SRBIJA DA ZABRANI SVO CLANSTVO ! (RESENJE PROBLEMA)

DA LI TREBA ZABRANITI SVE VIDOVE CLANSTVA U SRBIJI !

• DA

• NE

Rezultati ankete su vidlјivi nakon glasanja.
Mislim da to ne bi resilo nista, jer bi se razne grupe i dalje prepoznavale po imenu i prezimenu. Anonimni konkursi za drzavne i javne polozaje, a samo da skupstine i predsednika biramo po imenu.

Onda jos radikalniji nacin.
Otpustiti SVE zaposlene u Srbiji i zaposliti onu vecinu sto je na birou rada.
Jedan od uslova da bude da niko ne sme biti clan ni jedne partije bez obzira o kojem poslu se radi.
U samom startu bi bilo lakse jer verovatno i nemaju pos'o zato sto nisu clanovi partija.

Naravno da bi tu bilo i kvalitetnih kadrova koji bi izgubili pos'o u takvoj promeni, ali sta da se radi, "kolateralna steta" ... siguran sam da je vise sposobnih medju nezaposlenim nego zaposlenim, bar u SRbiji :)

Jedan od uslova da bude da niko ne sme biti clan ni jedne partije bez obzira o kojem poslu se radi.
U samom startu bi bilo lakse jer verovatno i nemaju pos'o zato sto nisu clanovi partija.

Naravno da bi tu bilo i kvalitetnih kadrova koji bi izgubili pos'o u takvoj promeni, ali sta da se radi, "kolateralna steta" ... siguran sam da je vise sposobnih medju nezaposlenim nego zaposlenim, bar u SRbiji :)

U tom slucaju samo jedan kriterijum - da pruzi dokaz 2 generacije unazad da je iz Srbije. Mnogo smo pod uticajem raznoraznih drugih strana.
Koliko god da sam protiv programa novog nam predsednika - on jeste odavde.

U tom slucaju samo jedan kriterijum - da pruzi dokaz 2 generacije unazad da je iz Srbije. Mnogo smo pod uticajem raznoraznih drugih strana.

Naravno da se podrazumeva da niko ko nije rodjen u Srbiji ne moze da drzi najvise pozicije u drzavi kao sto su predsednicka, premijerska, ministarska i naravno one kljucne za bezbednosne sluzbe, vojsku i policiju.

Ja mogu da pruzim dokaz da sam poslednjih godinu dana clan Nemacke Minhenske biblioteke, Gasteig. :mrgreen:

A to, sto je prioritetni savetnik BoTe Fusnote 2003ce (kada je ovaj retardirani nesrecnik bio Ministar Odbrane u DOS-u) pokusavao da sa mnom zavrsi posao, to se nije obistinilo. G17+ je umesao svoje prste...

(i bolje da nije, verovao sam u Mission Impossible, sada vidim koliko sam bio naivan) :sad2:

_nobody_

Odlicno zapazanje.

A ko mu kaze sta da radi? Svih 199 sefova iznad u hijerarhiji vrlo retko bude iz Srbije. Mi smo pod okupacijom, samo je niko nije objavio.
Okolne drzave su nezavisne od nas - ali nismo od pojedinih.
Ne mogu da napisem ostrije jer bi bilo kaznjivo.

Ma gresis, Platine. Sve okolne drzave su u Protektoratu. Male govnarske i glodarske drzave, koje poseduju (na kljucnim mestima) mamine i tatine sinove i kcerke kao nasledjene faktore, pseudo-politicka resenja za kvadraturu kruga, koju je iskreirala nesposobna partijska hijerarhija.

Da ih pustis same u Manhattan-sku dzunglu, ljuti celik u betonu dzunglu (Jeremic je izuzetak od pravila, koji upravo potvrdjuje teoremu), sasrali bi se ki grlice. Nista oni ne znaju, samo ja-tebi-ti-meni, i naivno verovanje glupe nebeske narodne mase. :oko:

_nobody_

Ma gresis, Platine. Sve okolne drzave su u Protektoratu. Male govnarske i glodarske drzave, koje poseduju (na kljucnim mestima) mamine i tatine sinove i kcerke kao nasledjene faktore, pseudo-politicka resenja za kvadraturu kruga, koju je iskreirala nesposobna partijska hijerarhija.

Da ih pustis same u Manhattan-sku ljuti celik u betonu dzunglu (Jeremic je izuzetak od pravila, koji upravo potvrdjuje teoremu), sasrli bi se ki grlice. Nista oni ne znaju, samo ja-tebi-ti-meni, i naivno verovanje glupe nebeske narodne mase. :oko:

_nobody_

Pa za pocetak su svi poreklom iz sopstvenih drzava, to nama fali, veoma fali. Uspeces napamet da se setis 156 politicara koji deluju u Srbiji, a koji su poreklom jugozapadno ili zapadno od Srbije... A da te pitam za nekoga ko je odavde... Neces ni 10 da nabrojis. Kazem ti, mi imamo prakticno stranu upravu.

Imamo. I firma za koju ja radim, vrlo mocna, USA based (ti znas po IP broju za koga radim) ima mene kao reprezentativa, iebenog srbina, koji se provlaci kroz Zapadni Sistem kao "poslusnik"!

Nisam ja nikakav poslusnik. Oni to jako dobro znaju. Ali veruju u moje moralne norme. Imam jako, strahovito blanko poverenje. A ja, ja zaista vidim da Nemci, i ameri koji rade sa mnom ginu... Bez jauka, ginu jer su tako surovo vaspitani...

Kako da ih izdam?! Zasto da ih prodam? Pa i ja ginem, mamu li mu iebem. Ginem. I sta, treba da izdam ljude koji krv ostavise na plocniku zarad nekakvih "razmazenih" Srba, moje gore list? Nacionalna emotivna propast, i yama bez dna?!

(NO PASARAN) :heart:

_nobody_

Back