Srbi sve prastaju, samo ne uspeh

Da li Srbi prastaju uspeh

• Kod nas niko i nije bolje zasluzijo

glasova: 1 4,8%
  • Ne, najgori smo narod po tom pitanju

glasova: 10 47,6%
  • Nije tako strasno kako se misli

glasova: 5 23,8%
  • Oni koji zasluzuju oni se postuju

glasova: 4 19,0%
  • Srbi vole uspesne ljude

glasova: 1 4,8%

• Ukupno glasova
    21
  • Anketa je zatvorena .
Nego sta smo.

Evo ja bih voleo da svim internet patriotama crkne komp bar na mesec dana :mrgreen:
Уважени господине ернаутон де цармагине, да ли бисте могли да дате кратку дефиницију појма интернет патриота, будући да ни мени није баш најјасније ко све спада у ту групу спада.
Овим никако нисам желео да Вас провоцирам, нити да Вам опонирам, већ ме ето занима Ваше мишљење, будући да су појмови типа "Крстине патриоте" и сл. доста фреквентни али сами по себи, без објашњења нису довољно прецизни.
Унапред захвалан на одговору.

Pa normalno da sam evropljanin, maheru.

Ne mogu da budem ebeni afrikaner ili zuca, kad sam u Evropi, ebote.

Ebo mater, svakim danom ste sve zaostaliji ovde na Krsti
Да, још нешто, уколико није проблем, да ли рецимо спадате у оне људе који праве разлику између појма "европљанин" и "европејац" ?

Uf, yebote, ala ste se vi ovde raspisali.

Уважени господине ернаутон де цармагине, да ли бисте могли да дате кратку дефиницију појма интернет патриота, будући да ни мени није баш најјасније ко све спада у ту групу спада.
Овим никако нисам желео да Вас провоцирам, нити да Вам опонирам, већ ме ето занима Ваше мишљење, будући да су појмови типа "Крстине патриоте" и сл. доста фреквентни али сами по себи, без објашњења нису довољно прецизни.
Унапред захвалан на одговору.

Pa ako se ne osecas takvim, zasto odgovaras? Znaju to oni kojima je to upuceno. To su ti svi ovi sto su u svim ratovima, od 1804. na ovamo zaklali, rascerecili, upucali, obesili prosecno po pola miliona neprijatelja iz 46 razlicitih zemalja. U poslednjim ratovima od `90. na ovamo su posebno dosli do izrazaja, jer cifra naglo raste, pa su u stvari pobili, zaklali, upucali, obesili svaki bar po 2 miliona. Ma sta dva, ne znaju ni sami kako to da na svetu postoji iko drugi osim Srba, kad su sve druge pobili.

U stvari, vecini njih IQ zaostaje upravo za tih par miliona, u vreme ratova su uglavnom srali u gace ili u nosu, ali najcesce pored nose jer kao sto smo rekli IQ im nije dovoljan za slozene radnje. Eto, ukratko.

Ja sam daleko od toga da budem Patriota.

Pa nisi ni evropljanin, ti si neki inuit.

Да, још нешто, уколико није проблем, да ли рецимо спадате у оне људе који праве разлику између појма "европљанин" и "европејац" ?

Da, evropljanin je pametan covek, a evropejac je onaj koji ebe u glavu forumske patriote ;)

Imali neka poznata uspesna licnost koji nije po misljenju mafijas, plagijator (Bregovic) ili tako nesto.

Dal smo stvarno takav narod da smo srecni kad crkne komsiju krava.

Ja bih malo preformulisao to pitanje:

Da li u Srbiji postoji BOGAT COVEK koji je posteno stekao svoje bogatstvo?

Ili su svi izdajnici, tajkuni, mafijasi, sorosevci??

Naravno da nisu.

Svakako da postoje bogati i posteni.

Zasto Srbi sve bogate vide kao lopove i mafijase?

ZATO STO SU U MOZGU JOS UVEK U SOCIJALIZMU!

Bolje dobro ukrasti nego nesto izstrazivati.

Pa budimo realni on krade od romske i srpske narodne muzike, to nikome ne pripada.

On je bukvalno samo skupio na gomilu sve te stvari, napravio selekciju,malo dodao svog retardiranog šarma u vidu tekstova i njakanja u iste,i to prodaje kao svoje...msm dobro,što neko drugi nije...šta drugo da kažem...(who gives a fuc. anyway...:cool:)

Poslednja izmena:

Back