Srbi u dijaspori i njihov stav prema nemirima u Srbiji

Ž v a l a v i kapo je unistio institucije Srbije i samim tim i drzavu.

Stanje nije puno bolje ni u mnogim drugim drzavama sto ne znaci da se ne treba boriti za svoje parce zemlje pod Suncem.

Puna podrska srpskim studentima u njihovoj borbi za uredjenu i pravednu drzavu.
20250201_225240.jpg

Ovaj režim je oterao sve te ljude, sad sve zavisi kako gledaš, neko će mu biti zahvalan, neko će ga mrzeti.

Ali svakako je poražavajuća činjenica da imaš narod u kome je decenijama ambicija ljudi da beže iz zemlje i ti ništa povodom toga ne uradiš. Čak i iskoristiš situaciju pa napraviš dil sa međunarodnom zajednicom da Srbija ostane šupak evrope, zagađena kolonija i deponija.
Ovaj rezim kao i ostali nasi rezimi su postavljeni od rezima zemalja u koje nasi ljudi odlaze,kako bi im popunjavali deficitarna zanimanja.To nikada nece prestati zato smo za njih bazen jeftine radne snage

боли ме к. за просвједима, то је све калиф умјесто калифа

Србији требају поштене паре (а не "снашао се, способан" тј. преварио, слагао, отео) и повратак вјери и Богу
и смрт корупцији буквлано
Uuuuuu , u 100 000 postova jedan lucidan..........daj boze , ali ne srpski boze, da je neko primetio....

Iza tog ludaka i manijaka stoje glasovi većine birača.Drugim rečima,vi bi da "oslobodite" Srbiju od njene većinske volje :confused:.Biće da ludilo (manija je samo oblik ludila) nije rezervisano samo za AV nego da ga ima prisutnog i u vašim umovima.
Ako neki predsjednik dobiva 65+ glasova na izborima, to je uvijek dokaz da s tom državom nešto ozbiljno nije u redu.
Trebaš primjere?

Ako izražavaš stav, ne mantraj gluposti kao da nešto ozbiljno sa tobom nije u redu.

Sa sve koalicijom koja je glasala za njega, faktički nije precednik ni⅓ glasačkog tela.

https://www.bbc.com/serbian/lat/srbija-60962914
Aleksandar Vučić, kandidat Srpske napredne stranke (SNS) i aktuelni šef države, pobedio je u prvom krugu predsedničkih izbora u Srbiji sa 58,65 odsto glasova, saopštila je Republička izborna komisija.
Opozicioni kandidat Zdravko Ponoš je na drugom mestu sa 18,25 odsto glasova.

Šta je nejasno

Aleksandar Vučić, kandidat Srpske napredne stranke (SNS) i aktuelni šef države, pobedio je u prvom krugu predsedničkih izbora u Srbiji sa 58,65 odsto glasova, saopštila je Republička izborna komisija.
Opozicioni kandidat Zdravko Ponoš je na drugom mestu sa 18,25 odsto glasova.

Šta je nejasno
Nejasno je dal si pismen?

58% od 58% ukupnog biračkog tela. Dakle on faktički nije predsednik ni ¼ ljudi sa pravom glasa. Pošto je dovodio Bosance i manipulisalo listama, možda ni ⅕.

Prema tome presmešno je reći da je postao precednik većinskom voljom nacije.

Poslednja izmena:
Nejasno je dal si pismen?

58% od 58% ukupnog biračkog tela. Dakle on faktički nije predsednik ni ¼ ljudi sa pravom glasa. Pošto je dovodio Bosance i manipulisalo listama, možda ni ⅕.

Prema tome presmešno je reći da je postao precednik većinskom voljom nacije.
Hahahahaha, imaš izdvojeno mišljenje o rezultatima izbora. 58% ustvari nije 58%, to je laž, treba pisati 23%.
Zanimljivo, svaka država laže na isti način, a jedino ti vidiš pravu istinu, a to je da znaš da baš niko od onih koji nisu glasali ne podržava Vučića.
Cjebote.

Hahahahaha, imaš izdvojeno mišljenje o rezultatima izbora. 58% ustvari nije 58%, to je laž, treba pisati 23%.
Zanimljivo, svaka država laže na isti način, a jedino ti vidiš pravu istinu, a to je da znaš da baš niko od onih koji nisu glasali ne podržava Vučića.
Cjebote.
Pa što nisu? Koji problem imaš da prihvatiš činjenice?
Cjebote

Pa što nisu? Koji problem imaš da prihvatiš činjenice?
Cjebote
Ako neko ne izađe na izbore, to ne znači da podržava ili ne podržava kandidata X.

Npr, ja, imali smo u RH predsjedničke izbore, nisam izašao na prvi krug u kojem je Milanović dobio 49%. Zašto? Zato jer sam bio lijen a ionako bi glasao za Milanovića koji je odnio očekivanu pobjedu.
Ali ti si uspio zaključiti da sam ja protiv Milanovića, i da ga ne podržavam. Kontaš besmisao tog zaključka?

Ako neko ne izađe na izbore, to ne znači da podržava ili ne podržava kandidata X.

Npr, ja, imali smo u RH predsjedničke izbore, nisam izašao na prvi krug u kojem je Milanović dobio 49%. Zašto? Zato jer sam bio lijen a ionako bi glasao za Milanovića koji je odnio očekivanu pobjedu.
Ali ti si uspio zaključiti da sam ja protiv Milanovića, i da ga ne podržavam. Kontaš besmisao tog zaključka?
Ako dodam da je to ponovljena slika sa nekoliko uzastopnih prethodnih izbora, a imajući u vidu medijsku halabuku koju taj kandidat diže pred svake izbore, ucenjuje i tera simpatizere da izađu, kontaš da izvodiš pogrešan zaključak?

Prema tome 20% max, je činjenična "većina" koja ga je opet dovela na vlast. Sve ostalo je neutemeljeno fantaziranje.

Ako dodam da je to ponovljena slika sa nekoliko uzastopnih prethodnih izbora, a imajući u vidu medijsku halabuku koju taj kandidat diže pred svake izbore, ucenjuje i tera simpatizere da izađu, kontaš da izvodiš pogrešan zaključak?

Prema tome 20% max, je činjenična "većina" koja ga je opet dovela na vlast. Sve ostalo je neutemeljeno fantaziranje.
Zašto onda pod rezultate izbora piše 58 a ne 20%

Back