Srbi višak u Benfiki: Fejsa i Živković mogu da idu

Smartanabil

Buduća legenda
Poruka
29.368
Benfika želi da se reši srpskih reprezentativaca. Prema pisanju portugalskih medija LJubomir Fejsa i Andrija Živković su slobodni u izboru nove sredine


1567175798396.png


Ukoliko do kraja prelaznog roka LJubomir Fejsa i Andrija Živković pronađu angažman moći se da odu uz obeštećenje koje su odredili čelni ljudi kluba.

LJubomir Fejsa koji ima ugovor do 2021. godine je tokom letnjeg prelaznog roma bio povezivan sa Fenerbahčeom, ali je ta opcija otpala.

Tokom pripremama za narednu sezonu Fejsa se povredio na jednom treningu i čelnici turskog giganta nisu želeli da rizikuju, jer se u poslednje dve godine dešavalo da je često povređen, pa su odustali od dovođenja.

Prema nekim informacijama iz Portugalije Fejsa bi mogao da se preseli u Seriju A, jer su dva kluba voljna da ga dovedu.

Fiorentina želi da pojača vezni red iskusnim igračem, dok je i Đenova ušla u trku. Ukoliko se desi da ne pronađe klub Fejsa će ostati u Benfiki i čekati šansu kod trenera Bruna Largea.

Andrija Živković je već na izlaznim vratima. Prema pisanju francuskih medija dva kluba su zainteresovana da dovedu ofanzivnog vezistu Orlova.

Nica je poslala zvaničnu ponudu. Oni žele da dovedu Živkovića na jednogodišnju pozajmicu sa pravom otkupa, klub iz Lisabona je za njega postavio cenu od 20 miliona evra, ali bi pristali da ga prodaju upola cene ukoliko neko želi da ga odmah otkupi.

Upravo se zbog toga javio i Ren, koji je spreman da plati obeštećenje za povremenog reprezentativca Srbije.

http://zurnal.rs/fudbal/srbi-u-svet...benfiki-fejsa-i-zivkovic-mogu-da-idu?lang=lat
 

Back
Top