nesko101
Elita
- Poruka
- 15.248
То је само доказ да Вучић верује лажним пријатељима .
У ТУРЧИНА ВЕРА КАО У КЕРА.
Odavno su to prestale da budu svetinje.Ауторска тема
Ово је сасвим нужно питање за све живе Србе на свету.Изволите отворите душу.
Будимо искрени прво према себи па онда и према свом роду.
Господо ту нешто озбиљно не штима.Колико треба да смо садисти и егоисти да себи наносимо непоправљиву штету као сада.
Због овога ће у будућности на стотине хињада Срба проливати своју крв да би повратили оно што смо ми сада за свега 20 год. изгубили.
Zar ti kao pravi pravoslavac ne bi morao da volis sve ljude pa i Turcina....То је само доказ да Вучић верује лажним пријатељима .
Nema vecih g.ovana od milogoraca. Kleli se u cojstvo koju su dobili borbama protiv Turaka a sada ih ti isti Turci vojno opremaju dok ovi otimaju pravoslavnu imovinu.То је само доказ да Вучић верује лажним пријатељима .
ne veruje vučić ništa...nikom ništa taj ne veruje...ali, mora da verujeТо је само доказ да Вучић верује лажним пријатељима .
Nije ovde reč ni o mojoj mržnji prema njima niti bilo kakvog učenja iz crkve.Zar ti kao pravi pravoslavac ne bi morao da volis sve ljude pa i Turcina....
Ili su te u crkvi naucili da Turcina smatras kerom...![]()
Ne bi ih ni opremili da nisu takvi.Nema vecih g.ovana od milogoraca. Kleli se u cojstvo koju su dobili borbama protiv Turaka a sada ih ti isti Turci vojno opremaju dok ovi otimaju pravoslavnu imovinu.
Da su udarili na bilo koga pa da se i razume, ali da otimaju od crkvi, to je neshvatljivo.
Gadna sorta. Imamo nove hrvate, samo jos da predju na katolićanstvo. A i to ce da odrade u narednim decenijama, preko unijacenja.Ne bi ih ni opremili da nisu takvi.
Na ovim prostorima ni manje pravih vernika ni vise price o religiji i veri.
Puna su svima usta crkvi i svetinja a vecina ide u crkvu kad se neko venca ili umre.
Muslimani piju kao smukovi alkohol. ......Pravoslavni popovi osvestavaju polja marihuane..... Katolici sa krstom na grudima pocinise jedan od najvecih genocida.
Ili si hriscanini ili nisi,nema tu mnogo prostora za razno razna tumacenja kako tebi odgovara.Nije ovde reč ni o mojoj mržnji prema njima niti bilo kakvog učenja iz crkve.
Ovo je samo cinjenično stanje.
Naravno potkrepljeno iskustvom Srba pod njihovom vekovnom okupacijom.
Kako tebe bre nije sramota kao moderatora da nas Srbe na Kosovu nazivaš VI?Nikada ovo nisam cula. To vi sa Kosova pravite neke nove krilatice?
Kako te bre nije sramota da tudje vere ovako nazivas?
Većina Crnogoraca nije ni krštena. Ja sam imao jednu ujnu koja je preminula i imalo ih je 10 u porodici i nijedan od njih nije kršen.Žive u Andrijevici.Gadna sorta. Imamo nove hrvate, samo jos da predju na katolićanstvo. A i to ce da odrade u narednim decenijama, preko unijacenja.
Ateisti i cine vecinu u strankama koje su glasale za sporan zakon. Tu su i stranke koje sacinjavaju Bosnjaci, Albanci i Hrvati, Liberalna stranka.Većina Crnogoraca nije ni krštena. Ja sam imao jednu ujnu koja je preminula i imalo ih je 10 u porodici i nijedan od njih nije kršen.Žive u Andrijevici.
Krajinu su nastanili CrnogorciА кад су настанили Крајину у данашњохј Хрватској?
Šta kažeš na ove članke iz novina:Krajinu su nastanili Crnogorci
Čita sam vjerodostojnije spise dje piše da su i Bugari i Albanci Srbi.Šta kažeš na ove članke iz novina:
https://forum.krstarica.com/threads/ne-tako-davno.899819/
To su vaše novine.Znači hoćeš da kažeš da ti preci nisu znali da su milogorci?Čita sam vjerodostojnije spise dje piše da su i Bugari i Albanci Srbi.
Za Bugare je to pisalo u Maticu Srpsku (19. vijek). Za Albance u Istorija Crne Gore Vladike Vasilija iz 18. vijeka.To su vaše novine.Znači hoćeš da kažeš da ti preci nisu znali da su milogorci?
Dok je tvoj pradjed SRBOVAO!Udzbenik za treći razred Kneževine Crne Gore:Za Bugare je to pisalo u Maticu Srpsku (19. vijek). Za Albance u Istorija Crne Gore Vladike Vasilija iz 18. vijeka.