Srbi su jedina nacija na Balkanu koja ima cast

52457291_871138836551740_7696501851637678080_n.png

Po mom skromnom misljenju,srbi su jedini narod na Balkanu,koja uziva,da stalno urinira uz vetar.! Svi narodi se nekako snadju da poboljsaju svoj zivot.Samo mi srbi,
stalno teramo nekome inat.A sta postizemo.? U svemu smo najlosiji.Najmanje plate,velika zaostalost na svim poljima.Pa evo i ovo najnovije.Svi (bukvalno svi) udjose
u taj NATO.Ali mi,NE ! I ostasmo u evropi i na balkanu,van tog saveza,opet samo MI.Ne razumem se u politiku,ne citam novine,ne gledam TV.Ali opet nekako shvath
da smo ostali SAMI,da smo kao crkveni misevi u studentskoj menzi.!:rtfm:

"To je prva pravomoćna presuda oficirima VRS-a za počinjeni genocid u povijesti haškog suda. Dosad je general VRS Radisav Krstić pravomoćno osuđen na 35 godina zatvora, ali za pomaganje i podržavanje genocida u Srebrenici."

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...c-i-beara-osudeni-na-dozivotni-zatvor/471202/ (2015.)

ВРЛО ВАЖНО, ИМАЈУЋИ У ВИДУ ДА ЈЕ ТО ПОЛТИЧКИ СУД КОЈИ ФИНАНСИРАЈУ ЧМАРИ-канци - СТЕРАМИМГАМАЈЦИ...:rtfm:

ДОЋИ ЋЕТЕ И ВИ НА ТАПЕТ...:per:

ПРАВДА ЈЕ СПОРА, АЛИ ЈЕ ДОСТИЖНА...:aha2: :aha:

ВРЛО ВАЖНО, ИМАЈУЋИ У ВИДУ ДА ЈЕ ТО ПОЛТИЧКИ СУД КОЈИ ФИНАНСИРАЈУ ЧМАРИ-канци - СТЕРАМИМГАМАЈЦИ...:rtfm:

ДОЋИ ЋЕТЕ И ВИ НА ТАПЕТ...:per:

ПРАВДА ЈЕ СПОРА, АЛИ ЈЕ ДОСТИЖНА...:aha2: :aha:

Je, evo možda još ima negdje koji ustaša od 100+ godina da ga mogu osudit. :roll:

- - - - - - - - - -

Nisi glup, znači solidan si trol.

Sudeći po tvom komentaru, ti si doista kvalitetan trol. Ili možda samo patiš od deluzije? :think:

Po mom skromnom misljenju,srbi su jedini narod na Balkanu,koja uziva,da stalno urinira uz vetar.! Svi narodi se nekako snadju da poboljsaju svoj zivot.Samo mi srbi,
stalno teramo nekome inat.A sta postizemo.? U svemu smo najlosiji.Najmanje plate,velika zaostalost na svim poljima.Pa evo i ovo najnovije.Svi (bukvalno svi) udjose
u taj NATO.Ali mi,NE ! I ostasmo u evropi i na balkanu,van tog saveza,opet samo MI.Ne razumem se u politiku,ne citam novine,ne gledam TV.Ali opet nekako shvath
da smo ostali SAMI,da smo kao crkveni misevi u studentskoj menzi.!:rtfm:

Ти си ЛГ-БТ ...
3f40596c35038b0112d154a98673f78b.gif
НАЈЉИГАВИЈИ КОРИСНИК ФОРУМА.

Ући ћеш у ..СВЕ АНАЛЕ ...:hehe: ...:hahaha: :zcepanje:

"To je prva pravomoćna presuda oficirima VRS-a za počinjeni genocid u povijesti haškog suda. Dosad je general VRS Radisav Krstić pravomoćno osuđen na 35 godina zatvora, ali za pomaganje i podržavanje genocida u Srebrenici."

https://www.jutarnji.hr/vijesti/svi...c-i-beara-osudeni-na-dozivotni-zatvor/471202/ (2015.)

Taj isti sud je presudio da genocida nije bilo u drugim tuzbama u celosti i u pojedinostima

5336 ljudi 35 godina zatvora

Dakle za svakih priblizno 150 ubijenih, jedna godina u nekom svedskom ili norveskom hotelu, pardon zatvoru

Koju poruku salje taj sud? Isplati se ubijati muslimane?

Takav sud je jadan i presude su jadne

Ne daju nikakvu pravdu zrtvama, cak naprotiv

Zavisi kako ko. Ni Srbi više nisu što su nekad bili. Ono časno i jasno možeš još naći u brdima Balkana.

Pazi, niko nije ko što je bio, al koliko god mi bili prekorni prema sebi, mereći se sa nedostižnim precima, obrni-okreni, u ovoj ovakvoj Evropi, pa i svetu, mislim da su Srbi najbolji narod po svemu, dobro imamo mana, nije da nemamo, al te mane kada bi se ispravile, bili bi nedostižni, kao nekad kada smo bili.
...
Nego nisu ljudi upoznali svet da vide kakav je stvarno, misle svuda je neki dizniled, a samo kod nas ugalj i prašina, e pa nije baš tako.
Uz nas bi dodao još Ruse/ Beloruse/ Ukrajince (normalne), Poljake, Pruse i Saksonce. Eto to bi bio neki fajnal for, po meni.

Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.

Tako je. Mada ja bih i Grke tu ubrojao. A realno i Madjari su castan narod ali nisu na Balkanu.

Ostali ne mogu da imaju cast jer su mahom Srbi. Neko ko se odrekne svojeg porekla nikada ne moze da bude castan. On postaje govance. :D

- - - - - - - - - -

Zavisi kako ko. Ni Srbi više nisu što su nekad bili. Ono časno i jasno možeš još naći u brdima Balkana.

Uvek si imao kukolja. No Srbi su genetski castan narod.

Po mom mislenju,samo Srbi imaju cast na Balkanu.

Косовски Албанци имају више части од Срба. Косовски Албанци нису изашли ни на једне Милошевићеве изборе после укидања суштинске аутономије Косову, док су Срби у изашли на изборе у организацији Приштине и то на северу Косова где су огромна већина, признавши тако независност Косова.

Back