Srbija bez NLO objekata

cizmice

Buduća legenda
Poruka
35.831
Razmisljam ovih dana zasto u Srbiji i ostalim bivsim Jugoslovenskim Republikama nema zabiljezenih snimaka Neidentifikovanih Letecih Objekata za razliku od Sjedinjenih Americkih Drzava, Kine, Rusije... u kojima su NLO svakodnevica.

Vjerujem da je jedan od ostalih razloga sto vanzemljaci ne posjecuju Srbiju i taj sto bi vanzemljaci bili oporezovani od strane drzave.

Sto mislite vi? :think:

Па наравно да у Србији нема Неиндетификованих Летећих Објеката објеката. Виђали су људи и код нас свашта, само имају превише земаљских проблема да би се бавили ванземаљским.

Bilo je i ovde itekako zabelezenih slucajeva, pocevsi jos od stare avijacije kraljevine Jugoslavije ciji su piloti jos 30-ih godina prijavljivali razne cudne letilice na nebu.

Takod slusao sam i ispovest jednog naseg pilota koji se jurio sa jednim NLO-om iznad Bosne.

Bilo je i ovde itekako zabelezenih slucajeva, pocevsi jos od stare avijacije kraljevine Jugoslavije ciji su piloti jos 30-ih godina prijavljivali razne cudne letilice na nebu.

Takod slusao sam i ispovest jednog naseg pilota koji se jurio sa jednim NLO-om iznad Bosne.

A bilo je slucajeva da su vidjeni leteci tanjiri i kada se posvadjaju muz i zena....:roll:

Moram priznati da sam duže vreme skeptičan prema pojavama NLO u svetu mada sam pročitao od detinjstva verovatno svaku knjigu koja je o tom izašla na srpskom...Ipak u poslednje vreme posebno posle proučavanja slučaja ''Volton'' to je uzdrmano...Mislim da oni jednostavno dolaze tamo gde se vrši najveće zračenje energije i svetlosti u svemir što se vidi ''iz nlo-a'' jer pretpostavljaju da su to tehnološki najrazvijeniji delovi planete,a možda i iz praktičnih razloga ako ''crpu'' našu struju za svoje potrebe.

Samo da kazem da je najbolji NLO snimak ikad zabiljezen u svijetu snimljen upravo u Srbiji i prikazivao se na emisji "ipak se okrece" prije jedno desetak godina,eh kad bi neko mogao da dopre do tog snimka to bi bilo zlata vrijedno.Takodje posto sam ja iz RS bio je nevjerovatan snimak snimljen u Prijedoru mobilnim telefonom jos prije pojave youtuba i okacen na jednu stranicu za video na kojem se vide tri kugle kako se fakticki igraju izmedju zgrada oko 6h ujutro.

Razmisljam ovih dana zasto u Srbiji i ostalim bivsim Jugoslovenskim Republikama nema zabiljezenih snimaka Neidentifikovanih Letecih Objekata za razliku od Sjedinjenih Americkih Drzava, Kine, Rusije... u kojima su NLO svakodnevica.

Vjerujem da je jedan od ostalih razloga sto vanzemljaci ne posjecuju Srbiju i taj sto bi vanzemljaci bili oporezovani od strane drzave.

Nema šta da vide/iskoriste ovde.A što kažeš i porez...

nisu glupi ni vanzemaljci, čuli da smo nenormalan narod nebeski pa gde smeju da nam narušavaju vazdušni prostor:lol:

Back