Kerkyra
Legenda
- Poruka
- 56.744
Nije mogao ali to nije ni bitno, tacnije, nije najbitnije u svemu, trolujes.Hteo sam da kažem da se nov golf 2 nije mogao kupiti za četiri plate i da je takva računica pogrešna.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Nije mogao ali to nije ni bitno, tacnije, nije najbitnije u svemu, trolujes.Hteo sam da kažem da se nov golf 2 nije mogao kupiti za četiri plate i da je takva računica pogrešna.
U mojoj porodici generalno niko zapravo ne zaradjuje u Srbiji uopste.Zato sto si korumpirani SNS bot i treba neko da te prevaspita.
Pa nisu se valjda mama i tata zrtvovali za tebe da danas imas platu od dva SNS sendvica?
Tacno, za 1000 maraka 1989 se moglo kupiti vise namirnica nego danas, tj prosecno 1000 evra 1989 je vredelo vise nego danas.Nije standard isto sto i prosecna plata, to nauci.
Upravo o tome i pisem.Tacno, za 1000 maraka 1989 se moglo kupiti vise namirnica nego danas, tj prosecno 1000 evra 1989 je vredelo vise nego danas.
Pa pazi lekari su tukli ladno 2500 evra pa nagoreUpravo o tome i pisem.
I ne samo namirnica, nego svih stvari uopste. Na stranu sto ne znam nikog kome je plata bila tada ispod 1000 DM.
Ne znam za lekare iskreno, znam za med. sestre da su imale oko 700 DM platu, mada opet kazem, nije sve ni u tom novcu ali svakako je bilo kudikamo bolje nego danas.Pa pazi lekari su tukli ladno 2500 evra pa nagore
de nije bolje, mi kao srednjeskolci nismo ni razmisljali kolko sta kosta visilije bilo kudikamo bolje nego danas.
Ma jednostavno, to je bilo "zlatno vreme" tako da ako se neko drzne da uporedjuje, onda bi morao da ima bas-bas argumente.de nije bolje, mi kao srednjeskolci nismo ni razmisljali kolko sta kosta visili
po kaficima i diskotekama te jeli po kafanama ne razmisljajuci da li cemo imati za
bilo sta.
Ovo nije tema o utiscima vec o brojkama.Ali svi imamo nešto zajedničko: selektivnu memoriju. Ljudi u pravilu bolje pamte lijepe nego ružne stvari, i zato će većina uvijek pričati "prije je bilo bolje", a to je potpuno besmisleno, jer ljuski rod danas živi bolje nego ikada prije u povijesti.
Točno, i brojke govore da danas ljudi žive bolje u ogromnom dijelu svijeta, a također i u Srbiji.Ovo nije tema o utiscima vec o brojkama.
Da, ali da li je to bilo održivo stanje? Imao sam 20 Duty free shopova u Zagrebu po centru grada gjde si mogao kupovati sve od parfema, cigareta do tehnike, bez plaćanja carine i PDV-a (ili kako se to već tada zvalo). Misliš da je Ante marković imao čarobni štapić i preko noću podignuo standard za 100%? Nije, to je bio dugoročno neodrživ eksperiment, i dobro si živio godinu dana.Pa pazi mislim da je tada bio aktuelan Ante Markovic, prosecna plata je bila minimum soma evra (soma maraka je tad vredelo otprilike
ko sad soma evra).
Kažu da su te Duty Free komisione formirali od zaplenjene robe na granici.Da, ali da li je to bilo održivo stanje? Imao sam 20 Duty free shopova u Zagrebu po centru grada gjde si mogao kupovati sve od parfema, cigareta do tehnike, bez plaćanja carine i PDV-a (ili kako se to već tada zvalo). Misliš da je Ante marković imao čarobni štapić i preko noću podignuo standard za 100%? Nije, to je bio dugoročno neodrživ eksperiment, i dobro si živio godinu dana.
Ovo je tema o Srbiji.Točno, i brojke govore da danas ljudi žive bolje u ogromnom dijelu svijeta, a također i u Srbiji.