- Poruka
- 29.366
Pa što onda Hrvatice jure za Srbima??Po mom mišljenju, Hrvati su najkuratiji.
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pa što onda Hrvatice jure za Srbima??Po mom mišljenju, Hrvati su najkuratiji.
Nije li sud rekao da je Budjman zajedno sa hrvatskim vrhom kriv za genocid nad Muslimanima. Jedina drzava u Evropi koja je osudjena za genocid je tvoja govnjiva drzava
Pa što onda Hrvatice jure za Srbima??
Pa dobro ti je rekao
Nije li sud rekao da je Budjman zajedno sa hrvatskim vrhom kriv za genocid nad Muslimanima. Jedina drzava u Evropi koja je osudjena za genocid je tvoja govnjiva drzava
sta mi je dobro rekao?
sta ti znas o mom dedi, retarde? i ti i ovaj krezubi imbecil mozete samo da mi se napusite *****, majmuncino glupava.
Šta očekivati drugo od Hrvata.
Pobogu covece pa to si napisao 30 puta. Je l mozes neku drugu recenicu, Kakvi Hrvati te stalno spopadaju, Mi zivimo u Srbiji , u Srbiji su Hrvati lojalni gradjani i nemamo nikakve probleme sa njima,
Ali kada im okreneš leđa...
Pobogu covece pa to si napisao 30 puta. Je l mozes neku drugu recenicu, Kakvi Hrvati te stalno spopadaju, Mi zivimo u Srbiji , u Srbiji su Hrvati lojalni gradjani i nemamo nikakve probleme sa njima,
Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.
Ma daj, Nema nista gore nego kada si nacionalna manjina na Balkanu, Ovde uvek vecina maltretira manjinu,
Да, сходно капацитету и стремљењу.Po mom skromnom misljenju
Ако не разумеш концепт националне части- немој ни да питаш о томе.pa ***** ti tu cast onda, da ti ja kazem. svaki put, istorijski, kada smo reagovali casno, sto je manje-vise uvek, zbog toga smo strasno najebali.
a da malo prestanemo da se lozimo, i budemo pametniji, sta mislite o tome? na kraju krajeva, ako te je neko svojim necasnim postupcima pretekao, zar nije draz da mu uteras jos vecom podmukloscu?
ta cast, to postenje... svetlo oruzje, srce u junaka itd... politicki ne daje rezultate, naprotiv. hoces da napredujemo u svetu? kakva cast crna, samo noz u ledja.
Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.
Bilo nekad, sad se pripovedaTako je. Mada ja bih i Grke tu ubrojao. A realno i Madjari su castan narod ali nisu na Balkanu.
Ostali ne mogu da imaju cast jer su mahom Srbi. Neko ko se odrekne svojeg porekla nikada ne moze da bude castan. On postaje govance.
- - - - - - - - - -
Uvek si imao kukolja. No Srbi su genetski castan narod.
Косовски Албанци имају више части од Срба. Косовски Албанци нису изашли ни на једне Милошевићеве изборе после укидања суштинске аутономије Косову, док су Срби у изашли на изборе у организацији Приштине и то на северу Косова где су огромна већина, признавши тако независност Косова.
Ma ovaj je Poljak bacio mamac, a onda se Srbi oBsete Kosovskog Boja, nikako da se pogledaju u ogledaloCim neko pocne da prica o casti ,postenju ,moralu bezi od njega u p.m... Garantovano nista od ekonomije ,zdravstva ,pravosudja,skolstva. Bedno je to opravdanje, Slepac uvak mozes da budes ,probaj da budes bogato drustvo,
Kako god mi nama samima izgledali bezčasno - kad se malo bolje pogleda mi smo stvarno hrabar i častan narod .
Ma ovaj je Poljak bacio mamac, a onda se Srbi oBsete Kosovskog Boja, nikako da se pogledaju u ogledalo
I ne samo to, nego sto si skromna!
- - - - - - - - - -
Sta ti vidis u ogledalu?