da, početkom 2000-tih je bila ludnica tamo. bugarska je bila top destinacija za provod za male pare. bili su super klubovi-diskoteke u Sunčevom Bregu i Nesebru. tekila je koštala 0,5 tih njihovih para, tj. 0,25€

i bilo je puuuuno riba... mislim ne u moru, nego na kopnu. Bugarke su bile uglavnom male zdepaste, nikakve, al je zato cela južna pruga tih godina bila u Bugarskoj, naših i makedonki kol'ko ' oćeš.
more... *ebem ga, ne sećam se, nismo tih godina išli zbog kupanja u moru

ne sećam se ali ni da je bilo nešto posebno prljavo ili da su bili nešto ogromni talasi ili morske struje i sl. šta su sve ovde ljudi pisali. rekao bih slično kao u CG ili na severu Grčke.
ja sam tad išao sa društvom, bio nam je bitan provod i ženske i to je bila najbolja low-budget destinacija.
za hotele tad nisam imao para i nije me ni interesovalo... ali gledao sam nedavno resorte, otprilike su negde u rangu cena sa Egiptom/Turskom (u putovanje iz Nemačke). za četvoročlanu porodicu sa letom oko 4 soma u top-hotelima. možda bi išao nekad ponovo u Bugarsk u neki od tih resorta, nisam o tome razmišljao, ali definitivno ako je iz Srbije slična cena kao GR/CG preporučio bih svakom da ode i vidi da li mu se sviđa...