Srbi žele slobodu, ne želimo da služimo bilo kome! Predsednik Vučić poslao moćnu poruku

Nikita Kulganov

Buduća legenda
Poruka
37.596

Srbi žele slobodu, ne želimo da služimo bilo kome! Predsednik Vučić poslao moćnu poruku​

Predsednik Srbije Aleksandar Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu novi video snimak.​

Reč je o delu njegovog govora sa današnje sednice proširenog kolegijuma načelnika Generalštaba u kasarni "Banjica 2", u kome poručuje da Srbi žele slobodu, a ne da služe bilo kome.
- Makar je svakome jasno da smo mi samo Srbi, običan mali narod koji želi svoju slobodu, koji ne želi da bude patrljak, ni da služi ni Rusima, ni Amerikancima, ni Evropljanima, niti bilo kome drugome - porčio je Vučić.
https://informer.rs/vesti/politika/921909/aleksandar-vucic-poruka-narod-sloboda
Svet vise nikad nece biti isti ?

:think:

Председник Вучић је Најјачи Лидер у Региону!!

1720043280334.png

:heart:

Ipak je on pozajmio pare od nekakve "medjunarodne finansijske korporacije" u kojoj ko zna ko je vlasnik, i austrijske banke za nekakvu elektranu na smece. Tako da ce narod placati i biti rob.
Zaduzio se na zapadu, zapad mu trazi rudnike sad i Srbija da BUDE DEPONIJA NUKL. OTPADA, a on misli da ce da se izvuce lajanjem na Rusiju?
Makar je svakome jasno da smo mi samo Srbi, običan mali narod koji želi svoju slobodu, koji ne želi da bude patrljak, ni da služi ni Rusima,
A KINEZIMA?
ni Amerikancima, ni Evropljanima, niti bilo kome drugome - porčio je Vučić.
heh, nije slucajno izostavio Kineze, Boldrik opet ima lukav plan

ja ne znam vise kako srbiji nije dosadila njegova trecerazredna gluma i foliranje, dramoserendanje.. taj covek je obicna stetocina, koja samo gleda da vas namagarci dok vas zaduzuje, a srbiju izdaje i razdaje

Epa jbga kako, mislim da neki imaju malo prevelika očekivanja od naroda gde 2 ili 3 miliona ljudi gleda zadrugu.

ja ne znam vise kako srbiji nije dosadila njegova trecerazredna gluma i foliranje, dramoserendanje.. taj covek je obicna stetocina, koja samo gleda da vas namagarci dok vas zaduzuje, a srbiju izdaje i razdaje
pune tri decenije, okrece jedne te iste bolesne jeftine fore...ali mu nekako to funkcionise///malo je narod blesav...malo mu pomaze UDBA...a sve to uz aminovanje i kontrolu, americkih i britanskih sluzbi

Pa vidiš da jeste, ono pink 24 sata i udri, red zadruge pa red Vučića i ispiranja mozga i tako u krug i tako u nedogled.
kapiram, niske strasti, kakve god da su, ali sta je sa uzvisenim idealima, nisu li oni zakazali, pa onda ovaj mulj vuce na dno?
realno, patriotska opozicija, tipa boska, je eliminisana; i sad sta sprecava vlasti da nastave sa izdajom: niste ih sprecili da se odreknu kosova [i rudnika tamo], zasto mislite da cete uspeti da ih sprecite da poklone, daju i rudnike litijuma?
odrekli ste se kosova, da kazemo samo tamosnjih rudnika, zasto mislite da vama pripada litijum, a ne isto nekom strancu kao i rudnici na kosovu?

ne znam jel mozes da ispratios logiku: ti cak i ako nisi patriotska opozicija, trebao si da je podrizs, jer je ona u tvom interesu

sad vidis koja je alternativa, da te raskopaju i zatruju, pinkom rudnicima, cime god, dusevno i materoijalno, to je povezano

nije pink problem, to je privatno vlasnistvo, problem je stadion i ekspo, piksi i mali zeleni koji zive u nestorovoj glavi, i ne daju opozicji glasa

