Droid
Legenda
- Poruka
- 50.069
Čime se to mjeri? Brojem osuda vojnicima i političarima za počinjenje genocida?
Ajde mars u svoju smrdljivu rupu gowno jedno. KO te ebe budalo jedna ko ce tebi da objasnjava sta je cast kad si govedo
Donji video pokazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.
"To je prva pravomoćna presuda oficirima VRS-a za počinjeni genocid u povijesti haškog suda. Dosad je general VRS Radisav Krstić pravomoćno osuđen na 35 godina zatvora, ali za pomaganje i podržavanje genocida u Srebrenici."
https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...c-i-beara-osudeni-na-dozivotni-zatvor/471202/ (2015.)
Косовски Албанци имају више части од Срба. Косовски Албанци нису изашли ни на једне Милошевићеве изборе после укидања суштинске аутономије Косову, док су Срби у изашли на изборе у организацији Приштине и то на северу Косова где су огромна већина, признавши тако независност Косова.
Po mom skromnom misljenju,srbi su jedini narod na Balkanu,koja uziva,da stalno urinira uz vetar.! Svi narodi se nekako snadju da poboljsaju svoj zivot.Samo mi srbi,
stalno teramo nekome inat.A sta postizemo.? U svemu smo najlosiji.Najmanje plate,velika zaostalost na svim poljima.Pa evo i ovo najnovije.Svi (bukvalno svi) udjose
u taj NATO.Ali mi,NE ! I ostasmo u evropi i na balkanu,van tog saveza,opet samo MI.Ne razumem se u politiku,ne citam novine,ne gledam TV.Ali opet nekako shvath
da smo ostali SAMI,da smo kao crkveni misevi u studentskoj menzi.!
Po kojem mano-metru...
...i, kako nam se to isplatilo? kako je to radilo za nas?
Ajde mars u svoju smrdljivu rupu gowno jedno. KO te ebe budalo jedna ko ce tebi da objasnjava sta je cast kad si govedo
Pa njegovog su dedu streljali da nebi bio je.ben!!Pa ko ti je ikad rekao da se ČAST ISPLATI?! Pa naravno da se ne isplati! xaxaxaxaxax!!
Pa ko ti je ikad rekao da se ČAST ISPLATI?! Pa naravno da se ne isplati! xaxaxaxaxax!!
ČAST KOŠTA! Oćeš da budeš častan i da ti se još to isplati?! E pa ne može!
...
Stevan Sindjelić, Major Tepić, Nikac od Rovina....kako se to njima "isplatilo?"
...
Evo jedne priče o časti, o nastavniku Prve Kragujevačke Gimnazije, koji je odbio sramnu ljotićevsku ponudu da ga izvuku iz topovskih šupa.
Сјећање на непревазиђени професорски узор: „Пуцајте, ја и сада држим час!”
ili junaci sa Košara? Kraja nema....
Čast košta brajko moj, i ne prodaje se, a koje nema rado bi je kupio....
Taj isti sud je presudio da genocida nije bilo u drugim tuzbama u celosti i u pojedinostima
5336 ljudi 35 godina zatvora
Dakle za svakih priblizno 150 ubijenih, jedna godina u nekom svedskom ili norveskom hotelu, pardon zatvoru
Koju poruku salje taj sud? Isplati se ubijati muslimane?
Takav sud je jadan i presude su jadne
Ne daju nikakvu pravdu zrtvama, cak naprotiv
Pa ko ti je ikad rekao da se ČAST ISPLATI?! Pa naravno da se ne isplati! xaxaxaxaxax!!
ČAST KOŠTA! Oćeš da budeš častan i da ti se još to isplati?! E pa ne može!
Pa njegovog su dedu streljali da nebi bio je.ben!!
Srbi jesu najcasniji narod!
Sta kaze Rumun o Srbima.
