Srbi su krivi za zločine nad Srbima

wwwlado

Ističe se
Poruka
2.054
Mihailovic_poternica_1941.jpg


Srbi su krivi za zločine nad Srbima , Slobo je izazva Rat ,a Srbi su počinili genocid u Srebrenici , to se ne smije negirati .

JEr šta bi bilo u Suprotnom , ko bi bio kriv za raspad JUgoslavije , možda oni koji sada vladaju možda neke ambasade koje sastavljaju vlade , onda bi se moglo reći ovdje se desilo zavadi pa vladaj , zato su Srbi krivi i . To je već dokazao Sud , raspisao je potjernice uhapsio bandite i .

A i ta Srpska krivica može da posluži u satanizaciji tog naroda u cilju daljih osvajanaj i uništavanja Srba . JEr je onda lako mobilisati snage da se ta zločinačka niža rasa iskorjeni , genocid nad Srbima se nastavlja , predstavljanje naroda kao niže rase je prvi korak u genocidu .


JBTito_poternica.jpg


Evo još jednog slobe koji je kriv za zločine nad Srbima i koji je bacio zemlju u veliku bijedu i sa čijim nasljeđem se moramo obračunati i priznati krivicu i uhapsiti ove bandite i predati ih u HAga da se tamo pošteno utvrde njihova krivica .

PA nisu valjda Njemaci krivi ili EU ili NATO , za raspad Jugoslavije i za rat .
 
Poslednja izmena:
Pa dobro... Ko sam ja da sporim ovo?

TI si niko .

Sporiš li da je TIto :

-životinjski uništavao živote ( genocid ) , skrnavio kulturu ,
poremetio mir seljaka i građana i bacio zemlju u bijedu i nevolju .
porušio Crkve i spalio Sela .

KO si ti da Sporiš ovo ,pa ovo je Sud dokazao ,a odluke suda se ne komnetarišu nego sprovode .

Dakle Življela NJemačka rasa , u haga sa BAnditima MIhailovićem i TItom koji su na mnanijeli bijedu i krivi su za mnoge nedaće koje su nas snašle .

KO smo mi da komnetarišemo presude suda i da negiramo zločine ovih bandita . Sud je raspisao potjernicu naše nije da je komnetrišemo nego da je sporovodimo .


POštujmo presude suda , odreknimo se svoje mračne prošlosti , Živjela Njemačka Rasa i treći Rajh .

JEsu li bili NEdićevci danas u Ambasadama , kada će Ambasadori da nam saopšte novu vladu ???? ima li neko informacije iz Ambasada .
 
Poslednja izmena:
И Дража и Тито су зликовци. Дража је био алкохоличар који је служио масонима и њиховим интересима, а Тито је био исто масон и убица српског народа.

I Slobo je kriv za mnogo šta i KAradžić i Mladić , ali ne za ono za šta ih NAcistički sud optužuje , pa tako i za Titu i Dražu .

NEgo ima li neko informaciju koliko treba više ambasadorima da nas postave novu vladu , pa sve se zna , šta se više čeka .
 

Back
Top