Srbi spadaju medju najinteligentnije narode sveta - inteligentniji smo od Amerikanaca, Svajcaraca, Italijana, Austrijanaca, Engleza, Nemaca....

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Srbi spadaju medju najiteligentnije narode sveta - inteligentniji smo od Amerikanaca, Svajcaraca, Italijana, Austrijanaca, Engleza, Nemaca....

Od nas su inteligentniji od slovenskih naroda samo Slovenci i Rusi

Pogledajte prilog 1667670

https://international-iq-test.com/en/test/IQ_by_country

Inteligentniji smo od Amerikanaca i to dosta. I sad neki hoce da robujemo Americi i zapadu a inteligentniji smo od vecine zapadno evropskih drzava?

Kako tumacite ove rezultate?

Autorska tema
Opet neki fejk

A i izbor nedozvoljen sad ce katanac

Aaaa izvinjavam se nisam video ko je prvi na listi , Kinezi , pa to objasnjava dosta....
Kineza ima stvarno pametnih , ali u proseku nisu bas blistavi , ali imaju pristup koji je odlican, radom se nadoknadjuje nemastina na svakom polju , to je njihova izreka....tako surovo tacna....
Svi koji su u BRICS ovde imaju 200 iq kako nisi skonto :lol:

Svi koji su u BRICS ovde imaju 200 iq kako nisi skonto :lol:
To mi je mana zadnjih 6 meseci , uopste se ne udubljujem u problematiku , ej takve nebuloze mi serviraju i pravdaju postenjem da sukob izmedju dushevnog i duhovnog mira resavam tako sto se ne udubljujem u pricu ostalih....mora tako...

Izaberem poneke postenije, zamisli biram postenije za sagovornike, a ne pametnije, jer mi zagadjenje logike od strane mutljadzija vise smeta nego prost covek koji sto na um to na drum...
Zazirem od tih pametnih ili onih lukavih , koji mi prebacuju sto ne ukljucim pamet i nemilosrdnost logike....i efektive, jeste ja kao ne umem da upotrebim nasilje u svrhu eliminacije...

Srbi spadaju medju najiteligentnije narode sveta - inteligentniji smo od Amerikanaca, Svajcaraca, Italijana, Austrijanaca, Engleza, Nemaca....

Od nas su inteligentniji od slovenskih naroda samo Slovenci i Rusi

Pogledajte prilog 1667670

https://international-iq-test.com/en/test/IQ_by_country

Inteligentniji smo od Amerikanaca i to dosta. I sad neki hoce da robujemo Americi i zapadu a inteligentniji smo od vecine zapadno evropskih drzava?

Kako tumacite ove rezultate?

Autorska tema
Žuti nas vuku na dole inaĉe bi bili pametniji i od Rusa
Lako je njima kad ih mnogo

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back