Srbi su jedina nacija na Balkanu koja ima cast

Da li je čast:

Ubijati civile granatiranjem ?
Ubijati civile zatvaranjem u logore ?
Ubijati zatvorenike ?
Silovati žene ?
Pretjerivati ljude sa njihovih ognjišta ?
Povući se iz svoje države do prve morske obale?
Povući se i potpisati i pristati na svako primirje čim je neprijatelj iako najbrojniji podjednako naoružan?
Podržavati osuđene zločince?
Manipulirati brojem žrtava genocida?
Manipulirati svojim brojem žrtava?

Da ne idem dalje, ionako će ovaj post biti obrisan...

Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.

Paradoks je sto to vecina nesrba zna, samo neki Srbi imaju losije misljenje o sebi samima nego njegov neprijatelj.
Al neprijatelj zeli da kod Srbina stvori tu losu sliku, jer ga drugacije ne moze poraziti
To sto nas neki mrze il ne vole, ne znaci da nemamo ugled.
Eto, Hrvate vole, ...zato sto su im bili i ostali dobri konjusari

- - - - - - - - - -

Ma daj, Nema nista gore nego kada si nacionalna manjina na Balkanu, Ovde uvek vecina maltretira manjinu,

Ko tebe maltretira u Srbiji?

- - - - - - - - - -

Pobogu covece pa to si napisao 30 puta. Je l mozes neku drugu recenicu, Kakvi Hrvati te stalno spopadaju, Mi zivimo u Srbiji , u Srbiji su Hrvati lojalni gradjani i nemamo nikakve probleme sa njima,

Kako ces imati problem sam sa sobom?

pa ***** ti tu cast onda, da ti ja kazem. svaki put, istorijski, kada smo reagovali casno, sto je manje-vise uvek, zbog toga smo strasno najebali.

a da malo prestanemo da se lozimo, i budemo pametniji, sta mislite o tome? na kraju krajeva, ako te je neko svojim necasnim postupcima pretekao, zar nije draz da mu uteras jos vecom podmukloscu?

ta cast, to postenje... svetlo oruzje, srce u junaka itd... politicki ne daje rezultate, naprotiv. hoces da napredujemo u svetu? kakva cast crna, samo noz u ledja.
Ако не разумеш концепт националне части- немој ни да питаш о томе.
То нико не може да ти објасни.
То се има, или се нема.
И не правдај свој дефетизам тим западњачким псеудорационализмом, то је "пасе".
Део части је и издати ћутећи; сачувај мало образа.

Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.

Prvo, veliki pozdrav našem mladom Poljaku, aristokratskih načela !

- - -

Srbi su imali: čast, vrlinu i hrabrost.

DA. Ostalo je nešto od časti.

Vrlinu su nam streljali 1944.-1945.g. ne Sovjeti, već srpska boljševička fukara.

A, Nakon streljanja, bez vrline gospodstva, zemljoposedstva i plemstva nema mnogo ni hrabrosti.

- - -
Treba da obnovimo plemenitost vaspitanjem u tradiciji, pa će se oporaviti: hrabrost i vrlina

A to ćemo uraditi preko malo preostale časti !

Meanwhile in Poland

me-wheres-that-kurwa-train-kurwa-train-arrives-poland-has-38033541.png

Tako je. Mada ja bih i Grke tu ubrojao. A realno i Madjari su castan narod ali nisu na Balkanu.

Ostali ne mogu da imaju cast jer su mahom Srbi. Neko ko se odrekne svojeg porekla nikada ne moze da bude castan. On postaje govance. :D

- - - - - - - - - -

Uvek si imao kukolja. No Srbi su genetski castan narod.
Bilo nekad, sad se pripoveda;)
Skupstina i njen sastav ogledalo su danasnje srpske cesti i casti, sa sve predsednikom srpske drzave.
Poslanici u Skupstini verovatno ni sami vise ne znaju koliko su puta prodavali veru za veceru i svoj srpski obraz.
Promenio se srpski genetski kod.

Косовски Албанци имају више части од Срба. Косовски Албанци нису изашли ни на једне Милошевићеве изборе после укидања суштинске аутономије Косову, док су Срби у изашли на изборе у организацији Приштине и то на северу Косова где су огромна већина, признавши тако независност Косова.

Ако су толико часни..за промену им добровољно донирај органе...:hehe:

Шта ће ти два плућна крила - дај им једно...можеш да живиш и са једним..:lol:
Шта ће ти два бубрега - дај им један... за пишање ти не требају оба ..:lol:
Шта ће ти два јајета - дај им оба, ионако ти пимпек служи само за пишање...:hehe: ...:hahaha: :zcepanje:

Back