Srbija! Bosanci! Problemi!

Odgovori na temu su 1000% promasaj. Nije u pitanju Draza, prosirenje, pripajanje... i ostale drangulije koje su nekome u glavi vec jednostavno problem Srbije oko ne samo izdavanja pasosa, bele sengen vize.... vec dosta toga.
Devedesetih se pokusalo o cemu vecina, gotovo svi ovde komentarisu i zbog cega je Srbija dobila po labrnji a to je brisanje granice izmedju dve drzave Srbije i Bosne i Hercegovine!!
Srbija je priznata od UN-a kao i BiH stim sto se granice BiH-a znaju dok se Srbije neznaju zahvaljujuci bas bosancima koji negiraju svoje postojanje i to od 1991-ve godine.
Mladic nije sa teritorije Srbije, Karadzic isto tako kao i more ostalih a stvorili su ogromne probleme Srbiji.
Svi oni koji su izbegli iz BiH i Hrvatske nikada nisu ni zutu paru uplatili na ime poreza, doprinosa.... u Srbiji a zele da imaju iste privilegije i tretman kao recimo ja koji sam sve to placao toliko godina kao i moja familija.
Zar to nije licemerje i pokvarenost!?

Odgovori na temu su 1000% promasaj. Nije u pitanju Draza, prosirenje, pripajanje... i ostale drangulije koje su nekome u glavi vec jednostavno problem Srbije oko ne samo izdavanja pasosa, bele sengen vize.... vec dosta toga.
Devedesetih se pokusalo o cemu vecina, gotovo svi ovde komentarisu i zbog cega je Srbija dobila po labrnji a to je brisanje granice izmedju dve drzave Srbije i Bosne i Hercegovine!!
Srbija je priznata od UN-a kao i BiH stim sto se granice BiH-a znaju dok se Srbije neznaju zahvaljujuci bas bosancima koji negiraju svoje postojanje i to od 1991-ve godine.
Mladic nije sa teritorije Srbije, Karadzic isto tako kao i more ostalih a stvorili su ogromne probleme Srbiji.
Svi oni koji su izbegli iz BiH i Hrvatske nikada nisu ni zutu paru uplatili na ime poreza, doprinosa.... u Srbiji a zele da imaju iste privilegije i tretman kao recimo ja koji sam sve to placao toliko godina kao i moja familija.

Nije,to je normalno!I ti sad da odes u bilo koju drzavu i posle par godina dobijes drzavljanstvo imaces ista prava kao oni koji su se tu radjali i placali sve sto su placali...a licmerje i pokvarenost je kada neko iz egoizma i sebicnosti izvrce istinu!

******, ne postoje ni Hrvati, ni Makedonci, ni Bosnjaci, ni Albanci, ni Slovenci, a to tvrde samo Srbi...

Sta da se ovi udruze i kazu kako MI ne postojimo? Ko bi bio u pravu, mi ili svi ostali?

Наравно...МИ...Срби...иза нас стоји читава светска јавност и историја...а иза њих..20 задњих година...или у случају крвата од 1910 па на овамо!

Sta je normalno?
Ili sta je po tom normalnom ispostovano u slucaju izbeglica iz bosne i hrvatske?

Kakve ti komplekse imaš... Ocepljenje Banata od Vojvodine: pa uvek ste bili u sastavu, uvek ćete i biti... ;)
I da, normalno je da posle dovoljnog broja godina dobiješ državljanstvo i sva prava građana. Ako misliš da je izbeglice neko prevario, znaj da nije, jer je moj drugar izbeglica i samo je zatražio dvojno državljanstvo i dobio ga je. Priča ti ne pije vodu...

Pa zašto odmah ne reče nego pustiš ljude da žive u zabludi šta si sa temom ustvari hteo da postigneš...:roll:

Sta je normalno?
Ili sta je po tom normalnom ispostovano u slucaju izbeglica iz bosne i hrvatske?

ДРЖАВА СРБИЈА ЈЕ МАТИЧНА ДРЖАВА СВИХ СРБА НА СВЕТУ... шта ти ту није јасно и шта ти ту смета??? Није нормално то што ти пишеш - такве небулозе не можеш нећи НИ У ЈЕДНОМ ДРУГОМ НАРОДУ (мислим, ако си Србин уопште).

