Srbija bez NLO objekata

0no sto sam ja primetio to je da je na rtnju slicna vegetacija i kao sto je to sitchin opisao u knjizi 12.planeta kod sumera..postoji neka energija pa bilje raste tako deformisano kao i kod one kuce u usa na temi o vortexima,ta energija verovatno privlaci nlo ili ima veze s njima ,kako nlo ne privlace piramide ne verujem da je rtanj piramida ali je sigurno vaznije mesto

0474007.17.jpg
0475007.17.jpg

0no sto sam ja primetio to je da je na rtnju slicna vegetacija i kao sto je to sitchin opisao u knjizi 12.planeta kod sumera..postoji neka energija pa bilje raste tako deformisano kao i kod one kuce u usa na temi o vortexima,ta energija verovatno privlaci nlo ili ima veze s njima ,kako nlo ne privlace piramide ne verujem da je rtanj piramida ali je sigurno vaznije mesto

...mislim da jos sa sigurnoscu ne mozemo govoriti dal' je rtanj piramida ili samo planina...pri tom ne mislim da je planina cela piramida , vec na njen vrh.
ipak trebat ce vremena i novaca da se radovi otpocnu ,a mozda je pametno ne dirati.

u svakom slucaju ,licno mislim da je rtanj 1na, od kapija sveta,kojom se NLO koristi ,odnosno da je rtanj o cemu je rec korisnik ili provodnik zemljane energije koja ima veze sa energijom nase galaksije. kao sto su to tibet, piramide(egipat), piramide (juzna amerika), stouhendz, i sl. centri...

jedan stari ,koji zivi ispod planine ceo svoj dosadasnji vek, kaze da je rtanj vremenska kapija...i da su mnogi vidjali razne osobe ,koje su hujale kroz istoriju.
i opet su vidjali ,razna svetla i objekte oko i iznad rtnja.

Da,samo sto su vidjenja na rtnju cesca po pricama za razliku od egipta koje kao turisticko mesto daje vecu verovatnocu da bude nlo vidjen,uslikan,a prica i dokaza je jako malo,nedeljn0 kroz egipat prodje 50.000 ljudi s aparatima,dok u okolini rtnja zivi 15.000...takodje piramide u visokom,nista...da li piramide ne igraju nikakvu ulogu ili jednostavno nisu vise aktivne,rtanj je slucaj za sebe upravo zbog anomalija

Da,samo sto su vidjenja na rtnju cesca po pricama za razliku od egipta koje kao turisticko mesto daje vecu verovatnocu da bude nlo vidjen,uslikan,a prica i dokaza je jako malo,nedeljn0 kroz egipat prodje 50.000 ljudi s aparatima,dok u okolini rtnja zivi 15.000...takodje piramide u visokom,nista...da li piramide ne igraju nikakvu ulogu ili jednostavno nisu vise aktivne,rtanj je slucaj za sebe upravo zbog anomalija

sami smo zakljucili da rtanjski seljaci ,nemaju volje da se bakcu ,sa tehnologijom ,radi dokaza...u fazonu su ''ja sam video sto sam ,video....a, ti ako verujes u redu ,ako ne ,sta da ti radim ''

a, da su vidjenja cesca na rtnju ,negu u egiptu u to sam spreman da verujem...

piramide ,po mom skromnom misljenju jesu i dalje u centru paznje NLO, ali ne kao nekada...kada su vladale mocne dinastije.
mislim da sad obilaze ,cisto provere radi...da vide sta se desava ,sa imperijom sa kojom su imali kontakte.

mislim takodje da rtanj ,treba ostaviti na miru i ne dozvoliti da danas-sutra dolaze razne ekpedicije sirom sveta, da bi proucavale to stanje .
osim toga mislim da vojska drzi pod svojom kontrolom ,neke delove planine...sto je dobro, mislim ko zna 1og dana ...mozda srbija bude imala neke vajde od sveg tog.

