vlasnik sebe da će moći da odlučuje da li mu je to potrebno ili ne, a da će se ona konfigurisati prema potrebama onih koji su najugroženiji... ukoliko se ovaj virus ikada navrati.
Verujem dr. Nestoroviću i mislim da se neće ponoviti, ali eto...
Ako ipak bude, vakcine treba da se odnose samo na ljude kojima je imunološki sistem narušen iz bilo kog razloga koji je poimence već prpoznat kao taj koji proces oboljevanja čini rizičnim.

Back