Poslednja izmena:
pune tri decenije, okrece jedne te iste bolesne jeftine fore...ali mu nekako to funkcionise///malo je narod blesav...malo mu pomaze UDBA...a sve to uz aminovanje i kontrolu, americkih i britanskih sluzbi
podizanje praga drazi, navodne tolerancije, a korektnosti nekakve, ... i spustanje kriterijama
ogromna je to tema, radi se o zaveri detaljno isplaniranoj, a nikako o jeftinim forama, ako vec pominjes sluzbe - znaci sam vidis da si kontradiktoran

dakle, ne samo da laz predstavlju kao istionu, vec i istinu optuzju lazno
radi se o zameni teza, inverziji, izopcenju
na primer: imas hriscansku civilizaciju cak, nasledje, pa onda sta ili ko je antihrist, i to ne mogu da se dogovore - znaci da su prevareni, svako ima svoju fiks ideju, kako danas, tako i kroz istoriju - hjustone, imamo problem

Poslednja izmena:
kapiram, niske strasti, kakve god da su, ali sta je sa uzvisenim idealima, nisu li oni zakazali, pa onda ovaj mulj vuce na dno?
realno, patriotska opozicija, tipa boska, je eliminisana; i sad sta sprecava vlasti da nastave sa izdajom: niste ih sprecili da se odreknu kosova [i rudnika tamo], zasto mislite da cete uspeti da ih sprecite da poklone, daju i rudnike litijuma?
odrekli ste se kosova, da kazemo samo tamosnjih rudnika, zasto mislite da vama pripada litijum, a ne isto nekom strancu kao i rudnici na kosovu?

ne znam jel mozes da ispratios logiku: ti cak i ako nisi patriotska opozicija, trebao si da je podrizs, jer je ona u tvom interesu

sad vidis koja je alternativa, da te raskopaju i zatruju, pinkom rudnicima, cime god, dusevno i materoijalno, to je povezano

nije pink problem, to je privatno vlasnistvo, problem je stadion i ekspo, piksi i mali zeleni koji zive u nestorovoj glavi, i ne daju opozicji glasa

Jeste pink problem, doduse nije pink krivac za to niti je uzrok tome, ali je svakako neki pokazatelj opšteg stanja i simbol naše propaste i svakako to sto 2,3 miliona ljudi gleda zadrugu jasan je pokazatelj intelektualnog nivoa i nivoa svesti ovog naroda (u nekom opštem smislu).

Jeste pink problem, doduse nije pink krivac za to niti je uzrok tome, ali je svakako neki pokazatelj opšteg stanja i simbol naše propaste i svakako to sto 2,3 miliona ljudi gleda zadrugu jasan je pokazatelj intelektualnog nivoa i nivoa svesti ovog naroda (u nekom opštem smislu).
u redi, pink kao lakmus papir, ali i sam kazes da nije uzrok, znaci moze da bude samo posledica
pazi, ja sam preko okeana, nekad je lakse sagledavati ako se udaljis, ispred nosa se teze vide stvari
kazem ti da gresis sa tim - narod ne valja, vidi ga kakav je, gleda samo pink
narod moras da vaspitavas, prosvecujes,...a jel to posao zeksa? ja mislim da nije. E, pa onda je neko drugi zakazao

podizanje praga drazi, navodne tolerancije, a korektnosti nekakve, ... i spustanje kriterijama
ogromna je to tema, radi se o zaveri detaljno isplaniranoj, a nikako o jeftinim forama, ako vec pominjes sluzbe - znaci sam vidis da si kontradiktoran

dakle, ne samo da laz predstavlju kao istionu, vec i istinu optuzju lazno
radi se o zameni teza, inverziji, izopcenju
na primer: imas hriscansku civilizaciju cak, nasledje, pa onda sta ili ko je antihrist, i to ne mogu da se dogovore - znaci da su prevareni, svako ima svoju fiks ideju, kako danas, tako i kroz istoriju - hjustone, imamo problem
a ko to procenjuje, sta ce se servirati narodu...ko to procenjuje i na osnovu cega, protura te fore...samo da te podsetim na rahmetli Milosevica i njegova obecanja...svedski standard, brze pruge, borba protiv kriminala...naravno, tu se koriste klasice zezancije u medijima...domaci izdajnici, straani placenici, rusofilija, busanje u patriotizam i slicne zaebancije...mator sam, da bih zaboravio doba SM...

