MuskoSamBre
Iskusan
- Poruka
- 5.530
Prava uzdanica djenerala Draze - ceka se "pravi trenutak"![]()
Zgranut sam sto jos ima likova koji misle da ce se Srbija ikad prosiriti zapadno od Drine.
Izvini,da te pitam...gde ti zivis?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Prava uzdanica djenerala Draze - ceka se "pravi trenutak"![]()
Zgranut sam sto jos ima likova koji misle da ce se Srbija ikad prosiriti zapadno od Drine.

Sta da se ovi udruze i kazu kako MI ne postojimo? Ko bi bio u pravu, mi ili svi ostali?
Opet se drogiras?
Ici ces ti meni u Crnu Reku.

Odgovori na temu su 1000% promasaj. Nije u pitanju Draza, prosirenje, pripajanje... i ostale drangulije koje su nekome u glavi vec jednostavno problem Srbije oko ne samo izdavanja pasosa, bele sengen vize.... vec dosta toga.
Devedesetih se pokusalo o cemu vecina, gotovo svi ovde komentarisu i zbog cega je Srbija dobila po labrnji a to je brisanje granice izmedju dve drzave Srbije i Bosne i Hercegovine!!
Srbija je priznata od UN-a kao i BiH stim sto se granice BiH-a znaju dok se Srbije neznaju zahvaljujuci bas bosancima koji negiraju svoje postojanje i to od 1991-ve godine.
Mladic nije sa teritorije Srbije, Karadzic isto tako kao i more ostalih a stvorili su ogromne probleme Srbiji.
Svi oni koji su izbegli iz BiH i Hrvatske nikada nisu ni zutu paru uplatili na ime poreza, doprinosa.... u Srbiji a zele da imaju iste privilegije i tretman kao recimo ja koji sam sve to placao toliko godina kao i moja familija.
Zar to nije licemerje i pokvarenost!?
Nije,to je normalno!I ti sad da odes u bilo koju drzavu i posle par godina dobijes drzavljanstvo imaces ista prava kao oni koji su se tu radjali i placali sve sto su placali...a licmerje i pokvarenost je kada neko iz egoizma i sebicnosti izvrce istinu!
Nije,to je normalno!I ti sad da odes u bilo koju drzavu i posle par godina dobijes drzavljanstvo imaces ista prava kao oni koji su se tu radjali i placali sve sto su placali...a licmerje i pokvarenost je kada neko iz egoizma i sebicnosti izvrce istinu!

Opet se drogiras?
Ici ces ti meni u Crnu Reku.
******, ne postoje ni Hrvati, ni Makedonci, ni Bosnjaci, ni Albanci, ni Slovenci, a to tvrde samo Srbi...
Sta da se ovi udruze i kazu kako MI ne postojimo? Ko bi bio u pravu, mi ili svi ostali?
Sta je normalno?
Ili sta je po tom normalnom ispostovano u slucaju izbeglica iz bosne i hrvatske?
Izvini,da te pitam...gde ti zivis?
Odgovori na temu su 1000% promasaj. Nije u pitanju Draza, prosirenje, pripajanje... i ostale drangulije koje su nekome u glavi vec jednostavno problem Srbije oko ne samo izdavanja pasosa, bele sengen vize.... vec dosta toga.
Devedesetih se pokusalo o cemu vecina, gotovo svi ovde komentarisu i zbog cega je Srbija dobila po labrnji a to je brisanje granice izmedju dve drzave Srbije i Bosne i Hercegovine!!
Srbija je priznata od UN-a kao i BiH stim sto se granice BiH-a znaju dok se Srbije neznaju zahvaljujuci bas bosancima koji negiraju svoje postojanje i to od 1991-ve godine.
Mladic nije sa teritorije Srbije, Karadzic isto tako kao i more ostalih a stvorili su ogromne probleme Srbiji.
Svi oni koji su izbegli iz BiH i Hrvatske nikada nisu ni zutu paru uplatili na ime poreza, doprinosa.... u Srbiji a zele da imaju iste privilegije i tretman kao recimo ja koji sam sve to placao toliko godina kao i moja familija.
Živa istina!!! Bosanci ne postoje ni u Ustavu Bosne i Hercegovine!!! Usput, u tom ustavu nema ni Hercegovaca!!!Bosanci ne postoje,Bosna je Srbija!

Sta je normalno?
Ili sta je po tom normalnom ispostovano u slucaju izbeglica iz bosne i hrvatske?
Ajde ne sprdači se uokolo sam sa sobom!!! Iole prolazniku je jasno da u Banjaluci Bosna postoji samo na google-u!!! Prođeš gradom i vidiš više zastava Jamajke, Ferrarija i Orbit žvakaćih guma nego što ima onih onih plavo žutih jogurt trokutašice sa shurikenima ukupno u cijeloj Srpskoj, AL OZBILJNO!!!A sta, kao neko bi me ubio da tamo kazem naglas "BL je Bosna," ili? Jel mora biti subotom, moze li utorkom uvece?
E budale budalaste... ajd odskakuci i pogledaj malo svoja dokumenta, naljepnicu na tatinom autu, i sl.

http://www.borba.rs/content/view/6136/123/#comments
Ponovo problem za Srbiju bosanci ili kako kazu bosanski srbi.
Ceo svet nam dokazuje da su to dve drzave i to nezavisne, priznate od UN jedino to nerazumeju obe strane u ovom slucaju.![]()
a borbu ne citam,to je ldp sranje

Rođak, ajde strine ti reci nam od čega i od koga je to nazavisna tvorevina kao što je ova današnja BiH!!!http://www.borba.rs/content/view/6136/123/#comments
Ponovo problem za Srbiju bosanci ili kako kazu bosanski srbi.
Ceo svet nam dokazuje da su to dve drzave i to nezavisne, priznate od UN jedino to nerazumeju obe strane u ovom slucaju.![]()