Srbi u čeljustima SNS-ovskog i ljotićevskog sindroma!

nesko101

Elita
Poruka
19.010
Autorska tema bez tuđih tekstova i linkova!

Sve je počelo od ranodušnosti Srba prema radikalskoj političkoj evulaciji i koja je prirodno i paralelno prouzrokovala da se pojavi i reinkarnirani ljotićevski sindrom.Ni jedan ni drugi sindrom nije dobar po Srbe jer vuče ka ozbiljnoj podeli među Srbima a SNS -ovci koji sada kažu da to nije podela jer je ovih previše malo varaju se jer još ima Srba koji nikada nisu glasali za SNS.Poslednje izjave Aleksandra Vučića da će Srbija na kraju morati da prihvati razgraničenje sa okupatorima Srpske zemlje govori da će do podele među Srbima veoma brzo doći sa pretnjom na porast nemira i građanskog sukoba.

Poslednja izmena:

Sve je počelo od ranodušnosti Srba prema radikalskoj političkoj evulaciji i koja je prirodno i paralelno prouzrokovala da se pojavi i reinkarnirani ljotićevski sindrom.Ni jedan ni drugi sindrom nije dobar po Srbe jer vuče ka ozbiljnoj podeli među Srbima a SNS -ovci koji sada kažu da to nije podela jer je ovih previše malo varaju se jer još ima Srba koji nikada nisu glasali za SNS.Poslednje izjave Aleksandra Vučića da će Srbija na kraju morati da prihvati razgraničenje sa okupatorima Srpske zemlje govori da će do podele među Srbima veoma brzo doći sa pretnjom na porast nemira i građanskog sukoba.

Mani se, bre, šuplje priče i šta te briga što budala na budalu viče, dok ona ljotićevska adžuvančina k`o govedo riče ...

Jbt, a meni taj autor izgleda kao Hamlet iz Smrduše Donje … :rotf:

Misliš kao Vučić da vređaš da bi ti ispao pametniji?
Ovim drugar dokazuješ samo da si ograničen kao terasče,

- - - - - - - - - -

Nenad pokušava da bude pametan

To je kao kad bi film "Maloumnik iz Malog Zvornika" bio nominovan za Emmy nagradu

Teško da ti mošeš kao takva da definišeš pojam pametan!

Која сад и каква УДБА измишља овакве фантазмагорије ?

Ona koja u civilu snima face po Beogradu u svim pozama.

Доказано је да Љотићеву идеологију не може сварити више од 2% становништва, јер је превише духовна, метафизичка и надкорпоративна. Ово је било пре 2.св.рата.

Ја мислим да данас не би 0.5% становнишва разумело Љотићеву органску Корпоративну Србију.

Доказано је да Љотићеву идеологију не може сварити више од 2% становништва, јер је превише духовна, метафизичка и надкорпоративна. Ово је било пре 2.св.рата.

Ја мислим да данас не би 0.5% становнишва разумело Љотићеву органску Корпоративну Србију.

Onda objasni kako je Toma diploma pobedio DS tek što je osnovao novu stranku?

Onda objasni kako je Toma diploma pobedio DS tek što je osnovao novu stranku?

Тома је глупо и недуховно биће квантитета, нема везе са Љотићем.

Ко даје те судове ?

- - - - - - - - - -

To je sve zato što ni jedan Srbin ne može da zamisli kako Bole potpisuje neki Briselski dokument sa šiptarskim teroristom!

не постоји лоша и добра власт.

све су лоше власти, па ће тако бити и Боле добра власт, па лоша власт. (кварљивост)

постоји само добра и лоша контрола лоша власти.

а то су институције.

Doticni to ne bi uradio ni za zivu glavu. Jeste da je pomalo odvratno videti ga u drustvu sa narandzastim tajkunom i pozdercicem, ali trenutno je najbolje u ponudi.

Не вреди најбољи, када ће се брзо искварити ...

- - - - - - - - - -

Pazi i sada Vučić kao i Sloba pušta policiju da juri opoziciju i kažnjava to će samo jačati stranku a ne slabiti.

То је трик, да систем (паралелна мрежа моћи) опстане са Болетом, којег ће брже боље искварити !

Kako to da jedna populistička narodonosna stranka nužno uzrokuje pojavu stranke sa ljotićevskim idejama ?

G-din adzent Asketa, bolesno BIA govedo (inace ta balava, zvalava i alava bolesna goveda mi i dalje jalovo prete iz Valova Rroroglje Banjica muchuchi, posto ih dezavuisem na svakom koraku i mestu, i qaram ih on spot) je, govoreci o ovom slucaju, 99% u pravu. :sad2:

Nesko/Pesko, prolupao si skroz. Pa nisi ti nimalo bitan, i ako imas ego velicine Jupitera (to jeste bolesno i kontra-produktivno), to uopste NE znaci da si nesto/nesko pametan (vise da si genija za voznju). :kez:

_nobody_

G-din adzent Asketa, bolesno BIA govedo (inace ta balava, zvalava i alava bolesna goveda mi i dalje jalovo prete iz Valova Rroroglje Banjica muchuchi, posto ih dezavuisem na svakom koraku i mestu, i qaram ih on spot) je, govoreci o ovom slucaju, 99% u pravu. :sad2:

Nesko/Pesko, prolupao si skroz. Pa nisi ti nimalo bitan, i ako imas ego velicine Jupitera (to jeste bolesno i kontra-produktivno), to uopste NE znaci da si nesto/nesko pametan (vise da si genija za voznju). :kez:

_nobody_
Vidi ja nisam kao konj kome stave ular kao tebi što su.Ovde nije bitno a ni priča koliko sam ja pametan ili nisam već koliko daleko mogu da dokučim i da Srbe nateram da misle dublje svojom glavom.A tebi bi bolje bilo da manje gledaš Dnevnik.

Vidi ja nisam kao konj kome stave ular kao tebe što su.Ovde nije bitno a ni priča koliko sam ja pametan ili nisam već koliko daleko mogu da dokučim i da Srbe nateram da misle dublje svojom glavom.A tebi bi bolje bilo da manje gledaš Dnevnik.

Ne da dokucis, nego da dokuRcis. Sa prosecnih 10 tema dnevno, dokuRcio si i Bogu, i Narodu! :aha2:

_nobody_

Back