To su sve maštovite priče ako tamo sleću verovatnije je da im treba nešto što ili raste tamo ili se nalazi u strukturi planine,neki mineral ili metal.

sto se tice ''mastovitih prica'', pogledaj sta o vanzemaljskoj rasi i planeti ,kaze DEAN WARWICK, koji je pokojni....ubijen je ELP sistemom ,koji deluje na nervni sistem.

cesto postavljam pitanje ljudima koji ne veruju (njihovo pravo), zasto ljudi koji pricaju o tome bivaju LIKVIDRIANI !?
u toj grupi ,odakle je pokojni DEAN, bilo je 150 ljudi....bivsi obavestajci (vojni ,i civilni)
astronauti, fizicari, biolozi, antropolozi, novinari, knjizevnici i ugledni ljudi iz svih profesija.....danas ih je ostalo mislim 11, koji se sad manje-vise kriju ,zbog straha od likvidacija.

Nije da ja NE VERUJEM ali recimo baš dugo nije bilo slučaja sletanja UFO bilo gde u svetu...Sećam se kad sam bio klinac 91.-ve,2.-ge bila par dana neka velika frka u Rusiji kao sleteo tanjir,izašli neki i odjednom tišina...

Nije da ja NE VERUJEM ali recimo baš dugo nije bilo slučaja sletanja UFO bilo gde u svetu...Sećam se kad sam bio klinac 91.-ve,2.-ge bila par dana neka velika frka u Rusiji kao sleteo tanjir,izašli neki i odjednom tišina...

pa,naravno da je ''nista'', jer rusi bi time dali do znanja SAD ili nekom 2om ,da imaju vredne informacije, dal' je rec o tehnologiji ,oruzju, ili komunikaciji sa ''njima''....

kao sto isto to SAD krije od citavog sveta...

samo sletanje NLO ,ovisi o mnogo cemu ...

Moje misljenje,rtanj je prirodna piramida ,nije jedina...proizvodi neku vrstu energije..vestacke piramide su gradjene iz razloga da bi se dobio isti resurs,posle neke katastrofe jednostavno su zaboravljene ili pokvarene,neaktivne...kao sto mi danas pravimo vestacka jezera,vetrenjace i td. a o vojsci kod rtnja prvi put cujem

Moje misljenje,rtanj je prirodna piramida ,nije jedina...proizvodi neku vrstu energije..vestacke piramide su gradjene iz razloga da bi se dobio isti resurs,posle neke katastrofe jednostavno su zaboravljene ili pokvarene,neaktivne...kao sto mi danas pravimo vestacka jezera,vetrenjace i td. a o vojsci kod rtnja prvi put cujem

kad kazem vojska ,ne mislim BUKVALNO ,na logore ,kamione i sl. vec je u pitanju odredjena grupa ljudi ,na odredjenom prostoru...
po potrebi ,ta grupa ne dozvoljava prilazak ,TOM podrucju, ne znaci da spavaju na planini, vec opet po potrebi dolaze i odlaze...

kad kazem vojska ,ne mislim BUKVALNO ,na logore ,kamione i sl. vec je u pitanju odredjena grupa ljudi ,na odredjenom prostoru...
po potrebi ,ta grupa ne dozvoljava prilazak ,TOM podrucju, ne znaci da spavaju na planini, vec opet po potrebi dolaze i odlaze...

ako mislimo na istu stvar, u pravu si 1.000%. vojska da (4 planete)

ali ne kako to mali cobani zamisljaju. tj takva ne postoji vise ni u srbiji

ok, to je to

mislim, ja sam samo posredno cuo sta se desilo, ali nema sumnje u nas uspeh. bice bolje

ja bi voleo da sam bio tamo kad se ''to'' desilo:klap:....da odlepim ko oni kreteni na vrhu solitera iz filma ''dan nezavisnosti'', kad su cekali veliki NLO i vristali :mrgreen:....sala...

...nas uspeh ,ce doci ,iako bi me mnogi zbog ovog na politici ispljuvali, sto sam sad rekao, ali ,kao sto rece ti...nema sumnje u nas uspeh , bice bolje.

Back