Sami smo krivi za sve sto im se desava, ni nato ni amerika ni hrvati ali niko nije krv. Bog nas kaznjava. Mnogo smo los, pogan narod, pakostan. Toliko da i ako sam Srbin srbi mi se sve vise i vise gade.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
AcaBg82:Sami smo krivi za sve sto im se desava, ni nato ni amerika ni hrvati ali niko nije krv. Bog nas kaznjava. Mnogo smo los, pogan narod, pakostan. Toliko da i ako sam Srbin srbi mi se sve vise i vise gade.
Iron Lord:Šta je razlog gnevu?
...rikirrikir:A ko nam je kriv kad u Srba ima likova ala Cedo Jovanovic, Milo Djukanovic....
Као што није добро претеривати у самохвали, тако исто није добро претеривати у самоосуђивању.AcaBg82:Mnogo smo pakosni, i losi, kroz istoriju. Uvek smo sami sebe izdavali, glozili se medju sobom. Uvek je bilo "nek komsiji crkne krava", retko ko se trudio da nesto napravi ali se vecina zdusno potrudi ako treba nekoga da sjebe. Los smo i pogan narod.
Не могу да се сложим са овим.....AcaBg82:Sami smo krivi za sve sto im se desava, ni nato ni amerika ni hrvati ali niko nije krv. Bog nas kaznjava. Mnogo smo los, pogan narod, pakostan. Toliko da i ako sam Srbin srbi mi se sve vise i vise gade.
Dokle god smo razjedinjeni svet ce nas drndati..AcaBg82:Sami smo krivi za sve sto im se desava, ni nato ni amerika ni hrvati ali niko nije krv. Bog nas kaznjava. Mnogo smo los, pogan narod, pakostan. Toliko da i ako sam Srbin srbi mi se sve vise i vise gade.
Meni se gadis jedino ti i ostali izrodi koji imaju tako poremeceno vidjenje sopstvenog naroda. Bolesno, jadno i gadno....AcaBg82:Sami smo krivi za sve sto im se desava, ni nato ni amerika ni hrvati ali niko nije krv. Bog nas kaznjava. Mnogo smo los, pogan narod, pakostan. Toliko da i ako sam Srbin srbi mi se sve vise i vise gade.
Ako polazis od sebe, OK, ali, mene nemoj da mesas.AcaBg82:Sami smo krivi za sve sto im se desava, ni nato ni amerika ni hrvati ali niko nije krv. Bog nas kaznjava. Mnogo smo los, pogan narod, pakostan. Toliko da i ako sam Srbin srbi mi se sve vise i vise gade.
Salvantis:Meni se gadis jedino ti i ostali izrodi koji imaju tako poremeceno vidjenje sopstvenog naroda. Bolesno, jadno i gadno....
Uostalom ko ti uopste kaze da si ti "Srbin"???
Ma ti nisi strani placenik vec jedna obicna isfrustrirana i iskompleksirana domaca ludajaAcaBg82:A MENI SE POVRACA OD ZATUCANIH IDIOTA KOJI SVAKOGA KO POKUSA DA UKAZE NA NEKU MANU I KOJI ZELI DA SE NJEGOV NAROD POPRAVI NAZIVAJU KAKO IH NAZIVAJU STRANIM PLACENICI, IZDAJNICIMA I SLICNIM IMENIMA.
Тачно. Али треба имати у виду да је то "какви смо" производ више разноврсних фактора. Није пало с неба.AcaBg82:A MENI SE POVRACA OD ZATUCANIH IDIOTA KOJI SVAKOGA KO POKUSA DA UKAZE NA NEKU MANU I KOJI ZELI DA SE NJEGOV NAROD POPRAVI NAZIVAJU KAKO IH NAZIVAJU STRANIM PLACENICI, IZDAJNICIMA I SLICNIM IMENIMA.
Halo, bre, pa ti nisi ukazao "na neku" (uzged, trebalo je - poneku) manu, ti si nas ocrnio da bi ti i Lucifer pozavidio. Osim, ako ti nisi on i glavom i bradom (i rogovima)!AcaBg82:A MENI SE POVRACA OD ZATUCANIH IDIOTA KOJI SVAKOGA KO POKUSA DA UKAZE NA NEKU MANU I KOJI ZELI DA SE NJEGOV NAROD POPRAVI NAZIVAJU KAKO IH NAZIVAJU STRANIM PLACENICI, IZDAJNICIMA I SLICNIM IMENIMA.
Iron Lord:Šta je razlog gnevu?