Manastirka
Buduća legenda
- Poruka
- 28.432
Albena je fenomenalna,...sve preporuke!
Samo je tamo sve skuplje.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Albena je fenomenalna,...sve preporuke!
То је луксузно одмаралиште, нормално да је скупље.Albena je fenomenalna,...sve preporuke!
Samo je tamo sve skuplje.
Saranda i Valona su znatno atraktivniji za ljetovanje od Drača. Valona i Saranda (naročito Saranda) imaju pravi mediteransku šmek. S druge strane Drač je lučki grad sa puno medernih poslovnih zgrada, a more i plaže nisu tako atraktivni kao na jugu Albanije. Kad sam bio u Draču podsjetio me je na Novi Beograd.Možda je Drač u Albaniji bolji izbor za letovanje,...mda nisam tamo bila. Čula sam da je ok. Grad je lep, more je toplo,...e.t.c. Za cene nisam sigurna, verovatno je sada slično kao u Grčkoj (Halkidiki).
Ja sam u Ksamilu bio prije 2 godine.Nisu ni sad cene tamo tako strašne kao u Turskoj gde je inflacija sve pojela pa Döner košta 6-7 evra. Realno bugarsko more nije toplo kao u Grčkoj ali kad već moraš da se mrzneš bolje se mrzni u Bugarskoj nego u Crnoj Gori, Albaniji ili Turskoj. Hrana u Bugarskoj je najkvalitetnija i najukusnija od nabrojanih zemalja, nije smeće kao hrana u Turskoj. Usluga je dobra i ljudi su prijatni za razliku od agresivnih Crnogoraca.
Sever Albanije nema dobar turizam, najbolja letovališta su im na jugu. Mada pre bih u CG nego u Albaniju, nisu mi ništa posebno. Bio sam pre 3 godine u Ksamilu.
kako kaze stara poslovicaNe mogu da svarim bugare i turke
Korektno. Albanci su dobri ljudi i domaćini, hrana pristojna. Imaju bolje pivo. Samo more im je realno slabo.Ja sam u Ksamilu bio prije 2 godine.
Meni se svidjaju more i priroda oko Ksamila, Sarande, Valone itd. Dok je oko Draca i gore sjevernije bezveze. Pozrav iz Dobre Vode kod Bara, evo me suncam se na plazi i uskoro cu u vodu. Tu sam drugi dan, bio sam i prosle godine ali u prvoj polovini Septembra.Korektno. Albanci su dobri ljudi i domaćini, hrana pristojna. Imaju bolje pivo. Samo more im je realno slabo.
Ja sam ove godine uživao u prelijepoj Makarskoj kod prijatelja. Sve je predobro, samo nemačke turistkinje dosta kvare pogled. Ali zato studeno Ožujsko leči vid.Meni se svidjaju more i priroda oko Ksamila, Sarande, Valone itd. Dok je oko Draca i gore sjevernije bezveze. Pozrav iz Dobre Vode kod Bara, evo me suncam se na plazi i uskoro cu u vodu. Tu sam drugi dan, bio sam i prosle godine ali u prvoj polovini Septembra.
Ti si ekavac, a u Makarskoj se govori ikavicom, tako da ti je ubacivanje ijekavizma cist promasaj.Ja sam ove godine uživao u prelijepoj Makarskoj kod prijatelja. Sve je predobro, samo nemačke turistkinje dosta kvare pogled. Ali zato studeno Ožujsko leči vid.