a ko to procenjuje, sta ce se servirati narodu...ko to procenjuje i na osnovu cega, protura te fore...samo da te podsetim na rahmetli Milosevica i njegova obecanja...svedski standard, brze pruge, borba protiv kriminala...naravno, tu se koriste klasice zezancije u medijima...domaci izdajnici, straani placenici, rusofilija, busanje u patriotizam i slicne zaebancije...mator sam, da bih zaboravio doba SM...
televizije su bile drzavne, znaci urednici, a sada su privatne, znaci gazda
gazda moze sta hoce, a do urednika si imao neku karijeru, neku biografiju itd
gazda gleda samo pare, a uredniku je plata ista, znaci trudi se iz ubedjenja

ti danas vidis da ubedjenja nema, a kazes da su bila pogresna i onda. obrni, okreni opet se pogresno servira

samo sto smo sada dosli do toga da vucic ne samo da nema ideju, vec mora da se pravda

Вучић: Хајмо на полиграф, да видимо ко је узео паре од Рио Тинта; Прихваћено!

ko ce da otvoru temi za sta sve bi vucic trebao da ide na poligraf? za doljevac, ...

Poslednja izmena:

Srbi žele slobodu, ne želimo da služimo bilo kome! Predsednik Vučić poslao moćnu poruku​

Predsednik Srbije Aleksandar Aleksandar Vučić podelio je na svom Instagram nalogu novi video snimak.​

Reč je o delu njegovog govora sa današnje sednice proširenog kolegijuma načelnika Generalštaba u kasarni "Banjica 2", u kome poručuje da Srbi žele slobodu, a ne da služe bilo kome.
- Makar je svakome jasno da smo mi samo Srbi, običan mali narod koji želi svoju slobodu, koji ne želi da bude patrljak, ni da služi ni Rusima, ni Amerikancima, ni Evropljanima, niti bilo kome drugome - porčio je Vučić.

Rece on i po naredbi Amerikanca Hila posla 2 miliona granata Ukrima...

...

Ех слобода !
Комплексан је то појам.

Што песник рече, и осветли мало боље проблематику:
"Шта ћу сам у слободи ?"

Закључујем, овако на прву,
бити члан екипе, а бити слободан.
Да, то би било добро ! :super:

А како се до тога долази, хммм ? :think:

Opa ribanje sa svih strana, pritisli ga, zato ovako sere ko foka.

Zaduzio se na zapadu, zapad mu trazi rudnike sad i Srbija da BUDE DEPONIJA NUKL. OTPADA, a on misli da ce da se izvuce lajanjem na Rusiju?

A KINEZIMA?

heh, nije slucajno izostavio Kineze, Boldrik opet ima lukav plan
Šta fali planu, zajmi milijarde od Kineza i onda kada vi Ameri uništite Kineze dug ide na 0 .!.

Sloboda pretpostavljam znači da budemo izolovana, siromašna, rudarska kolonija? Neka hvala. Pre bih da budemo porobljena EU/NATO država i da imamo standard, uređenje i dobrosusedske odnose kakvi svi oni imaju.

Drustvom nam vlada banda, kojoj ne smemo nista da kazemo, ali zato nesto lupamo o zlom zapadu, ustasama, balijama i siptarima, i mi smo slobodarski narod.

Koji vic.

Te definicije slobodarskog naroda koje su uveli razni drustvenjaci u nasem javnom diksursu su dno dna, jedna od bitnijih stvari zasto nam je drustvo toliko dno; sa jako slabim ljudima koji uvek idu niz dlaku uz vecinsko drustveno misljenje.

Sloboda pretpostavljam znači da budemo izolovana, siromašna, rudarska kolonija? Neka hvala. Pre bih da budemo porobljena EU/NATO država i da imamo standard, uređenje i dobrosusedske odnose kakvi svi oni imaju.
Sloboda po dezurnim srpskim patriotama znaci biti potpuni podanik lokalnom diktatoru.

To je njima sloboda.

Srbi su nešto mnogo malobrojni za tako velike želje. :kafa:

Back