"Divim se Srbima i zavidim im. Evo i zašto... Dok se moja zemlja, Rumunija, povijala pod najslabijim vetrićem, Srbi su stajali prave kičme i visoko podignute glave, uprkos tome što su obe naše zemlje imale prilično slabe šanse u borbama protiv Turaka, Nemaca i Rusa.Srbi vole svoju zemlju i bore se na nju, a mi na našu, kad god možemo, okačimo znak "na prodaju". Srbi imaju živu nacionalnu kulturu, a naša je postala miks najgorih stvari koje Zapad i Orijent mogu da ponude.
Kada je počeo Prvi svetski rat, Austrijanci su svoje najjače trupe usmerili ka Srbiji i to u mnogo većem broju. Srbi su im uzvratili udarac tako snažno da su Austrijanci cvileći otrčali kod Nemaca po pomoć. Kada je Rumunija ušla u rat, učinili smo to jer smo mislili da su Austrijanci desetkovani i napali smo njihovih trorazrednih 100 hiljada vojnika sa naših najboljih pola miliona. Međutim, uzvratili su nam i, uz pomoć Nemačke, okupirali veći deo Rumunije. Uglavnom zanemarujemo taj trenutak naše istorije, ne rado ga se sećamo.
Kada je počeo Drugi svetski rat, Srbi nisu imali saveznike i nisu očekivali pomoć ni od koga. Nemci su ih potukli, ali su oni ponovo ustali i borili se. Ostatak priče je, kako oni kažu, istorija. A mi, Rumuni, udružili smo se sa moćnom Francuskom i očekivali smo da će se oni boriti u naše ime. Nisu, pa smo morali da ustupimo zemlju Mađarima i Rusima. Onda, kada je Francuska pala, mi smo se udružili sa Nemačkom, francuskim neprijateljem. Kada su i oni posustali - i samo tada - postali smo ruski saveznici. Rusije, koja nam je uzela zemlju i koja je bila neprijatelj Nemačke. Rumuniju su pljačkali i Nemci i Rusi i do dana današnjeg mi nosimo reputaciju beskičmene, izdajničke i dvolične nacije, a Srbi su ponosni, nepopustljivi i radije bi umrli nego da se odreknu jutra svoje zemlje.
Da stvar bude još gora - od svih zemalja sa kojima se Rumunija graniči, Srbija je jedina koja nas nikada nije napala. To je ono što oni nazivaju "istorijskim prijateljstvom", koje traje stotinama godina. Kada je NATO bombardovao Srbiju tražili su rumunske vojne baze. Naša tadašnja vlada je išla protiv nacionalnih osećanja i mišljenja ("Rumuni su često glupi", tada je rekao rumunski ministar inostranih poslova) i dozvolila je da kod nas sleću avioni NATO koji su bombardovali Srbiju.
Izvinjavam se u ime svoje nacije našim prijateljima, Srbima.
Svestan sam toga da, ako se ikada ruski tenkovi skotrljaju na nas, mi možemo da računamo na pomoć Srbije, jer smo mi dve male, siromašne, ogorčene nacije koje će pomagati jedna drugoj, umesto da pomoć tražimo od zemalja koje ne mogu ni da nas pronađu na mapi sveta."
- - - - - - - - - -
Stranci o vojsci kraljevine Srbije.
Eto kakva smo vojska bili dok se nismo spojili sa tom kopiladi.
sta si rekao grbavce mali, smrdljivi!? sta moj deda, picko jedna?
Косовски Албанци имају више части од Срба. Косовски Албанци нису изашли ни на једне Милошевићеве изборе после укидања суштинске аутономије Косову, док су Срби у изашли на изборе у организацији Приштине и то на северу Косова где су огромна већина, признавши тако независност Косова.
Napiši nešto protiv Rusa pa ćeš se uvjeriti iz prve ruke.
"Hvalite me usta moja"
Cim neko pocne da prica o casti ,postenju ,moralu bezi od njega u p.m... Garantovano nista od ekonomije ,zdravstva ,pravosudja,skolstva. Bedno je to opravdanje, Slepac uvak mozes da budes ,probaj da budes bogato drustvo,
sta si rekao grbavce mali, smrdljivi!? sta moj deda, picko jedna?