A sta, kao neko bi me ubio da tamo kazem naglas "BL je Bosna," ili? Jel mora biti subotom, moze li utorkom uvece? :lol:

E budale budalaste... ajd odskakuci i pogledaj malo svoja dokumenta, naljepnicu na tatinom autu, i sl.
Ajde ne sprdači se uokolo sam sa sobom!!! Iole prolazniku je jasno da u Banjaluci Bosna postoji samo na google-u!!! Prođeš gradom i vidiš više zastava Jamajke, Ferrarija i Orbit žvakaćih guma nego što ima onih onih plavo žutih jogurt trokutašice sa shurikenima ukupno u cijeloj Srpskoj, AL OZBILJNO!!! :lol::lol::lol::lol::lol:

nije licemerje i pokvarenost,nego su tebe ocigledno krajisnici negde naguzili pa si isfrustriran:hahaha:

http://www.borba.rs/content/view/6136/123/#comments

Ponovo problem za Srbiju bosanci ili kako kazu bosanski srbi.
Ceo svet nam dokazuje da su to dve drzave i to nezavisne, priznate od UN jedino to nerazumeju obe strane u ovom slucaju. :evil:
Rođak, ajde strine ti reci nam od čega i od koga je to nazavisna tvorevina kao što je ova današnja BiH!!!
Skontaj da su još jesenas premijer FBiH i tamošnji ministar finansija izišli pred novinare i lelezakukali kako u budđžskoj kasi imaju samo, čini mi se 468 konvertibilnih maraka, a evo od prije neki dan Muye čak nemaju više ni premijera koji bi im barem kukao, niti neko od njih uopšte zna kad će naći dovoljno blesavu budalu koja bi se prihvatila te funkcije!!!
Od čega takvi mogu da "nezavise"???
Prošle godine puko im je budžetski deficit od preko 300 milki KM, a ove godine vec sad MMF trazi da ga hitno redukuju za 500 milki KM!!!!
KOJI ****, KAKVA "NEZAVISNOST"???
Usput, taj tvoj "cio svijet" može da ga duva sa tom pričom o Srbaljima koji trebaju da budu "bosanci" sve dok Srbalji to neće da budu (a sve su prilike da im se bilo kakav pridjev "bosanski" progresivno gadi).

Poslednja izmena od moderatora:
Теорија великих бројева појешће мале државе и мале народе. Мали нека се препознају, а за оне који то не знају, ја ћу да им помогнем.
Македонија са 2 милиона оних који је подржавају ће нестати јер има најмање 4 сусједа од којих три поприлично озбиљна имају аспирације, а и овај 4 није за занемарити.
О Црној Гори да не причамо. Могу постојати као експонент Италије једно кратко вријеме, а послије тога приморје Србије (зваће се црногорско али оквир ће бити српски).
БиХ са 2 милона који је желе и мало више оних који је не желе на дуже стазе нема шансу. Кад-тад ће се ствари истјерати на чистац, а то значи БиХ на 3 дијела. Највећи ће припасти Србима, а најмањи Бошњацима-Босанцима-Муслиманима.
Хрватска је довољно велика да би постојала али недовољно снажна да би била самостална. Нечија шапа ће увијек бити над њом.
Словенија је довољно неинересантна и зато ће да постоји док год се не нађе неко коме ће се учинити интересантна. Германи се ту јављају као највећи потенцијални непријатељ. Туда ће они доћи до топлог мора.
Србија ће да се среди и увећа први пут када постигне унутрашње јединство, а то ће вјероватно бити у тренутку неке велике опасности. До тада ће да грца као што то сада ради.
Већина живота нас који се тренутно бавимо овом темом углавном ће проћи са садашњим границама уз промјене што се тиче БиХ и Македоније, а Црна Гора ће се вратити у орбиту Србије (не уједињена али врло блиска, као што је то нека била). Што се тиче Германа и Словеније, то ће се догађати за 2-3 вијека.
Ко доживи, нека ме се сјети!

Back