realno da li bi ste da ste svedjani zurili u tzv eu da vas je ona bombardovala kao sto je bombardovala srbiju? svedi bi to ladno odjebali.
20 godina radite reforme da bi se pridruzili EU i sve je gore i gore
Zar ne vidite kuda to vodi
realno da li bi ste da ste svedjani zurili u tzv eu da vas je ona bombardovala kao sto je bombardovala srbiju? svedi bi to ladno odjebali.
Pre je bila oko 50-50, malo vise za EU sada je opalo zbog odlaska dosta ljudi i starenja populacije kao i opsteg mrtvila istog.
Pa šta je sad problem?
Jel Djelić onomad rekao da možemo birati izmedju "ubrzanja pristupa" ili nazad u stagnaciju?
Ako stagniramo nećemo ući nikad
A ako ubrzamo eto za 65 godina...
Nego slušaj ti mene, u poverenju, nit će se seljanka uda za siromaha nit će EU za Srbiju.
Treba decu u izdržavati....
Čime?
E zato ti je to tako...
Nema tu ljubavi, to samo u pesmi Južnog Vetra i Toto Kotunja
Pre mislim da uzimaš Комшији leba i to kao volonter...Nema problema, bar za mene. Ja otvaram temu da pomognem Krstarici da zaradi.
Ne baš, za EU su najviše oni 40+ koji još žive u toj iluziji
Što su ljudi mlađi i pametniji to su manje , bar iz mog iskustva
Pre mislim da uzimaš Комшији leba i to kao volonter...
haha zaposlice te kao moderatora jednog danaNema problema, bar za mene. Ja otvaram temu da pomognem Krstarici da zaradi.
haha zaposlice te kao moderatora jednog dana
Mladi su sve gluplji, dodatno sto ih filujete glupostima na TV-u i upropastenim obrazovnim sistemom koji je sve gori i gori iz godine u godinu.
Ono što ja vidim da su za EU najviše oni koji su to bili i 90-tih
Mladi su sve gluplji, dodatno sto ih filujete glupostima na TV-u i upropastenim obrazovnim sistemom koji je sve gori i gori iz godine u godinu.
Nisu u pitanju pare. Poljacima su godinama davali milijarde kako bi ih razvili, sada ce Rumuniji i/ili Bugarskoj.Nego slušaj ti mene, u poverenju, nit će se seljanka uda za siromaha nit će EU za Srbiju.
Dobro je do tad cemo ionako da budemo svi pod zemljom
Obrazovni program danas
Ipak su "Kockica", " Čik pogodi", "Kolariću Paniću", " Neven" - out of date
Na primer:
- Pitam se pitam se, šta je to śto nije ni u kući ni van kuće?
- Ne bih znala kaz'ti śta je to što nit je u kući nit van kuće?
- E, to što nije ni u kući ni van kuće je - prozor!
- Ta nemojte kaz'ti...
![]()
Pod Turskom, nazalost.Da ali pitanje je 2m pod EU ili neEU zemljom <3
Pod Turskom, nazalost.![]()
ti si ili musliman ili hrvat. a mozda si i azer.Ja sam vec dao predlog da se menja srpska zastava i da se okolo grba ubace 4 polumeseca sa svake strane.
čak i kada Aleksandar Vučić, priča da ,,unija nema alternativu"...da je ulazak u EU prioritet njegove politike, najvažniji korak Srbije...šta je onda Aleksandar Vučić...budala...lažov od samog rođena...psihijatrijski slučaj ili samo IZDAJNIK i LOPOVČINAA sama si budala. Pa kad ti pomislis da je neko budala onda to u stvari znaci da je on pametan.![]()
Opa, novi momenti?Ne, meni tab uredno placa.
Mi se zezamo, ali za 50 godina, ko zna?Ja sam vec dao predlog da se menja srpska zastava i da se okolo grba ubace 4 polumeseca sa svake strane.
samo samoubice nemaju alternativu, zato je tadic izgubio izbore kad je rekao da eu nema alternativučak i kada Aleksandar Vučić, priča da ,,unija nema alternativu"...da je ulazak u EU prioritet njegove politike, najvažniji korak Srbije...šta je onda Aleksandar Vučić...budala...lažov od samog rođena...psihijatrijski slučaj ili samo IZDAJNIK i LOPOVČINA
Odlaze ljudi i bez EU ausvajza, doduse dosta teze ali moguce je, pa ih sve manje briga za EU.
Jos godinu dana do popisa stanovnistva, bice zanimljivo![]()