SRBI SU PACIFISTIČKI NAROD (El Pacifiko)

E moja đevojko. Eee mrčenice. Nemaš ti pojma. Što Crna Gora ima?

Te ljepote što ima Crna Gora to nema nidje. Porto Montenegro se izgradio, to je pravo svjetsko čudo, svi dolaze da ga vide i dive se. Tu je i most Milenium, tunel Sozina i još mnogo toga. Tolko ljepote Crna Gora ima da se oči nemogu nagledati.

A kad zacvrči cerovina u kaminu, u brvnari na Durmitoru, uz gutljaje crmničkog vina, zvuke Sergeja Ćetkovića i zalogaje cicvare, čini ti da se si dotakao rajsku kapiju. A u Beogradu oni glibavi soliteri, kinezi, cigani, droga i kriminal. Pi!

Svaka ti je istina!dobro zboriš i mogao bi te čitati cjeli dan:ok:a ove fukare bi samo ratovale samo nek se nešto dešava:cool:

Hahahahah, ovo je post dana zajedno sa ostalim nebulozama koje si napisao! Takvih "velikocrnogoraca" kao sto si ti nema ni 200000 u CG!(ostalo su nac manjine i SRBI) Zajedno sa regionom i svetom mozda mozete da sakupite pola miliona. U prevodu, stanete nam svi u Novi Beograd, sa sve cudjenjem "koliko je ovo".:D Prema tome, ne prdi mrco mrceni, jer si najmanji i najnebitniji faktor u regionu! Nemas vojsku ni svoje granice da pokrijes, a kamoli da osvajas nesto!

E baš si avetinja avetna. Pa jesi li čuo za prosvjetiteljski i asimilatorski rad. To ćemo mi uskoro da radimo pošto mlatimo pare od turizma pa oćemo da proširimo državnu teritoriju. A to ćemo postić prosvjetiteljskim radom među Crnogorcima koji su posrbljeni a koji žive u Srbiji. Samo malo propagande i to je to.

E baš si avetinja avetna. Pa jesi li čuo za prosvjetiteljski i asimilatorski rad. To ćemo mi uskoro da radimo pošto mlatimo pare od turizma pa oćemo da proširimo državnu teritoriju. A to ćemo postić prosvjetiteljskim radom među Crnogorcima koji su posrbljeni a koji žive u Srbiji. Samo malo propagande i to je to.

Premalo vas je i za to!:) Pre ce vas asimilovati, nego sto cete vi nekoga! Sipci ce prvi da krenu. A turizam vam je u qrtzu, iz godine u godinu sve gore i gore. Skupo, a usluga 0!

Poslednja izmena:
Sem mora sta jos? Cime mogu da se pohvale?

Jadransko More, Porto Montenegro, Most Milenijum, Tunel Sozina, Kombinat Aluminijuma, Niksicka Pivara, Rudnik Uglja Pljevlja. Mauzolej Njegošev na Lovćenu, Biljarda, Kanli Kula u Herceg Novom, Stari Grad u Kotoru, Skadarsko Jezero, Durmitor, Gusle, Skorup iz Mijeha, Priganice, Ostrog, Hotel Splendid i mnogo, mnogo toga još. Mogu do šjutra da nabrajam!

A što vi imate? Velju Ilića i to je to.

Viđi pobro, neće vas niko ništa pitat, ka što vas dosada niko nije pita. Evo Kosovo vas uzeše bez metka. Tako će biti i sa ovim teritorijama.

I nije u pitanju samo Sandzak, no su Užičani i Zlatiborci po duhu i mentalitetu mnogo bliži nama no vama. Što znači da je taj narod posrbljen i asimilovan. Volio bih piti kafu na Zlatiboru i pojesti zalogaj crnogorskog kajmaka sa Zlatibora i da na hidrocentrali na Đetinji pobodemo slavni crnogorski barjak. Inače ta hidrocentrala je konstruisana po planovima slavnog crnogorskog naučnika Nikole Tesle, prema tome to je naše.

Ne ne rodjo, vidis, mi smo izbubili Kosovo zbog neadekvatne medijske pripreme, dobili smo ga vojno ali smo ga izgubili pred televizijskim kamerama. Zato cemo ovog puta potraziti usluge velikog coveka po imenu Hlido, on je pravi medijski mag i odrasli vunderkind predstavljanja nase zemlje u pozitivnom svetlu pred nasim evropskim partnerima i prijateljima. On takodje odrzava jake veze sirom Evrope koje je stekao od dana kada smo dobili Status Kandidata i kada su strani investitori pohrlili u nase gradove i sela u ekstazi zeljni da pobodu plavu zastavu punu zvezdica u nase evropske Koricane i Dragobracu i naravno, mesto u kojem caruje milina, to je nasa Batocina. Njegovi prijatelji su herr Klaus i don Giovanni, strani investitori koje je uspeo da privuce svojim medijskim magnatstvom i uspesnim marketingom i PR-isanjem. On se takodje fizicki ukrstio sa stotinama Italijanki koje defiluju nasim evropskim Kragujevcom.

On ce razoblicti puni ekstent vase agresije. Cak' samo kad vidite milione refugee kolona uplasenih Zlatiboraca, i kad Kristijen Amanpur cuje pucnje crnogorskih topova na Zlatiboru iz svoje somborske baze.

Medjunarodna zajednica ce ustati, Italija ce nam pruziti na raspolaganje svoje baze u Avijanu (ionako vas ne vole jer vas Imperator Milous Cesrius Augustus ima cudne odnose sa njihovim cigardzijama), i u kontranapadu cemo stici cak do srbskog Herceg Novog, a onda cemo se spojiti sa nasom ruskom bracom u Splendidu i Baru.

