Srbi u dijaspori i njihov stav prema nemirima u Srbiji

Uuuuuu , u 100 000 postova jedan lucidan..........daj boze , ali ne srpski boze, da je neko primetio....
Не знам у коме смислу је ово, али то је једини излаз за Србље. Сад, друга је ствар да ли ће то Срби примјенити (или је можда прекасно тј. размјер глупака, неспособни-паметни, способни је заувијек поремећен на штету паметни).

Срамотно је да Срби оду у свијет и важе за паметне, способне, вриједне, поштене. Зашто тога нема у својој кући? Неки веле да не дају "странци".
Ја не мислим да су "странци" проблем Србима већи од Срба, ма ни близу.

Не знам у коме смислу је ово, али то је једини излаз за Србље. Сад, друга је ствар да ли ће то Срби примјенити (или је можда прекасно тј. размјер глупака, неспособни-паметни, способни је заувијек поремећен на штету паметни).

Срамотно је да Срби оду у свијет и важе за паметне, способне, вриједне, поштене. Зашто тога нема у својој кући? Неки веле да не дају "странци".
Ја не мислим да су "странци" проблем Србима већи од Срба, ма ни близу.
Pa jesi li video ikoga da razlikuje poreklo kapitala a da je prosecan Srbin, ...ili da je Srbin , ako iskljucimo mene....a tacno je sve sto si napisao...ali to ne postoji kao pojam , jos dalje je od svesti o tome.....

Back