alergicna
Iskusan
- Poruka
- 6.805
Ej mala smesna si .... ti ces da mi pricas o americkom obrazovnom programu koja nisi videla dalje od Red Light Districta ... ae tutanj ..![]()
e pa sad mi je jasno
tvoj stav su kreirale "dame iz Red light distriktaDonji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ej mala smesna si .... ti ces da mi pricas o americkom obrazovnom programu koja nisi videla dalje od Red Light Districta ... ae tutanj ..![]()
tvoj stav su kreirale "dame iz Red light distriktaSovjeti medju kojima su se borili i jevreji protiv Nacista (i njihovog Ustaskog cveca) "rusili sinagoge"
...tako ti je draga deco kad ustase prepricavaju istoriju....
![]()

ma da, sto nisu srusili, pravili su skladista....
kao i od crkvi uostalom..
kako ono bjese, Red light district![]()

Pa ne wolim da se pretwaram![]()

iskrenost je osobina koju najvise cenim.
ps.za inat cu da ti dam bonu.

Hwala, samo tjesh morati da sachekash da me odbanuju![]()

ovo mi se nije desilo, nakon posta odoh da mu dam bonu kad... vidim ne mere
ps.potsetime kad te odbanuju

Sinko,moja inteligencija i tvoja "maloumnost"(to je bas,ono,blago receno) su dve razlicite pojave!Moja Inteligencija je za tvoju,sinko,Mission: Impossible(i to sesti deo)Poredjenje ti je glupo, da ne komentarisem sada tvoju inteligenciju. "Drzave" SAD-a su isto sto i republike/provincije/oblasti nekih drugih drzava i nisu medjunarodno priznate nezavisne drzave, dok ti americki degeni pre srednje skole nisu u stanju ni kontinente da pokazu na mapi sveta (bukvalno), pa Nemacku traze u Aziji, Englesku u Africi, a Francusku kad traze prstom saraju po Juznoj Americi.
Tako da nije poenta sto oni ne znaju gde je Srbija, vec sto magarac u 8 razredu osnovne ne zna gde je Evropa, a kamoli Engleska ili Nemacka.
p.s. Sva sreca pa imas slicnih sebi na ovom forumu, da se podrzavate na intelektualnom nivou .... 14godisnjeg Amera![]()
Sinko,moja inteligencija i tvoja "maloumnost"(to je bas,ono,blago receno) su dve razlicite pojave!Moja Inteligencija je za tvoju,sinko,Mission: Impossible(i to sesti deo)
Nego samo da ti ukratko odgovorim na post(nadam se da ces pitati mladjeg Brata/Sestru za objasnjenje posto kao sto vidim za tebe je to vec drugi razred a ti nikako da izadjes iz prvog):
Republik Österreich
Bundesrepublik Deutschland
Republika Francuska
Ceska Republika
Republika Kipar
Republika Moldavija
Republika Kina
ITD.....ITD
ps
Pitaj mladjeg Brata ili Sestru sta je Chika Dupont hteo da kaze,slobodno,nemoj da te je sramota!![]()
Nisam ja Car-ja sam za tebe pojam inteligencije!Ma ti si car...ae sada setaj![]()

Nisam ja Car-ja sam za tebe pojam inteligencije!
A ti si mozda Car-Trojan!![]()

Bas lepo ako si ti taj Car Trojan sa slike...mogu da te "navucem"!![]()
Stipu me tih gay fora![]()
![]()
![]()

Bas lepo ako si ti taj Car Trojan sa slike...mogu da te "navucem"!
Samo mi treba XXXL ako ima,molim lepo!![]()
... reko' ja...ti si car 

mislim da se ovde ne raspravlja o tome sta su albanci radili nakon svih onih "stvari" koje su pojedinci uradili na kosovu tokom nato napada i pre njih.
i sto se mene tice, ako se moderator slaze, moze slobodno zatvoriti temu. meni je sve jasno. a niko nema nista dodati.
verujem da vecina forumasa, sa "pravom", misli da ostali "svet" ne voli srbe.
ja ne znam kako ocekuju da vas bilo ko voli/postuje, kada vi sami sebe ne volite. citam neke teme, i sve najgore se pise/govori o predsedniku, a i oostalom politickom vrhu.
sta kazete za promenu da pocnete da postujete ove vase, ovakve kakvi su. mozda nakon toga pocne da vas postuje i suprotna strana
ps.moramda odem, ali nastavicu kada se vratim

Znači opravdavaš osvetu...
Da, opravdavaš, ali na Kosmetu, naravno kada si pisao o Srebrenici, onda to ne dolazi u obzir...
Hmm, da nisi ti malo licemer, šta misliš???
I nama je sve jasno, barem se tu slažemo...
nikada ne opravdavam bodalastine, zlocine i... ali sam naglasio da to nije tema, dodao onu rec "nakon" cisto kao "upozorenje" da se tada desavalo svasta, i da se to ne moze uzimati kao normalna situacija na kosovu. to bi se mozda moglo primeniti i na srebrenicu, da je tamo ubijeno nekoliko ili mozda par desetina ali...
ali ni to nije tema.
mislim da sam jedan od [ 10-15-torice] objektivnijih forumasa ovde. i kada se ne bih zezao, mozda bi bilo i bolje, ali...
obicno na ovim temama se na kraju uvek slazemo, [sa delom forumasa, tolerantnijim naravno] ti ostanes pri svojem, ja pri mojem misljenju... do neke nove teme, pa jovo nanovo.
Svasta ima da se procita od nekih prodadih dusa....
U moju okolinu svi moji najblisi( Nemci )kazu i tako misle da su Kosovski Siftari najgora nacija i paraziti.
Intresantno je, u tu vecinu ljude su i politicari i obicni ljudi.
U opste ne razumem zasto se palite na take osobe kao sto je Ademi..Jedna prodata SRPSKA dusa....
Jadan je kad malo ima vremena, pokusacu da ga zazalim...
Ustvari pokusacu zenu da mu zazalim... Neko kos e toliko bavi na net i na computer taj mora da ima komplekse....
Jadna ta zena.. A mozda je i neka muska zena....
![]()

То ти мислиш
... mislim da sam jedan od [ 10-15-torice] objektivnijih forumasa ovde. ...
Kоји провокатор
Надам се да ће тема бити закључана![]()