Sa Rabadzijom na celu nasih trupa i Hlidom na celu nase medijske borbe, nemate sanse. Ne pokusavajte.

Ne samo na forumima, nego idem i po pjacama i špijuniram narod. Šatro kupujem kupus i praziluk, a ispod uva slušam što se sprema i ima li kakvih revolucionarnih strijemljenja.

Izađem u kafanu, nađem nekog elokventnom pijanca, počastim ga sa nekoliko piva ili rakija, i pošlje nekog vremena ga pitam, "a što misliš o ovom Nikoliću? Što misliš o Evropskoj Uniji?". I onda se kafana raspriča i izblebeće a ja samo bilježim u tefter i bazu podataka.

Ne samo na forumima, nego idem i po pjacama i špijuniram narod. Šatro kupujem kupus i praziluk, a ispod uva slušam što se sprema i ima li kakvih revolucionarnih strijemljenja.

Izađem u kafanu, nađem nekog elokventnom pijanca, počastim ga sa nekoliko piva ili rakija, i pošlje nekog vremena ga pitam, "a što misliš o ovom Nikoliću? Što misliš o Evropskoj Uniji?". I onda se kafana raspriča i izblebeće a ja samo bilježim u tefter i bazu podataka.

Kad bi ti samo znao dokle su nasi agenti odmakli... vi ste jos uvek pioniri pocetnici.

Jadransko More, Porto Montenegro, Most Milenijum, Tunel Sozina, Kombinat Aluminijuma, Niksicka Pivara, Rudnik Uglja Pljevlja. Mauzolej Njegošev na Lovćenu, Biljarda, Kanli Kula u Herceg Novom, Stari Grad u Kotoru, Skadarsko Jezero, Durmitor, Gusle, Skorup iz Mijeha, Priganice, Ostrog, Hotel Splendid i mnogo, mnogo toga još. Mogu do šjutra da nabrajam!

A što vi imate? Velju Ilića i to je to.

samo bi dodao 13.juli one plantaže grožđa:heart:čijeg se vina ne mogu nasititi:ok::cool:

Samo 1 evro? :lol: pa ne isplati ti se trošiti tastaturu.

Raspitaj se malo kod kolega stranačkih ili NVO aktivista kolika je ovde tarifa.

Mene je 1 Euro po poruci dosta, neću da štetim vladu u državni budžet. Sa jednim eurom može mnogo toga da se kupi. Sto grama kahve, dva piva od pola litra u staklenoj boci i još mnogo štošta. Dodaš još 10-20 dinara i more se kupit i pljeskavica!

A plus ja napišem masu poruka pa ti sad viđi. Para samo kaplje na račun. Ali je gospodar Milo lično reka da vrijedim svaki Euro koji država uloži u mene!

Mene je 1 Euro po poruci dosta, neću da štetim vladu u državni budžet. Sa jednim eurom može mnogo toga da se kupi. Sto grama kahve, dva piva od pola litra u staklenoj boci i još mnogo štošta. Dodaš još 10-20 dinara i more se kupit i pljeskavica!

A plus ja napišem masu poruka pa ti sad viđi. Para samo kaplje na račun. Ali je gospodar Milo lično reka da vrijedim svaki Euro koji država uloži u mene!

Niski su ti kriterijumi ako su ti pivo, plejdze i kafa dovoljni. Umesto da kao pravi Crnogorac smazes njeguski stek svaki dan... ti se hranis smecem!:D

Poslednja izmena:
Dje si dosad ocojebe, jesi koze podmirio??

Ja jesam ali zato imam mlijeka kolko mi duša ište a ti ga moraš kupovat u marketu. Trošiš silne pare na to mlijeko iz prodavnice a ko zna što ti bačaju unutra. Možda pišaju u njega ili ti ubačaju drogu! Dok ja fino ka čojek pije koźe mlijeko i uživam u svakom gutljaju njegove bogate teksture.

I zbog toga mi zavidiš jer se hranim zdravo, pa poslje zaguslam i cijeli soliter se ori.

Evo ođe ću iznijet neka moja zapažanja u vezi komšijskog naroda sa kojim se graničimo.

Srbi jesu nekad bili ratnici, ali to je prošlost. Evo sad naprimjer svi se zgražavaju nad ratom. Kad bi neki političar reka da će ratovat za Kosovo, nebi proša cenzus na izborima.
To se i pokazalo devdesetih, kada su Srbi masovno izbjegavali mobilizaciju. Crnogorci su naprimjer ratnički narod i kod nas je odziv za mobilizaciju bio preko 95%. U Srbiji nije tako bilo, nego su ljudi bježali u inostranstvo i skrivali se po drugim stanovima.
Srbija je uvjek u prošlosti pobjeđivala tao jer je žrtvovala ljudstvo, a oskudijevala je u tehnici. Devedesetih su Srbi tehnički bili superiorni nad protivnicima, ali ljudstva nije bilo, jer su Srbi postali pacifisti, pa je rat izgubljen.

Okle ovaj pacifizam i prezir prema ratu kod Srbalja? Ja mislim da to potiče iz drugog svjetskog rata, kad su udarili jedni na druge ka četnici i partizani, i tada se Srbinu podsvjesno zgadio pojam ratovanja. Zbog toga će Srbija u svakom narednom ratu proći mnogo gore no devedesetih, a Crna Gora to treba iskoristit kako bi se teritarijalno proširila jer ima državu djevojčicu na svojoj sjevernoj granici.

A jel imaš i obavezan broj reči u poruci?

Ipak ne bi bilo u redu da za neke jednorečne poruke ili smajlije valjanje od sreće dobiješ 1 evro. I Tolstoja su plaćali po učinku :lol:

Back