СРБИ,.......ЗАШТО ћутимо, који нам је враг???????????

Izvini, ali ljudi treba PRE SVEGA da izadju zbog GLADI I POSKUPLJENJA, znaci szbog sopstvenog opstanka,pa tek onda zbog POLITIKE!

Ово није ни "политика" а ни ПОЛИТИКА - него ако се стварно овде довуку да би нам се ругали са "САМИТОМ" то је отворена НАТО ОКУПАЦИЈА што је горе и од сваке беде и глади и поскупљења а сопствени опстанак и да не помињем...

Ово није ни "политика" а ни ПОЛИТИКА - него ако се стварно овде довуку да би нам се ругали са "САМИТОМ" то је отворена НАТО ОКУПАЦИЈА што је горе и од сваке беде и глади и поскупљења а сопствени опстанак и да не помињем...

Nije istina.

Zna se od cega se zivi, a sta je politika.

Mi treba prvo da izadjemo na ulice zbog sopstvenog prezivljavanja,( a to ce sa sobom povuci SVE)

To je ono pravo,a ne primitivno nasilje po Beogradu.
Protivnika treba tuci njegovim oruzjem,tj. preko interneta.

не знам у каквој си саксији растао-али одавде одакле сам ја-силеџија тек кад добије преко њокалице почиње да зазире од тебе...а кад добије довољно пута заобилази те у широком луку...то што ћеш се *жалити комшијама на њега*-уопште га не дотиче иако такође сматрам да ПАРАЛЕЛНО морамо радити и такву одбрану од ове гамади....да ми имамо ЧАСНОГ ЧОВЕКА за председника а не овог ЛУДАКА постављеног од ко зна којих служби на ово би дигао војску(мада је ЛУДАК и то растурио) и затражио нахитније изручење Тачија и Харадинаја Србији и захтевао од земаља које су признале ову кланицу као државу одмах повуку своје одлуке......овај наш фићфирић је одмах потрчао да каже како *док се не потврде оптужбе и даље може да преговара са Тачијем*...што је још једна од нечувених ВЕЛЕИЗДАЈА ове власти ...постали смо невиђени слепци...Хвала Богу на Дику Мартију и осталим поштеним људима који су већи и храбрији ЉУДИ од ове СРАМОТЕ која данас живи у Србији

Није ово никаква новост.Бивша главна тужитељка трибунала у Хагу Карла дел Понте недавно је изјавила да је иза терористичке организације ОВК стајао НАТО пакт и да је то разлог зашто против њихових припадника није покретан потупак пред трибуналом.Нешто пре те изјаве сазнало се да је још 2005-е напрасно обустављена истрага у случају "Жута кућа"и да су докази уништени од стране трибунала.Ако је Влада Србије имала икакав употребљив доказ који би указао на то да су се на простору јужне српске покрајине и суседне Албаније догодили најстрашнији злочини везани за трговину органима,требала је моментално да се упусти у оштру дипломатску борбу,без обзира на постојеће околности и неизвесну шансу да се дође до задовољења правде.Да се питање трговине органима покренуло 2003-е године велико би питање било како би се ствари у покрајини развијале и да ли би једнострано проглашење независности Косова наишло на подршку толиког броја земаља.
Што се тиче демонстрација поводом НАТО пакта њих свакако неће бити.Ту ће пропагандна машинерија у рукама власти обавити своје.

Ко ће да га организује?
Има ли овде неко ко је члан неке опозиционе странке или
неког Покрета,..нека предложи, па нека организују и позову,..и
ето нас!
.

Овако: до јуна месеца се можемо сасвим солидно организовати и "пригњечити" две муве истим окупљањем И не само окупљањем.

НАТО може да буде сасвим солидан повод, као нека врста "шлага на торту" коју су нам политичари правили већ двадесет година.

Акција би требало да буде : генерално антиполитичарска, социјално-патриотска /у нормалном смислу, без изгреда/.

Генерални наслов ће јој бити АКЦИЈА ЗА БОЉИ ЖИВОТ У СРБИЈИ.
Бољи у социјалном, економском, политичком и нормално-патриотском смислу.

Пре тога би требало урадити ово:
http://ustanak.rs/stalna_veca_gradjana.html

и створити најширу основу за добро организовање огромне већине грађана Србије, Срба пре свега, али и коректних припадника других нација, који такође лоше живе и које је НАТО такође бомбардовао.

КО МИСЛИ ОЗБИЉНО, НЕКА НАМ СЕ ЈАВИ ПРЕКО КОНТАКТА КОЈИ ИМАМО НА САЈТУ.
ПОМЕНУТУ "АКЦИЈУ" МИ ВЕЋ ЗАПОЧИЊЕМО.

:dash:Ma ovo je propaganda Srpskih fasista.cetnika nacionalista skrojena u crkvenjacko-mracnjackim katakombama.STA NEVERUJETE? Pitajte cediste sonju biserko zute TOMU I ACU ADEMA-KS........:dash::dash::dash::dash::dash:

Не дао Бог да Јовановић једнога дана заузме неку кључну политичку позицију

да би се истина о шиптарима чула много даље - идите на стране форуме, постављајте документе, преносите странцима сведочанства и приче сведока, пренесите им приче њихових војника с косова... неки наши људи су тим методама направили праву пометњу на неким форумима, потпуно окренули странце на српску страну, чак је на неколико немачких (!!!) форума избио прави вербални фајт између немаца и шиптара који су их затрпавали својим лажима, а ако је то успело на немачким форумима - успеће сигурно и на другим.

mene zanima zasto to nasi politicari ne cine...

Шиптари су овим невероватно монструозним злочинима превазишли и само др Менгелеа - НИСАМ ЧУО ЗА СТРАВИЧНИЈИ ЗЛОЧИН ОД ОВОГА...

Не постоје на свету већи дивљаци и монструми од њих...

НЕ ПОСТОЈЕ :aha:

Jedino ako zaboravite hrvate ...Šipcima je drugo mesto sasvim dovoljno. :think:

Zasto?
Internet sirom sveta prate svi oni koji u svom drustvu nesto vec znace ili ce tek znaciti.
Koji medij je brzi,jeftiniji,laksi i uspesniji za sirenje obavestenja i novih ideja?

TV je i najjeftiniji i najlaksi nacin (jos uvek) ako vec postavljas to pitanje.

Pa mi izgubismo (medijski i stvarni) rat '90-tih zbog uglavnom jednog medija - TV-a!:!:

Internet treba koristiti sada ,dok još nije postao "strogo kontrolisani voz"Nedavni primeri iz USA,nam govore da se na to neće dugo čekati.Ostali mediji već odavno zatvoreni za bilo kakvu,naročito indivudalnu aktivnost.

I meni se cini da je u Egiptu bila generalna proba sa iskljucivanjem interneta, mobilnih i svega ostalog..............za tren oka si odsecen od sveta i prepusten sam sebi

Back